Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Je rekel, da je premajhna. Ampak glede na to, da sem imela 3 ss, bi jo skoraj moral, saj kolko vem, ni nobenega tveganja. No, saj veš, da sem pol morala sama rihtat za LJ, da so me operirali.
Pa nazadnje je bila tudi 1,5 cm velika. To se meni ne zdi tak malo za zadevo, ki v maternici nima kaj iskati!
. Hvalabogu imam tudi dobre dni, ko sem optimistična pa sama sebe bodrim saj bo, saj bo, saj bo,...LP
! Vem, da nobeden ni perfekten, ampak če bo treba jih bom zamenjala še 10 -krat, samo da že enkrat pride
, če bo potrebno!
Imam znanko, ki je zdravnica v SB PTUJ pa se je najbolj bala, da bo na šihtu, ko gre rodit. Žalostno, da cela bolnica ve, kakšen je pa še vedno nič ne ukrenejo. Če se že ma za takega strokovnjaka pol pa naj še malo obnašanje pa bonton vadi! LP
. Ker bo za praznike ziher dežuren.
toti dohtar Jolič je res taki anti tip, jaz ga sicer nimam za ginekologa, pa tudi pri porodih ga hvala bogi ni blo poleg. Prvič sem mela Rosiča, ta me je tudi šival, drugič pa Đukanovič.(bil poleg, nisem bla šivana) , on je zdaj tudi moj ginekolog, ker je prejšnji šo v penzion.
, ki nosijo