|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
7.4.2009 19:37:12   
HIMH
Halo no pa se javim še jaz ja no računalnik mi res lep čas ni delal ko pa je mojster seveda domači zato je toliko časa trajalo pa mi enostavno ni ostalo časa.

Malo sem v stiski z časom ker me čaka ogromno dela pa še vreme je tapravo za martinčkanje.

Nič črva malega je treba spravit v pižamo pol pa grem tudi sama sva 3 ure šopingirale in iskale čeveljčeke za tamalo pa nevem al sem smotana jaz al pa nič ne najdem no saj kaj se že najde samo je cena za ubit tistega ki jo dodeli za čevlje ki jih nimamo več kot 2 meseca.

Nič uživajte pa da veste da sem še med živimi.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
8.4.2009 8:23:52   
lonja
Dobro jutro,

user posted image

in ena kavica za vse user posted image . Brezkofeinska.

Midve z Ajdo bova zdele v tem tednu očitno prinesle noter vse neobiske zdravnika v preteklih treh letih, sva bili že ob 7.00 tam. So pogledali urin, pa je vse OK, ji je pa dans še enkrat, mislim, da že tretjič pogledal ušesa in rekel, da ima močno povečan bobnič, tako da sva dobili Hiconcil in termin za ponovni pregled v petek dopoldne user posted image . Vročina pa kar ne pade, 38,5, merjeno zjutraj.

Dans bo spet en lep sončen dan. Tiste, ki ste v službah, si odprite okno, tiste doma, pa ga maksimalno izkoristite!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
8.4.2009 8:43:10   
JanJan
Lonja: hvala za kavicouser posted image , ampak jaz si bom privoščila kar eno kofeinsko, mi gre bolj v slastuser posted imageuser posted image user posted image user posted image za Ajdo, da se čimprej pozdravi.

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
8.4.2009 14:46:26   
mml
Dan,

pri nas se je dan začel bolj klaverno...je user posted image  odkolovratil v službo že pred 6. in seveda zbudil Matica user posted image , ki je potem glasno negodovoal in protestiral do takrat, ko je bilo pač treba vstati...to je do 6.20 in še po tem ni prišel čisto k sebi in je kar naprej negodoval in nergal...pri varuški je ostro protestiral, ko so se odprla vrata...no po tem je pa še Manca bila čisto v paniki, da sva Matica kar pustili, čeprav je jokal ...boga reva je bila čistov šoku in paniki, sem ji komaj pojasnila, da ni nič hudega in bo Matic nehal jokati...je prijavila, da jutri pa Matic ne gre k tetici in bo kar doma...

...sicer pa nič posebnega, čakam, da pridejo ljudje na pregled...kdo bi vedel zakaj jim dajemo ure...najbrž zato, da se jih ne držijo...očitno je zunaj prelepo vreme...jaz moram pa tukaj viseti do 17., po tem pa ne vem ali bi šla na spinning ali ne...

Manca je bila včeraj na rolanju in ji je bilo prav všeč, so korakali po travi se učili padat in vstajat, delalai vaje za ravnotežje...skratka zgledalo je prav ok, z Maticem sva pa čakala na bližnjem otroškem igrišču in se tudi iemla prav OK, Matic je splezal na vse na kar se je dalo splezat, hodil po stopnicah (gor gre že sam ,da se drži z eno roko za ograjo, dol se pa šerajši prime za mojo roko), uživa v vožnji po toboganu...tako da ne vem, kam je izginila moja "nepremičnina" user posted image . Seveda je po končanem rolanju morala na plezala in zvirala še Manca, tako da smo prišli domov malo pred pol osmo zvečer,...Jutri bo pa nekaj podobnega...jaz pa ne vem, kdaj bom zlikala perilo...se mi kar kopiči...tako da verjetno s spinningom danes ne bo nič, ker ob 22., se mi pa ne da več likati...

lonja upam, da bo Ajda kmalu nehala s tole vročino user posted image user posted image user posted image in da je res vzrok vnetje ušesa, čeprav se mi zdi malce čudno, ker Manca na ves glas kriči, da jo boli uho...čeprav mislim, da Ela od jane73 je pa vedno dobila kar perforacijo bobniča in je ni nič kaj bolelo in je imela samo vročino...

HIMH lepo, da še veš, kje smo user posted image

ac kdaj otvoriš sezono bivanja na morju? Si te pa kar predstavljam z Majo na kakšni dolgi konferenci user posted image

janjan kaj imaš razgovor za novo delovno mesto? A bi ti bilo drugače delo všeč?

sonček balonček kdaj gre Lara na operacijo žrelnice? Upam, da ste kaj bolj zdravi user posted image

Nič grem pogledat kaj se dogaja...da ne bo kakšnih pritožb....

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
8.4.2009 18:32:08   
šnucika
dan!user posted image

Vas lepo pozdravim...sem sicer še v službi,ampak imam malo luknje....pa lahko posrfamuser posted image
drugače pa skoz nekaj....in ne utegnem kaj dosti čvekat tule gor.Vidim pa,da smo pririnile na 200 stran in bo treba novo temo odpret.

Doma imam enega ranjenca...moj se je v nedeljo v službi poškodoval in je na bolniški.Dvignil je 100 kg posodo z nevem čim....drekom verjetnouser posted image  (je vzdrževalec na čistilni napravi)...in si fental ramo.V bolnici so mu naredili rentgen in je videt deformiran sklep,kaj več pa niso povedali.Dobil je opornico in počitek do jutri,ko gre spet na kontrolo.Ampak rama je vidno premaknjena,prav grdo mu nad ključnico ena kost štrli in boli ga.
po mojem bi bilo najbolje,da ga napotijo v Valdoltro na ortopedijo....

Živa je OK..po malem šmrka...drugače pa moram trkat.

Toliko na hitro....

lepo popoldne in večer vsem!

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
9.4.2009 8:27:17   
lonja
Juhuhu, juhuhu, še en lep sončen dan je tu....eno kavico za vseuser posted image !

user posted image

Mi smo se zbudili čisto brez vročine, no, že včeraj zvečer je nismo imeli več in smo fuuuul veseli user posted image , še najbolj jaz, ker bo danes spet en tak miren in normalen dan. Ajda je namreč že pri varuški. Smo včeraj šle do nje, ker Ajda nikakor ni hotela vzeti AB, ki sva jih dobili, pa mi je varuška malo pomagala user posted image . No, ponoči je vzel stvari v svoje roke user posted image , zdej zjutraj pa že spet varuška. Danes bojo barvali jajčka in Ajda se je že full veselila včeraj, da bo ona tudi lahko sodelovala. Ja, takole doma ji je res totalno dolgčas in full pogreša družbo.

Včeraj zvečer sva bila z user posted image  na pripravi za krst za Manco v naši župniji. Si je župnik vzel čas in smo poslušali sicer zelo zanimivo predavanje, ki je trajalo celi dve uri. Bejbe sta prišla čuvat naša dva, me je fejst skrbelo, kaj bo z Manco, no, ko sva pa domov prišla, je Manca spala kot ubita, Ajda pa je bila že tudi napol koma. V glavnem brez problemov, tako da mislim, da si bomo kmalu že lahko privoščili kakšen kino user posted image .

Dans moram malo spravit stanovanje v red, pa šunko grem kupit v LJ, pa jajca....pa sej veste, kaj čem razlagat...user posted image . Imejte se!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
9.4.2009 12:46:42   
šnucika
Kje pa ste vse?

No,saj tudi jaz sem slučajno tu,ker grem šele popoldan delat...danes imam popoldansko/večerno izmeno.
Prej sem jajčka pobarvala,potem pa šla po Živo v vrtec in me je doletel prvi pošten napad alergije letos...saj vse na polno cveti....oči me žgejo,nos in žrelo sta kar otekla...sedaj čakam,da mi prime Flonidan .

lepo se imejte in uspešno preganjajte pomladne viruse in prehlade!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 8:33:28   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, da bo dovolj energije za današnji dan.

Domen se ful hitro plazi sem ter tja, jaz se mu pa režimuser posted image .

MML: delovno mesto bo točno na istem mestu (stolu) kot prej, samo projekt bo nov. Nisem pa prepričana, da mi bo všeč, ker sem se prejšnjo rundo znašla na tem delovnem mestu, ki mi ni najbolj po volji. Iščem tudi druge rešitve, samo mi trenutno recesija hodi narobe. Se bom že znašla, prej kot slej se bo pokazala nova priložnost.

Lonja: mene predavanje za krst še čaka, ga imam v sredo, potem pa v nedeljo krstuser posted image . Je Ajda OK?  user posted image user posted image user posted image , da bo zdrava.

Šnucika: user posted image user posted image user posted image , da ti alergije ne bodo povzročale toliko težav.

HIMH: lepo, da si se javila user posted image

Ostale, kje ste user posted image ?


_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 9:29:31   
ac
Evo, jaz sem že tukej user posted image . Danes končno uživam na balkonu na novih ležalnikih in na sončku. Oziroma ne znam uživat; mi je kar čudno tam ležat in nič počet, zato sem prišla mal RR čekirat. Prejšnje dni sem namreč vsako jutro že kam norela - po štacunah ali pa na sprehod, za danes sem si pa rekla, da nikamor ne grem. Tako Maja na kavču spi, jaz pa poskušam uživat v brezdelju.

A katera sama dela fiziološko? A to se samo slana voda zavre in je to to? Sem dala malo manj kot pol žličke soli v 2,5 dcl vode, samo mi je sedaj kar malo čudno to zlivat v Majin nos user posted image .

Aha, sem se prehitro hvalila, se s kavča že nekaj oglaša. Imejte se lepo!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 14:21:00   
Kofi
Hejla!

Enga velikega zajca

user posted image

ki se mu že mal meša od teh jajčk vam pošiljam! Pa veliko smeha in zabave za ta prelepi čas!
Pa punce...hrane v zmernih količinah, da ne bo pujsmeter žalosten!

Sicer pa...še vedno delovno! Dva naša mala čmrlja pa pridna! Rada se imata, pa mene tudi :D Tk, da je to najpomemnejše, a ne? user posted image

Uživajte!
Pegica!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 17:34:31   
mml
Dan

Tičko Mičko je bolan in sva doma user posted image , ostalaM-ja uživata zunaj...Trenutno je sicer Matic kar ok, je ob 13. dobil Voltaren svečko in vročina še ne narašča, po tem bo pa spet revček...upam, da je to res zadnja viroza za to sezono...že tako traja letošnja sezona viroz od septembra, ko je šla Manca v vrtec...

...no po tem bo treba pa še jaca pobarvat, sem bila spet prepozna in nisem dobila belih, tako da bodo morala biti kar rjava OK...

...meni je super barvati jajca, samo po tem ne vem, kaj naj z njimi user posted image , ker jem jih pa netako rada

En lep velikonočni pozdravček vsem

user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 19:05:09   
lonja
Dan,

mislim, ej, to je že malo noro. Smo zdele bejbe vse vrhniške trgovine dale čez, pa nikjer nimajo modre barve za jajca user posted image , vse druge, sam modre ni nikjer. Zdej sem obupala in če me spomin iz osnovne šole ne vara se če zmešaš zeleno in rumeno naredi modra, a user posted image ??? Če to ne drži,bomo pač imeli še kodrlajsasta jajčka. Tud prav.

Potico peče moja mati, tako da jo moram jutr le it iskat, Ajdi sem dans kupla en tak tini mini cekrček in bova jutri celo k žegnu nesle user posted image . Upam, da je ne bom rabla lovit po celi cerkvi.

Mml, bogi Tičko Mičko naj se hitr pocajta, pa naj bo to res ZADNJA viroza letos user posted image . Z Ajdo sva bili dane sna kontroli, pa je rekel P, da ima full razlito noter user posted image  (ne vem kaj...a to pomen, da ji je bobnič počil al kaj???) in sva dobili še eno flašo antibiotika, tako da bo prihodnji enajst noči še zelo prijetnih user posted image . Žur ob polnoči user posted image .

Punce, lepo se imejte čez praznike in se tipkamo kaj. Vreme bo sicer primernejše za vse kaj drugega kot sedenje za računalnikom user posted image .


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 20:03:13   
lonja
Hja, sem slabo poslušala pri gospodinjstvu, ker sem zdele  dobila lekcijo od user posted image , da modra ne rata po zgornjem receptu user posted image , ampak da iz modre in rumene rata zelena. OK, pa pač ne bomo imeli letos modrih pirhov user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
10.4.2009 21:11:54   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: ac


A katera sama dela fiziološko? A to se samo slana voda zavre in je to to? Sem dala malo manj kot pol žličke soli v 2,5 dcl vode, samo mi je sedaj kar malo čudno to zlivat v Majin nos user posted image .

Aha, sem se prehitro hvalila, se s kavča že nekaj oglaša. Imejte se lepo!



Na liter vode daš 9g soli=eni mali žlički zravnani z nožem in pustiš vreti ene 10 min.


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
10.4.2009 21:20:08   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
10.4.2009 21:25:23   
ac
NRMM, hvala! Sem falila tako v količini soli kot času vretja in že ponavljam vajo user posted image .

Kako ste vse pridne z barvanjem pirhov in peko! Jaz se ničesar nisem lotila, itak bomo čez praznike zdoma; najprej na Gorenjskem, potem pa še na Dolenjskem, pa upam, da nam bodo tam kaj dali user posted image .

Preživite lepe in ne preveč požrešne praznike!

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
11.4.2009 8:54:48   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... za vse....



Prav lepo mi je doma sedet in ne razmišljat o službiuser posted image ...sem tri dni fraj,se je splačalo potrpet dva vikenda dežurstev.Pa še regres smo dobili,skratka lepe praznike so nam zrihtaliuser posted image


mml-user posted image user posted image user posted image ,da bi uspešno in hitro pregnali viruse in bi bil mali junak zdrav!!

Lepo se imejte vse z vašimi družinami,pa ne preveč jestuser posted image ....


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
11.4.2009 21:40:51   
Nana Liza
Čer!

vesele velikonočne praznike, pa veliko pirhov! :-)

user posted image

mml - čimprej prosim virusi, virozice šc šc...
A ste oddali za september za vrtec za Matica?

lonja - zakaj nisi prej povedala, pri nas v trgovini smo imeli modre barve za pisanice. :-) Jest pa prisegam kar na čebulne. :-)))

Doma sva naredile z Elo dekor na mizi. Ustarile sva kurje gnezdo.  user posted image   Res čisto ta pravo, s kurami in piščančki.

NL.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
12.4.2009 7:47:34   
šnucika
Jutrooo!
user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
12.4.2009 11:10:49   
mml
Dan,

pri nas zdravstveno stanje ni nič kaj boljše...po novem ima Matic še drisko...ampak bo že...ko bo praznikov konec...

No tule pa malo velikonočnih virtualnih dobrot (te si lahko privoščimo brez slabe vesti, ker ne redijo user posted image )

user posted image  user posted image

Lep velikonočne praznike vsem

< Sporočilo je popravil mml -- 12.4.2009 11:11:39 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
12.4.2009 12:51:48   
NRMM
Daan!

Želimo vam lepe Velikonočne praznike.

user posted image
To je  bila Marušina košarica za k žegnu user posted image .



user posted image
To pa ''babje'' umetnine pri barvanju jajčk user posted image .


No me smo same danes, ima ati delovno nedeljo.Nikoli še nisem zjutraj sedela sama za mizo in jedla Velikonočni zajtrk user posted image user posted image .Punci nista hoteli jesti teh dobrot,za mizo pa tudi ne sedeti,tako da........user posted image

Maruša je zdaj po kosilu ostala pri dediju in babici,midve z Mašo pa sva šle počivat domov. Maša spi,meni bo pa tudi pasalo malo odmora user posted image .

Lep dan še naprej in po pameti user posted image .


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
13.4.2009 12:32:50   
šnucika
Še malo pa bodo prazniki mimo...meni je prav fajn,ker sem doma...no,za 1. maj ne bo tako,ker dežuram....

Pravkar smo pojedli,danes rezance s šparglji,ki sem jih včeraj nabrala,da si malo "odpočijemo" od mesa,šunke in jajcuser posted image
Popoldan pa nas čaka spet trening za želodec,ker smo povabljeni na piknik...ampak baje,da bodo tudi škampi,ne samo mesouser posted image

Živa je onemogla takoj,ko je nekaj pojedla in spi.Po mojem je še od včeraj utrujena,ker smo bili v Lj v živlaskem vrtu...Moj nekaj frčka okoli avta,čeprav ne bi smel,pa še opornico si je snel z roke...ko ga bo fajn zabolelo bo že odnehal...

Lepo popoldne vsemuser posted image


< Sporočilo je popravil šnucika -- 13.4.2009 12:34:22 >


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
14.4.2009 8:22:30   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image

Ufff, ti prazniki so bili pa naporni....user posted image . V soboto smo bili na enem RD do enajstih zvečer, v nedeljo smo šli v LJ na velikonočni zajtrk k mojim, nato na RD kosilo k svakinji in nato nazaj v PO na piknik, sem prišla z Domnom ob devetih domov. user posted image  in Jan pa šele ob pol enajstih. No, včeraj pa po zajtrku še skok v Belo krajino na birmo. Smo ušli nazaj domov po samo juhi, krompirju, govedini, hrenu in solati, pa šunki s hrenom in jajci, pa še nekaj piškotov je našlo mesto. Zamudili smo pa še odojka in torto. Ej, pa saj nimamo kilometerskega želodca, da spravim vse to notr user posted image . Ubogi želodec, kaj je vse pretrpel, v nedeljo sem mislila, da bom vse vrgla ven user posted image .
No, danes bo samo pašta in solata, da se želoci vrnejo v normalo (meso mi gleda že pri ušesih ven).

Se še kaj tipkamo...

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
14.4.2009 8:50:00   
lonja
Jutro,

Uaaaaaa, kdo mi pride pomagat hladilnik spraznjevat user posted image ??? Na voljo še šunka, pa hren, pa mal pršuta, pa sir, pa ogromno potice, pa pirhi,....v glavnem recesije ni user posted image !

Praznike smo preživeli, v nedeljo smo praznikovali v Trbovljah pri babici, včeraj pa pol še v ožjem družinskem krogu v Ljubljani user posted image . Hrane je bilo spet očitno preveč in ta teden bo tudi pri nas v znamenju pašte in solate.

Danes po vsej verjetnosti spet ostanemo same do petka, gre user posted image  na Madžarsko, pa je spet vse zvedel v zadnjem trenutku oziroma sploh še ne ve natančno. Čakam na klic, da izvem podrobnosti. Čeprav kadar on reče, da verjetno, je to že 150% da gre, tako da si ne delam iluzij, da bo stvar odpadla user posted image .

Danes gre naša Ajda spet na plavanje, se full veseli in ji tega ne morem spet odrečt, čeprav še vedno pupamo AB. Zdej smo že na drugi flaši user posted image .

Za konec pa še dve fotki:

user posted image

user posted image

Mejte se fajn!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
14.4.2009 15:07:37   
mml
katera se javi, da odpre nov del čvekanja?

Jaz grem počasi domov, po tem pa z Manco na rolanje.

Matic je na AB, ker mu je včeraj začelo tečt iz ušesa, sicer pa pri nas nič hudo novega...

...bom mogoče jutri bolj pri volji za pisanje...

...lep aprilski pozdravček vsem

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?