|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 27 28 [29]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2007
20.11.2009 10:43:50   
emaa
Risanke so pri nas postale aktualne šele to jesen (pre sta gledala Tomažka kakih 5 minut, to je blo to), zdaj je na tapeti Tomažek, Nodi in pa risanka Cars. Vse v zvezi s Carsi je zanimivo, tako da za rojstni dan dobita vse v zvezi s tem.
Sta pa oba prava fanta, taka srborita, hitro se stepeta, postavita zase, v vrtcu so fantje zdaj pogruntali, da se jima da zoperstavit in zdaj tudi porcijo nazaj dobita, pravilno, saj tako mora bit. Govorita že kar precej, čeprav sem bila vse od mami, mami Ema, Ema (Luka), David me je skrajšal v Mema, zdaj ko je v vrtcu sem pa mamice, mamici, smešno ampak ni to vsak.
Prvi dnevi, ja David ni skoraj nobenemu dovolil Lejle pogledat, sta bila pridna, boga reva bi naj skoz dudo imela. David še vedno ne dovoli vsakemu zraven, ampak vsaj dudo ji ni treba imet skoz. Ko sta prišla v porodnišnico na obisk pa noter nista hotla, pol sta šla, rekla oči nesi Lejlo v avto, domov, mami gremo in je bo zanju zaključeno. Sta bila užaljena, ker je Lejla morala tam ostat.
Zdravi smo pa kar, smo bili zadnje čase večkrat doma zaradi poškodb kot bolezni.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Dvojčki 2007
20.11.2009 19:02:49   
tatam
Pozdravljene!
Res dobro,da se je Emaa spomnila malo našo temo obudituser posted image
Mi smo že skoraj leto dni v vrtcu,jaz pa v službi.In čas tako leti...Par ur zraven vsak dan bi mi prav prišlouser posted image
Risanka je pri nas aktualna Krtek.In to vsak dan znova.Vesta že vse na pamet! Občasno jima Frančeka podturim, ravno zdaj pa vsi štirje gledajo Garfieldauser posted image
Zdravi tudi smo(no danes kuri Aljoša) že lep čas.Anej je bil pred mescem dni na operaciji polipov.In sedaj upamo bo manj prehladov...
Govorita pa ogromno in kar hitro sta začela.S tem da Anej govori ful lepo tudi R,za Tosjo pa so Rji in Lji vse J!No,mi ga razumemo,ostalim pa Anej prevedeuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Dvojčki 2007
29.11.2009 23:11:45   
sttj
Pozdravljene vse mamice dvojčkov .
Da se še jaz malo oglasim,ker drugače vas samo še prebiram,verjetno se me nekatere še spomnite.Tudi moja sončka STAŠ in TJAŠA sta prava kužija,Staš ima zmeraj nekje ugriz,ker je sestrica kar prava porednica glede tega.
Sedaj,ko sta upihnila drugo svečko sta že prava korenjaka,čebljata kot navita,čeprav Staša težje razumejo,jaz sicer vem kaj mi govori,Tjaša pa vse ponovi skoraj razločno.Upam samo,da se mu ne bo kaj poznalo pri izgovorjavi,ker si je pri enem letu pregriznil jezik in sva bila na šivanju.
Kadar je starejši bratec v šoli ga zelo pogrešata,ko pa pride pa je takšno veselje.Sem resnično srečna,da mi je bilo dano rojstvo dvojčkov.........
EMAA ČESTITAM ob rojstvu male princeske

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: Dvojčki 2007
3.3.2010 10:47:43   
tatam
Pa kje ste vse??Ni časa za RR??
Emo občasno zasledim pri decemberkah(občasno pokukam tjauser posted image ),ostale pa MRK??

user posted image

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: Dvojčki 2007
6.3.2010 7:15:45   
Belen
jutroooooooooooooooooo (recimo)

sprašujem še was,ki ste se mogoče katera srečala s tako izkušnjo za naswet

zdej pa sm že sitna na wse zgodaj (spet nismo spali NIČČČČČČČČ-...ma res NIČČČČČČČČČČČČČČČČ) odkar smo bli bolni in po bolnicah......

punce prosim powejte mi, ima katera iste probleme, da ena dwojčka budi drugo?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pri nas ko gresta spat je dwe uri mira in pol Naša se začne dret w spancu wsake pol ure ali uro..... včesih tega ni bilo,ali pač 2X na noč za ji dat dudo.... zdej se pa tako dere,da Lijo zbudi.....in ko njo zbudiš je konc..... je pol budna najmanj eno uro.... z možem spet niswa spala nič.... on je zdej ob 5h zaspal komaj....ko je ena spala w dnevni, druga w sobi...... razmišljamo jim naredit ŽE njihowo sobo,kr z nami w sobi je štala !!!!!!!!!!!!
powejte mi, ima katera podoben primer??? ali je imela???? kako ste rešle???? wsaka w swojo sobo????? dnevno?????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

sm že čisto podočnjakasta....pa še kak gram bom zgubila user posted image user posted image user posted image

_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: Dvojčki 2007
7.3.2010 14:31:17   
emaa
Belen težko ti bom pomagala, je pa ponavadi tako, da če ste vsi štirje v eni sobi, da se znate motit med sabo. MOja fanta sta od prvega dne, ko sta bila doma spala v svoji sobi. In sta noč prepsala zelo hitro, Luka od 1,5 -2 mesecev, David v roku tedna, ko je prišel domov. Prespala noč mislim, da sta spala od 20-6 vsaj brez nočnega hranjenja. Zdaj ta tretja punčka, pa mi noč prespi od 2,5 mesecev.
Med sabo pa se mi zbujala nista nikoli, tisti katerim so se, pa so jih dali narazen spat, če so le imeli možnost. Pri nas se eden načeloma lahko joka zraven, pa drugi spi. Da štemarco vklopiš zvečer zaspita v momentuuser posted image .
Drugače nam gre super, radi se imajo ful, noči načeloma prespimo. Fanta zdaj še nočne plenice odvajava. Je pa punca bolj zbirčna kar se GH tiče. Ob 18 zvečer pa čista koma, včasih še pojest ne more tolk je fertik.
Danes je pa drugač tri leta, kar je David domov prišel.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: Dvojčki 2007
23.6.2010 21:50:48   
soncek.djukelica
pri nas ni problem, če katera joka ponoči, druga spi kot top! 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: Dvojčki 2007
5.7.2010 13:28:31   
Porodne zgodbe
Pozdravljene mamice!  

Sem mamica šest tednov starega sinka in pripravljam projekt z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšel  predvidoma konec leta 2011. Ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.  

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami, bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.  

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:
Kako se je porod začel?
Koliko časa je trajal?
Vaši občutki pri porodu?
Kdo je bil prisoten ob porodu?
Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
So bile pri porodu kakšne posebnosti?
Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
Kako je potekala faza iztisa?
Vaši občutki po koncu poroda?
Drugo.  

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:
 
VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):  

Svoje porodne zgodbe pošljite do konca letošnjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.  

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, sosede itd.).  

Pa prijetno starševstvo še naprej!  

Katja

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 27 28 [29]
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 27 28 [29]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?