|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ko se ti skoraj zmesa
12.10.2007 9:23:35   
tatam
Pri nas je pa blo danes spet pestro.Spala sta sicer do štirih,potem smo jedli,potem pa...Tosja se je začel dret na vse grlo,bi kar vstal.Trajalo je do pol šestih,da je zaspal nazajuser posted image Jaz pa ob sedmih tak moram vstat!!Ne vem kaj naj delam z njima,da bosta ponoči lažje nazaj zaspala???!!!A vaši se ponoči sploh ne zbujajo al lepo zaspijo nazaj?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ko se ti skoraj zmesa
12.10.2007 9:37:58   
emaa
Mi se načeloma sploh ne zbujamo, če pa se že, pa vklopim vrtiljak (je več stopenjski,zdaj nima več igrač in unega podaljška, smao kupolo za oddajanje svetlobe) brez glasu, pa ponavadi takoj zaspi nazaj. Zdaj je to malo drugače, ko smo nahodni, vročični, eden na antibiotiku, drugi dobiva sredstva za zbijanje vročine. Naša dva nazadnje pojesta okoli sedmih (bolj za vzorec ponavadi, za zadnji obrok ne pojesta veliko) in spita od jutra do 7, zdaj včasih tudi 8. 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ko se ti skoraj zmesa
12.10.2007 20:02:50   
mravljica3
Meni gre včasih kar na jok tako sem utrujena. Čez dan naša dva sploh nič ne spita, samo kake pol urice. Ponoči pa z možem rihtava vsak svojega. Jaz punčko, ker jo dojim, on fantka na flaško. Včasih se zbudita tudi 5x na noč, včasih 1x. Sedaj, ko je Sašo dobil izpuščaje po cepljenju se je cele noči praskal in ni mogel spati. Potem so vsi, tudi starejša punčka prehlajeni in kašljajo. V torek gre Sašo zopet nazaj v bolnico, na postopno uvajanje mleka S tem, da smo danes čakali kakih pet ur, da so naredili kožne teste. Poleg tega, da se starejša punčka počuti močno zapostavljeno in imava še z njo probleme. Včasih se počutim kot najslabša mama.
Jaz občudujem vse starše, ki jim uspe dati otroke spat ob sedmih zvečer in potem spijo. Zame je to misija nemogoče. Midva ne spiva že štiri leta, ker je bilo prvič še huje, saj sva cele noči prebedela, tako, da sva se tudi midva že navadila.
Saj drugače je super in sem srečna, da imam otroke, samo fino je malo potožit in prebrat, da se še kdo počuti tako kot jaz. Pa ne razumet, da se mi zdi fino to, da imajo tudi drugi take probleme.

No eden že kašlaja, zato lep pozdrav vsem! Mojih pol ure je mimo!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ko se ti skoraj zmesa
12.10.2007 21:25:02   
BAMBINA_
mravljica3 ne boš verjela, ampak jaz sem pa ravno včeraj razmišljala o tebi. Da se nič več ne oglasiš pri majčicah.
Ah, jaz pa verjamem, da si super mamica in da vaše tri sončke gotovo ful dobro štimate. Itaq pa pri vsakem pride kakšna kriza. Kolikor sem te uspela spoznati preko foruma, ti gotovo obvladaš še tako težke situacije.
Jaz stiskam pestke za malega Saša, da se stvari čimprej uredijo. user posted image user posted image .
Praviš, da občuduješ nekatere druge starše, no jaz pa vaju, s tvojim. Imeti eno malo večjo pužo in še dva dojenčka... no to pa res ni mačji kašelj.
Pridkani bodite user posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ko se ti skoraj zmesa
12.10.2007 21:37:54   
nektarina
No pa tudi mi imamo zadnje dni probleme. Najprej  se je ta večji  prehladil in 2 noči  se je prebujal vsako uro.Na srečo je tudi takoj zaspal ko sem mu dala stekleničko al pa  dudo.  Danes pa je prehlajen ta drugi in sem rabila celo urco ,da sem ga uspavala  pa še vedno  se malce zbuja. Drugače pa ko so zdravi spijo od 19 30 in zjutraj povlečemo  tudi do 10. Seveda vmes ene 3xpojejo ampak ker sta na  flaški traja to po 10 minut. NAvadila sta se ,da flaško  držita že sama in gre  kar hitro. Čez dan pa sta nagajiva in ni nič časa . Danes sem komaj prišla do  Wc-ja. Ja prav tistikrat sta oba jokala.user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ko se ti skoraj zmesa
16.10.2007 11:27:50   
trinityslo
Evo spet mene. Po malo več kot mesecu nespanja smo en teden spet spali tak kot se zagre. V tistem mesecu ko nismo spal smo prebolel ušesa, eno virozo in izraščanje 6 zob (vsak 3 v enem tednu). Zdaj smo celo en teden res spali tak ko se zagre, vse do sosbote, ko je najprej spet zakuhal ta mali, v nedeljo se mu je pridruižil še ta vlki. To je zdaj že tretja okužba v manj kot mesecu in pol. Pojma nimam ka naj še naredim. Do zdaj smo bli eno leto skoz zdravi, zdaj je pa vse skoz v luftu in spet spimo samo po par ur na noč. saj sta pa reveža. Ta vlki se zbudi miljonkrat in začne jokat ker ima tak zabasan nos, ta mali ker ima tak vneto grlo. Zdaj po spet 4 neprespanih nočeh sem presenetljivo vredu. Očitn ose človek res navadi da spi recimo 4 ure na noč, seveda s prekinitvami. Zdaj bomo pa vidli kak dolgo bomo spet imel dežuranja. Ha če pomislim da se mi je včasiz zdel hudo če sem vstala 4x v noči. Luksuz:).
Držte se punce, pa upam da ne boste imele tolk bolnih otrok k jih imam jaz trenutno.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ko se ti skoraj zmesa
16.10.2007 11:42:22   
LIDJOČKA
Ja mi imamo tudi bolnišnično sobo doma, jaz pa sem seveda glavna sestra user posted image , gledam na uro, da slučajno ne pozabim antibiotika dat, jasno x 2, potem stokrat na dan brisanje nosu in vlivanje raznih tekočin v nos user posted image . Poleg tega pa še jaz prehlajena za znoretuser posted image , kdaj pa sem spala celo noč pa se sploh ne spomnim več, je pa grozno ko se spomnim kako lušno mi je že bilo user posted image .
Držte se vsi...

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 21:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LIDJOČKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?