|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
21.3.2009 21:04:05   
mml
Čer,

že celo popoldne smo na drugi strani...

Pri nas nič hudo novega, dopoldan smo zmrzovali v mestu, Manca je dobila kakav s smetano, samo ne pri Mačku, ampak pri Cacao...jaz sem upala na vafelj, pa jih niso pekli, ker je bilo premraz user posted image . Maticu smo nabavili čelado, da bomo lahko naredili kakšen koelsarski pdovig.
Po tem je pa Manca prijavila, da bi šli danes v restavracijo na kosilo in smo šli, ko sta čmrlja odpsala svoje opoldansko spanje, v "Bangkok street"...so nekam povečali porcije, tako da je vse ga ostalo...no ni bilo pa nobenega miru...najprej Manca lulat, po tem kakat, po tem pa še Matica previt...

...ah bo že boljše...

...neuspešno smo iskali ščitnike za Manco, pa otroških še niso dobili...kdo bi jih razumel...

No zdaj pa samo še spokam čmrlja v postelji in se vržem na kavč...


Lepo in mirno noč

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
21.3.2009 22:50:11   
JanJan
Malo javljanja, da me ne boste kregale....  user posted image

Brrrr, kako je mraz in kako user posted image user posted image user posted image piha. Mi smo danes skočili malo v šoping za Jana iskat rolerje in pa ščitnike, no ščitnike smo dobili, rolerje pa ne. Moram še naprej iskat, ker v začetku aprila prične s tečajem rolanja. V glavnem, ščitnike smo mu nadeli v trgovini in potem jih ni snel dol, dokler se ni šel kopat user posted image . Sedaj je vitez in Spiderman v enemuser posted image , tako da drugo leto za pusta bo zagotovo Spiderman (kje je še to????user posted image ). AB ima samo še danes in jutri, v ponedeljek pa v vrtec - že komaj čaka.

Mml: naj čimhitreje mine teh štirinajst dni user posted image user posted image user posted image

Janja27: ja, res je šla kavica mimo, bo pa naslednji teden boljše. Moram že v ponedeljek iti v vrtec vpisat Domna za september, ker zgleda, da ne bo možno prej. Bom pa še vseeno zatežila, če bo prosto mesto v kakšni skupini. Kar se pa tiče P, sem Jana in Domna naročila za junij, tako da bo Jan star 3 in pol, ko bo končno opravil ta pregled. Tisti moški ni bil edini, ki so mu rekli, naj pride po 11 uri, tudi takrat ko sem bila jaz v čakalnici, so rekle prav tako, pa se tip ni pustil odgnati, je raje čakal, da pride s sinom na vrsto. Je bila pa že 10, ko sem se končno vsedla v avto. Midva vsakič ko Jan noče spucat nos, rečeva da bova pošpricala s Sterimarjem, pa noče, raje piha kot slonček samo da se mu ne pihne v nos.

user posted image user posted image user posted image Lepe sanje....




_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
22.3.2009 7:47:28   
ac
Dobro jutro in za vse ena šalca user posted image . Danes sem pa po doooolgem času vstala kot včasih za v službo - mal pred šesto user posted image . No, sem mislila, da bo še huje. Maja je namreč spala od včeraj od treh popoldne in se je zbujala samo za jest na ene 3-4 ure. Smo šli namreč popoldne v šoping oz. mal gledat za pograd in je Maja kar spala in spala. Ko sem jo zvečer doma previla, se je samo mal posmejala in spala naprej. Tako je prespala celo svojo obtromesečnico user posted image . No, mene je zdej kofe zbudil, Maja spet spi, Sara pa gleda Živ žav.

Preživite lepo nedeljo! Upam, da bo danes manj pihalo kot včeraj user posted image .

Pa še par slikic naše dojenčice.

user posted image

user posted image

user posted image






(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
22.3.2009 8:22:53   
lonja
Ob teh lepih fotkah male Maje pa vam ponudim še nekaj za zajtrk user posted image

user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
22.3.2009 22:01:35   
tinas
dober večer,

ob tej uri vam lahko ponudim le še
user posted image

da boste lažje zaspale.

en naporen dan je za nami. nekam sem sitna zadnje čase....

mogoče rabim tudi jaz kakšno kamilico...


lahko noč
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
23.3.2009 7:36:36   
JanJan
Dobro jutro!

user posted image

Da se lažje zbudimo in pogledamo v svet user posted image

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
23.3.2009 8:08:54   
JanJan
No, Jan je spet v vrtcu, je že cel prejšnji teden spraševal, kdaj bo šeluser posted image . Danes pa moram vpisati Domna v vrtecuser posted image . Pa ne jokam zaradi vpisa, ampak ker se bliža konec porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Ma, bomo že preživeliuser posted image .

Včeraj smo bili v Planici (prvič v življenju, ko so skoki - običajno grem raje poleti). Vzdušje super, samo toliko hrupa, da je Domen proti konce že zelo glasno protestiral in smo jo spokali proti avtu tik pred razglasitvijo. Še pravi čas, ker je bila potem gužva za ven. Jan je izjavil, da bo on tudi skakal tako kot ti fantjeuser posted image  No, bomo še videli, mogoče pa res. Zdaj bi smučal, sankal, skakal, rolal.....user posted image Potem smo šli pa še na kosilo k mojim, mnjam, sem se tako napokala, da skoraj nisem mogla dihatiuser posted image .

Ac: Luštne fotkeuser posted image , Maja je user posted image .

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
23.3.2009 8:25:11   
ac
Jutro... JanJan, hvala za kofe. Pa super, da Jan tako rad hodi v vrtec; pri nas je isto s Saro. Glede porodniške pa - saj ni nujno, da je zadnja user posted image .

Mi smo včeraj topel in sončen dan preživeli v živalskem vrtu. Si je Sara zaželela it k pujsom (se je spomnila od lani) in potem je nismo mogli spravit od tam. Ubogi pujski so bili verjetno malo manj zadovoljni, ker jih je lovila, jih hotela dvignit, jih prijemala za repke.... Maja je bila spet ful pridna, tako, da je user posted image pametno pogruntal, da je pa mogoče slabokrvna, ker toliko spi, ko pa ne spi, je pa tako mirna user posted image . Nikoli ni prav user posted image .

Sedaj pa čakam, da se Maja zbudi, moram it po zemljo za rože, pa po dva ležalnika za na balkon. Najprej ga pa moram orng spucat. Včerej sem se pa lotila tuš kabine; sem šla nad 5 let nastajajoč vodni kamen s Cilitom in zobno ščetko, pa še ni čisto v redu user posted image . Ja, bo treba sproti pucat.

Za šiht sem pa že končala stvari, upam, da bodo sedaj dali mir. Čeprav tam po kakšno urco na dan mi prav paše mal možgančke vklopit.

Imejte se lepo, kjerkoli že ste!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
23.3.2009 8:48:02   
JanJan
Ac: najverjetneje je ta porodniška zadnjauser posted image , me EMŠO kar lovi, poleg tega pa sta me oba fanta kar izmučila, ker me je ful začela dajat hrbtenica in kolki. Ne moreš nikdar reči, da je konec, vendar pa sva se z user posted image odločila, da imava user posted image dva super fanta in to je touser posted image .

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
23.3.2009 10:18:52   
lonja
Jutro,

JanJan, hvala za kofi. Sem si zraven privoščila še košček peciva in je bilo mnjami user posted image . Drgač pa, tudi mene EMŠO mal heca, ampak nikoli ne reci nikoli user posted image . K je pa na porodniški tako fajn, a ne?

Ac, jst se tudi sprašujem, al so drugi otroci res tako pridnejši od prvih, al smo pa me že rutinerke. Ker men je tudi zdej čisti užitek z Manco. Tako nezahtevno bitje in še takrat ko joka, ima res razlog user posted image . Pa res je fajn, ko naše ta starejše pupe ne kažejo nekega ljubosumja.
Smo pa tudi mi včeraj hoteli v živalski vrt, sam je pol user posted image  odločil, da ne, ker je vprašal Ajdo, kaj ji je v živalskem najbolj všeč, pa je odgovorila, da tobogan. Tako da smo šli pol kr na Vrhniki na igrišče, kjer se je po mili volji spuščala po toboganu user posted image .

Sem malo prej usposobila orbitrek, pa me je skor kap, ko sem ugotovila, da sem totalno in še bl brez kondicije. Tako da od danes naprej, pa me kr vlečte za besedo, vsak dan vsaj 15 minut orbitreka, zvečer pa trebušnjakiuser posted image . Morje se namreč zeloooo bliža, jst pa teh mojih šlaufkov okol trebuha ne morem kazati vse naokoli.

Imejte se fajn!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
23.3.2009 17:30:13   
mml
No tako sem se nadelala za dnaes, še 9 takšnih dni, po tem bo spet boljše.

Vmes sem imela še fotografiranje in pogovor za Jano, menda bo intervju objavljen v naslednji številki, v tej je po objavljena fotka in nekaj podatkov zakaj so me predlagali...zraven so pa predstavljene še ostale kandidatke...to je pa vse kar vem, ker Jane še nisem videla


V soboto smo kupili Maticu koelsarsko čelado, par dni prej pa še sedež in sva z Maticem naredila poskusni krog, pa nisem prepričana ,da mu je zelo všeč, je bil čisto tiho in pri miru, no na poti nazaj je začel pa malo godrnjati, pa sva se zmenila, da ni hudega in je bilo OK user posted image

Kar se pa druge porodniške in drugega otroka tiče...kaj pa vem, meni se je zdela Manca dosti bolj pridna kot Matic, Matic je dosti manj časa preživel na tleh, rajši se je nosil, Manca je pa od 4. meseca dalje uživala na tleh in se igrala, pa še samo njo sem imela, v drugi rundi mi je bilo pa predvsem naporno časovno usklajevanje, ves čas sem gledala na uro, kdaj peljat Manco v varstvo, kdaj jo it iskat in temu prilagajat Maticevo spanje in hranjenje...Skratka jaz sem dosti bolj uživala prvič user posted image , čeprav tudi drugič ni bilo slabo


...aja pa spet smo ali pe še kar smo brez varuške, smo bili že fiksno dogovorjeni z eno gospo, da začnemo te teden z uvajanjem, pa je včeraj javila, da je premislila in se ji zdi prenaporno in bo rajši počela nekaj drugega user posted image user posted image user posted image , zdaj pa razmišljam, da ne vem, če ne bo najboljše, da en mesec potrpim z mojo mamo, po tem pa k "stari" varuški za preosatel 4 mesece...nimam ne volje ne časa za isakenj varuške...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
24.3.2009 8:16:41   
JanJan
Dobro jutro!

Najprej velika doza omamnih napitkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , takšnih in drugačnih.

Danes sem ful slabo spala, pa še budnica je bila ob 5.55 od obeh mulčkov, tako da je user posted image že kuhana in to res velka doza. Zgleda, da Domnu leze končno zgornji zobek ven in je temu primerno tečkolin. Ful skozi nekaj joka, nič mu ni pravuser posted image , v glavnem kriza, ker ga takšnega nisem navajena.

Mml: se strinjam s tabo, v drugi porodniški je res naporno usklajevanje prvega z drugim. user posted image za Matica na kolesuuser posted image . Kdaj že izide Jana? Danes????

Lonja: ali si že na orbitreku? user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
24.3.2009 8:32:06   
lonja
Jutro,

JanJan, hvala za opojne napitke, jst bom kar kavico user posted image . Belo, z malo sladkorja. Ne, danes orbitrek še počiva, moram najprej svoje jutranje obveznosti opravit. Sm bla pa včeraj pridna še zvečer in začela s trebušnjaki. Tako da včerajšnji plan izpolnjen, današnji še čaka na realizacijo user posted image . Sej bom. 

Mml, po mojem bo Jani zdej tolk naklada narasla, da bi decemrkam 2005 in januarkam 2008 lahko izplačali kake procente user posted image . Grem dans kupit, pa dobiš prvi komentar z moje strani. Upam, da danes dan ne bo preveč naporen. Pa tole z varuško je pa res smola. Ja, sej, takele gospe si včasih res ne predstavljajo, kako naporno je čuvati otroke. Ni vsak za to. Žal ali pa na srečo naših čmrljev user posted image .

Tinas, že kaj boljše volje? Je to mogoče že pomladanska utrujenost user posted image ?

Izabela, user posted image tudi zate, naša srečka user posted image , drži se, če pa boš kaj pri močeh, se pa le oglasi! Te bomo vesele.

Jst imam danes meeting pri zobarju, upam, da bo Manca lepo pridna, saj jo bom vzela kar s seboj user posted image . Danes popoldne ima Ajdo uvodno uro plavanja, bosta samo dva v skupini (en triinpolletni fantek in Ajda), jaz pa bom tisto uro, ko bo ona čofala v Atlantisu z Manco malo pošpegala po trgovinah Cityparka user posted image . Ata ima danes in jutri dopust in je že priden na hišici. Včeraj je prišel domov prav slabe volje, saj nam je sosedov mulc par kepic zemlje vrgel direkt na fasado in se prav grdo pozna. Je šel valda k sosedu in mu povedal svoje, zdej me pa zanima, kakšen bo epilog...

Imejte se fino fajn! 

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
24.3.2009 11:54:39   
tinas
ojla,

dež je že ponehal in na severu se že svetlika....user posted image
upam, da bo popoldan lepo, da bomo šli kaj ven.

včeraj smo nakupovali na tone igrač, sicer ne za Lio ampak za naše lokale, kamor rade zahajajo tudi družinice z otroki. Od lanske sezone je ostalo bolj malo, sploh žoge se takoj zgubijo user posted image . no smo nakupili natrpan voziček robe, vsi v trgovini so naju čudno gledali, pri blagajni pa je en fantič za nami komentiral, da oni pa niso kupili niti ene igrače user posted image . No, Lia se je zabavala in je veselo izbirala in potem je to vse pomagala popakirat v škatle, da smo pravično razdelili med oba lokala. zdaj smo dobro založeni...bomo videli, koliko časa bo trajalo...user posted image

Potem pa je v avtu glasno protestirala, da ona bi že enkrat rada bratca in naj gre tati po Jureta v vesolje...user posted image
jaz pa se kar ne morem odločit...ker me najprej čaka horionska biopsija in potem mučno čakanje na izvide in 25 % možnosti, da me čaka tudi UPN user posted image . z user posted image sva prenašalca cistične fibroze za katero je umrla moja nečakinja user posted image (tega je zdaj 10 let, bila pa je stara 11). tako, da kar odlašam in odlašam,...no, prvič se je dobro končalo...

mml, a že danes moramo kupit Jano?

lonja, to je bolj pomladanska tečnoba kot utrujenost user posted image

izabela, upam, da so te slabosti zapustile in da uživaš v nosečnosti user posted image

janjan, da Domna takoj nehajo mučit zobki in da se bosta danes fajn naspala

ac, Maja je pravi srček, kaka lepa lička user posted image

NRMM, kar previdno z rokico. Lia zdaj že sama pove, da je ne smemo vlečt za roko user posted image . naglihajo pa tako, da je roka od ramena do komolca ob telesu, v komolcu upognjena, zdravnik ji sedi nasproti, z levo prime za komolec z desno pa roko v zapestju zasuka navzgor in komolček skoči na mesto. Ne vem, ali to boli ali pa je bila Lia le prestrašena, ker je tulila. Sama nisem še probala, ker sem se tudi bala, da ni kaj drugega. Sicer takoj vidiš: roklico sicer lahko premika in ni nič otečena, le precej neuporabna je. ko neha bolet otroček zopet poskuša kaj z njo prijet in takrat spet zaboli.

cuma, spet te ni nič na spregled. sta punci že v vrtcu?

kako pa je z našimi barjankami? nič se ne oglasijo

nana liza, šnucika, pegica, kje ste babe???

pa-pa
t

< Sporočilo je popravil tinas -- 24.3.2009 11:57:53 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
24.3.2009 20:59:35   
lonja
Da ne bomo prenočevale na drugi strani...user posted image .

Mml, Jano sem kupila, full full luštna fotka je noter, glasovnico sem pa tudi že izpolnila. Tako da en glas že imaš...user posted image . Delam kampanjo naprej!

Nočko, jutri pa kaj več!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
25.3.2009 8:29:06   
JanJan
Jutro!

No, pa začnimo s jutranjo dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, Jan je spet v vrtcu, po novem pa naju spremlja tudi Domen, ker je budnica že ob 6. uri, pa tudi zato, da se navadi, kam bo hodil revček od septembra naprej. Upam, da sicer dobim mesto že za junij, drugače pa definitivno od septembra dalje.

Lonja: user posted image za trebušnjake, kar tako naprej, bomo te še naprej spodbujale.

Mml: samo še slabih 8 dni, pa bo....user posted image

Tinas: user posted image lepo skrbite za otročke, da jim ni dolgčas.




_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
25.3.2009 14:50:25   
lonja
Mislim, kje nas najdem...tc, tc, tc...user posted image .

V glavnem. Spet sem pošteno zadihala na orbitreku, še dobr, da je začela Manca protestiratuser posted image , ker sicer bi verjetno kar izdihnila na njem user posted image

Zdele bo kmal treba po Ajdo, pa malo naokoli šibnit, ob pol petih imava pa igralne urice v vrtcu. Dans bom imela še Manco s seboj, ker smo spet (user posted image ) same. Ata delajo na bajti.

Včeraj smo imeli prvo uro plavanja in Ajda je bila navdušena, jaz pa še bolj. Sem se z učiteljem zmenila, da plačam cel paket po koncu ure, ker sem se bala Ajdine reakcije, kako ji bo všeč. No, ko sem jo po eni uri prišla iskat, ni hotela domov. Je rekla, da bo kr tam ostala, pa da bo šla z Gregatom (učiteljem) domov user posted image . Jst ne vem, kaj je delal z njo, ampak efekt je bil blazno pozitiven. 

Zjutraj sva imeli meeting pri frizerju, ki nam ga je priporočila Bino (hvala Bino še enkrat!!!) in tudi ta je našo Ajdo čist ganil. Ji je na koncu nardil še roza pramen las in to je bla pika na i. Kar gledala ga je...user posted image (joj, kaj bo šele čez 15 let, če je tamala že zdej taka koketka...).

Tako. Mislim, da je Manca vmes med temle mojim klofanjem zaspala na igralni blazini tako da imam še par minutk zase. Jih grem izkoristit. Na kavč. Mejte se!

Pa oglasite se kaj!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
25.3.2009 16:05:12   
ac
Lonja - svaka čast za Orbitrek user posted image . Moj 'novi' fitnes pripomoček pa še vedno neuporabljen čaka v kotu user posted image .

Danes je imela Maja posvetovalnico. Dolga je 62 cm in težka 5.250 g. Glede na Saro pri teh mesecih (pa Lonjino Manco) prave manekenske postave user posted image . Pa še širokega povijanja nima več in zgleda res suhcana, je čist drugačen občutek jo zdej imet v naročju. Ima pa še mal mehko glavico, tako, da ji moram dajat dvojno dozo AD3 kapljic. Je bila pa kar sitna, ker sem jo v ZD zbudila za pregled, pa še lačna je bila, tako, da je bilo pri cepljenju, pa potem na uz kolkov ful dretje. Zdejle spi, user posted image pa pelje Saro na telovadbo, tako, da grem tud jaz si vzet mal časa zase.

Imejte se lepo, saj tole je naš dan!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
26.3.2009 7:39:30   
mml
Jutro,

ena močna user posted image ,
da me spravi pokonci user posted image

Grem garat...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
26.3.2009 12:37:42   
JanJan
Kje smo?????user posted image

Mml: hvala za kavico, je pasala. Lepa slikca v Jani, samo še glasovnico nesem na pošto.

Včeraj pridem v vrtec in dobim obvestilo, da so user posted image uši v skupini. Sem pregledala Jana in nič našlauser posted image , upam, da tako tudi ostane.
No, zvečer pa je mene nekaj zvilo, glavobol, slabost in driska, nadaljuje pa se tudi danesuser posted image . Zgleda, da sem nekje pobrala kak virus. Me je pa tašča vprašala, ne direktno sicer, če sem nosečauser posted image . Preverjeno, ne nisemuser posted image .

Janja27: kako je z Manco? Spet bo šel teden naokoli, pa nič od najinega kofeta. Mogoče bomo mi spet v M. v soboto, da bo Jan na igralih. Bomo videli, odvisno od vremena, ker je možno, da gremo na pohod na Sovič s klubom, kamor hodi na telovadbo. A mimogrede, kaj Manca rola oziroma bi rolala? Če hočeš, jo lahko vpišeš v šolo rolanja, ful mal je za plačat, splača pa mislim, da se.


Se še tipkamo...



_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
26.3.2009 22:00:49   
Nana Liza
Sicer sem že tako utrujena, ampak malo se še javim...

Vidim, da ste tudi druge zelo zaposlene. Ja mml draga naša zvezdnica znanstenica. Jano kupila, Kupon še oddam. Super si!
Ac - kakšne prisrčne fotke. Maj tak cukrček.
lonja - user posted image za Ajdo in njeno korajžno plavanje.

Zadnje dni imam tako vnete oči, sem dobila od Ele, ki ni imela skoraj nič vnetja, razen 2 dni malo otečeno. Meni se pa sploh ne pozdravi. Sem včeraj mogla k svoji dr po kapljice in mazilo. Zvečer me je še nekaj začelo žgečkati v grlo. V službi veliko dela. Ela pridna v vrtcu. Včeraj prinesla tako lepo darilo domov. Požka s krešo. Pridem pa zjutraj v vrtec in veste kakšna je bila misel za mamico od Ele.  Moja mami ima sive lase in je pridna. Ja marija sveta, vse drugo mi že kaže na starost, no sivi lasje pa res še niso, ampak samo prameni. user posted image Punce, pazite na barvo las! user posted image Mi je zares polepšala dan z njeno izjavo, ki je bila pa btw na tudi najbolj vidnem mestu. user posted image

Ela mi ga takole sračka. Tevž pa ni ovir za njegovo plezanje in pogum. Joj ga lovimo, spleza na vsako škatlo, obrne kar se le da in že stoji na stolu. Spleza na trip trap stol in stoji na najvišji stopnički. user posted image Apetit ima za 3 Ele in mislim da sta s težo že skoraj tam tam.user posted image

V soboto gremo upam na zvezdico zaspanko. Smo jo zadnjič prestavili zaradi Eline prijateljice, ker je zbolela.user posted image

Ravnokar moj možek zagledal, da zunaj kakšen km stran nekaj gori. user posted image Upam,d a ni hujšega.  Meni se je pa ravno danes zažgal serivet iz blaga, sem se tako ustrašla. Prižgala sem napačno plato in pustila serviet ravno na tisti prižgani, pa Tevža šla previjat. Joj je  začelo smrdeti, sem bila čisto iz sebe. Na koncu ni bila nič hudega, le serviet je odfrčal v koš za smeti. Ni mi dolgčas. user posted image

Lep vikend!



(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
27.3.2009 8:46:03   
JanJan
Dobro jutro!

Spet smo na drugi strani...ojoj...user posted image

No, pa dajmo za začetek dneva jutranjo dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem na zajtrk in kavico...user posted image

Se še tipkamo.


_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
27.3.2009 8:56:38   
lonja
Jutro,

evo, eno poživilce...

user posted image

Pa je spet tu petek in vse kar sodi k temu user posted image .

Mi smo imeli včeraj lauf po trgovinah, izbrati morava namreč kuhinjsko napo, pomivalno korito in pa kakšen pult želiva v kuhinji, da bo mizar zdaj končno začel delat kuhinjo user posted image . Čebelici sta bili kar uvidevni, Ajdo je samo 4x zagrabilo lulat, ko smo bili v Lesnini (user posted image ), po moje se ji je dopadel WC tam, Manca je bila pa full pridkana, dokler ji ni postalo vroče user posted image .

Nana Liza, jst tudi oprezam za kartami Zvezdice Zaspanke, pa vedno prepozno začnem oprezati in je že vse razprodano, bom morala prej v tednu začet oprezat za vikend user posted image . Ja, naši miškoti ga res pihnejo včasih. Tale s sivimi lasmi se mi dopade user posted image .

Bino, me je frizer U tako navdušil spet, da sem se opogumila in se grem tudi sama porihtat k njemu v ponedeljek user posted image .

Mml, glasovnico zate sem včeraj oddala. A boš obveščena o kakih vmesnih rezultatih, da bomo vedle dvigovat tempo user posted image . Sicer pa imaš SMS na telefonu.

Grem mal pospravit stanovanje, danes imam v planu tudi obisk pri našem župniku, da dogovorim vse potrebno glede krsta za Manco. Ga bomo imeli verjetno 6.6., ravno, ko imava midva 10-letnico poroke user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
27.3.2009 14:05:10   
Izabela_
Ojla, punce,

no, jaz nisem nič fajn, začelo se je bruhanje in glavoboli, tako da res grozno.

Matevž je bil do včeraj na antibiotikih, zdaj je spet zdrav in sluh se mu je tudi povrnil. Danes nam je spet zatajila varuška ni ga na srečo lahko čuva moja mama. Jaz sem popolnoma nesposobna za karkoli trenutno! Tudi delam seveda ne, sem si pa začela bolniško, če bo tole še trajalo, ker si prvi mesec tako sama krijem.

Jutri gresta pa z možem na koncert Nece Falk v Cerknico - Matevž je res pravi fan! user posted image

Mml - iskrene čestitke za priznanje v Jani. Oprosti, kdaj je zadeva izšla? Saj tašča mislim, da vsak teden kupi Jano in jo bom tam vzela. A veš, da sem bila jaz nekoč tako fejst, da sem bila na naslovnici Jane? user posted image  A long, long time ago...

Tina - pa kakšna grozna bolezen pa je to? Uboga tvoja nečakinja! In kako to, da sta oba z možem prenašalca? Verjamem, da ti je potem težko razmišljati o še enem user posted image ...

Lonja - to je pa super, kako Manca lepo spi ponoči... Le tako naprej! Je pa tašča včeraj rekla možu: "Saj bo Manca, če bo punčka?" Očitno ji je ful všeč to ime. Samo je moja zelo dobra prijateljica Manca, pa vedno pomislim nanjo, ko slišim to ime.

Nana Liza: glede oblekic sem pa zdaj v precepu, saj razumeš....user posted image  Kaj pa vem, da pa bi jih zdaj 3 leta hranila, je pa tudi čudno...

Ostale pa lepo pozdravljam!


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
27.3.2009 14:18:27   
Izabela_
Aja, Ac in Cuma, kako lepe slikice! Cuma, tudi Matevž je bil taka muca kot je bila Ema, mijav!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?