|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
13.3.2009 18:17:09   
tinas
ojla,

preživeli smo lep popoldan na Soči in metali kamenčke na kajakaše user posted image

janu in matevžu pa pošiljamo močan user posted image in veliko user posted image za zdravje!!!!

lep začetek vikenda vsem!
eli
pa-pa
t

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
13.3.2009 22:40:04   
janja 27
jan in matevž ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta čimprej ozdravela....


janjan pa kje ste to staknili..no sej niti ne vem kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image jaz pa zdrvastvo dva pojma....bi mogla k mml na izobraževanje



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
14.3.2009 10:25:38   
mml
Dan user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa počasi oblečemo in gremo v mesto na eno user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
14.3.2009 20:58:41   
lonja
Čer,

evo, sobota v polni sestavi naše familije se bliža koncu, minilo je brzinsko user posted image , zdaj bomo kmalu vsi popadali v posteljo. Razlogi:
  • oči je včeraj cel dan postopal po letališčih in je še vedno zelooooo utrujen user posted image ,
  • Ajda je celo noč rogovilila in je bila danes zato cel dan obupno tečna user posted image ,
  • mami je bila celo noč slabe volje zaradi zgoraj navedenega razloga, ker ni poznala vzroka rogoviljenja,
  • edini, ki je imel danes ponoči in čez dan ustaljen ritem spanja je naš mali Manček.

V glavnem. Ajda je že zjutraj nakazovala, da jo neki kuha, skoz jo je sililo na bruhanje, pa kaj drugega kot velikooooo sline (ker ni nič jedla) ni prišlo iz nje. Pa skoz je omenjala, da jo ušesek boli. No, neješčost se je vlekla čez cel dan, prej ob šestih sem ji namerila celo 38,3 vročine, kar je čisto neobičajno zanjo, ker ona zakuha vedno na 40. In prej ob šestih se ji je zbudil neznaski apetit, je pojedla zvrhan krožnik makaronov, pa eno štručko, pa popila ene pol litra čaja, skratka, vse skupaj mi deluje zeloooo čudno. Bom videla kakšna bo noč....jst upam na vsaj nekaj ur spanja user posted image .

Vsi ostali bolančki, Matevž, Jan, user posted image user posted image user posted image  tele so samo za vas.

Mml, smo kljub vsemu danes ogledovali rolerje v Hervisu, sam zarad Ajdine slabe volje so bili le ogledi user posted image . A Manca ima tiste roza barve 25-29, ki stanejo 70 EUR?

Zdej pa upam, da mi bo Ajda sledila na poti v posteljo. Nočko.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
14.3.2009 21:06:16   
mml
lonja upam, da bo Ajda boljše spala in ne bo iz vsega skupaj nič hujšega. Manca ima tiste rolerje zo 70€ 25 - 29, samo ne roza, ampak rdeče user posted image

janjan upam, da je Jan že boljši user posted image

izabela držim pesti, da je Matevž že zdrav user posted image

Mi smo imeli danes izlet v sosedov hlev, kar pomeni, da sem imela zvečer doma kravico Katko in bikca Ferdinanda, ker sta smrdela po hlevu...sta pa oba uživala in Maticu so krave totalno zanimive živali in se jih v nasprotju z Manco pri tej starosti sploh ne boji. Manca bi tako najrajši kar zlelza h kravam. No potem pa preganjata še uboge kokoške in petelina, mački se pa rajši poskrijejo user posted image

Manca tuli iz kopalnice, da ima Matic dosti, kar v prevodu pomeni, da ga naj vzamem ven, da bo imela ona kad še čisto zase user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
15.3.2009 10:56:42   
mml
Oj lenobe lene user posted image

Tukaj ena energetska pijača, da vas spravi v pogon, ker kava očitno ne pomaga user posted image user posted image user posted image
user posted image


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
15.3.2009 12:35:19   
lonja
Dan,

mi smo v pogonu že od sedmih zjutraj user posted image , bi se mi prilegel že krajši počitek.

Sem bla dobra in demokratična mami in sem Ajdi dovolila, da mi pomaga naredit rolado, pa sva v vsej vnemi pozabili na koncu moko dat noter. Je ratal en šmorn pol, jasno, tako da sem potem vajo še enkrat ponovila z moko. Gor sem dala borovnice, jagode in smetano in zgleda slastno user posted image .

Zdele šibamo v LJ k našim na kosilo, pol bo pa treba malo na sonček user posted image .

Mejte se fajn!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
15.3.2009 15:50:59   
sonček balonček
Ojla,

pozdravlja vas Lara, ki se carklja pri meni v naročju. Se je naspala in zdaj se stiska - kot ponavadi je taka "carklica" vedno ko se zbudi. Maruša še drnjoha - res neavadno, glede na dejstvo, da se ponavadi prej zbudi kot Lara. Po novem vstajata od 6:15 zjutraj - to je vsaj dve uri prej kot še teden dni nazaj.

Jaz se nekako ne morem naspati ta vikend. Sem v petek prišla iz službene poti v Novi Gorici ob polnoči. Potem se je zbudila Maruša dvakrat, ob 6:15 pa vstalla dokončno. Tudi ta noč ni bila zelo plodna - tako da sedaj komaj gledam!

Lara je spet bolna. Le štiri dni je bila brez AB, pa ga ima spet - ponovno neto uho. se mi zdi, da zdaj že kar malo slabše sliši. Kar naprej pravi "Mami povej na glas, ne slišim!" Bela je ko stena, pa take zabuhle oči z vijoličnimi podočnjaki ima. Upam, da zdržimo nekak do operacije v maju in da bo te more potem konec!

Maruša je cel teden zdržala v vrtcu - že peti teden ima neprekinjeno gost rumeno zelen smrkelj. Ampak P pravi, da je ziher bakterijsko, toda ona je še ne bi mučila z odvzemom krvi?!?!?!? Je bila v tem času že dvakrat po cel teden doma, pa ni bilo ne boljše ne slabše. Mml - kakšen nasvet, kako se znebiti tega šmrklja? Vmes je imela parkrat malo vročine ponoči, zjutraj pa ne več.

Danes je Lara Marušo v spalnici povlekla na posteljo - in je potem Maruša padla iz postelje na glavo. Sem bila v kuhinji in nisem videla točno kako je padla. Ima čisto plavo okoli levega očesa. Se je hitro potolažila, tako da upam, da ni nič hudega - zgleda pa katastrofalno.

user posted image  montira vtičnice in stikala v otroško sobico, včeraj smo položili tapison. Mali dve sta čisto nori, ker zdaj lahko tekata po sobi, ki je bila cca eno leto tabu - vhod zalepljen s polivinilom. Morda danes že pričnemo z montiranjem pohištva. V torek grem službeno v LJ, pa moram tam nabavit še kakšno luštno blago za blazino za na tla in posteljnino.

Grem zdaj malo prebrat, kaj ste napisale - pa če bo čas kaj pokomentiram!


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
15.3.2009 23:02:58   
tinas
ojla,

čist sem hin, sem kar zaspala malo z mojo rožico, zdaj pa sem spet pokonc,da nekaj še naredim, pol pa bo spet 1 ura....ah, kaj čmo.

user posted image je na nekem sestanku, na katerem bi morala biti tudi jaz,a se mi res ni ljubilo, sem imela fajn izgovor, da morem otroka zrihtat za spat. no, saj jih bo baje še veliko, pa bom že nadoknadila....user posted image

smo preživeli lep dan zunaj: dopoldan smo like-a-bike-ali na kavico v mesto, pa še malo na igrala. po kosilu pa smo se odpeljali do morja, kjer se je seveda trlo italijanov user posted image (no, seveda, ker smo bili v Italiji user posted image ) ampak smo vseeno uživali. prostora je bilo dovolj za vse user posted image . smo se dobili z enimi prijatelji se malo sprehajali in poklepetali. dobro, da mi je nekaj govorilo, naj vzamem Lii komplet za preoblečt s sabo, ker je namreč pozabila povedat, da jo lulat. in je zmočila gatke in hlače user posted image . ampak je bilo vseeno vse skupaj v avtu precej daleč. tati je letel v avto, jaz pa sem jo slekla in zavila v svojo bundo user posted image . problem je bil, ker je nisem mogla prepričat, naj bo pri miru.

je pa imela ta vikend spet dve cvetki:
ko sta se z user posted image nekaj kregala (to je pri nas na dnevnem redu) mu je zabrusila: ''kaj te hecajo možgani, tata!?'' user posted image

imamo tudi en nov izraz v našem slovarju: če ne padeš, ko hodiš po zidku, naprimer, si RAVNOTANČEN user posted image

Upam, da ste že vsi ozdraveli!

sonček, tebi in tvojim punčkam pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje!!!!

lahko noč,
pa-pa
t


(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
16.3.2009 7:41:49   
lonja
Jutro,

evo eno kavico za vse vas...user posted image

user posted image

Naša Manca danes postavlja rekord v spanju. Že čez vikend se je zbujala za prvo dojenje ob petih, no, danes pa še kar drnjoha, s tem da je zaspala ob 20.30. Ne vem, odkar je našla svoj mali palček, jo le ta čisto zadovolji. Jo slišimo ponoči, ko se zbudi, ga najde in ga tako slastno povleče, da mi gre kar na smeh user posted image . Sem probala spet z dudo zamenjat, pa noče in noče...

Naj pa povem, smo se v soboto peljali od Rudnika proti Viču, Ajda je veselo pila jagodni sok na slamico, Manca pa je v lupinici nekaj cmevkala. Ajda jo je seveda po svoji stari navadi hotela potolažit, ji je zgleda kapnila malo jagodnega soka v usta in ob tem še komentirala:''zdej je pa že uledu...user posted image '' Tamala je samo zacmokala in takoj utihnila. Sem s epol kr malo sekirala, sam ni bilo nič posebnega, še vedno ima raje mlekca user posted image .

Zdej moram malo spravt v red stanovanje, se je spet nabralo čez vikend, ko smo skoz postopali zunaj.

Kje ste pa ve vse? V službah???

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
16.3.2009 13:55:15   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Kje ste pa ve vse? V službah???


Tako nekako user posted image

Dopoldan sem bila doma...oziroma sva šla z Maticem v šoping po tem, ko sva oddala Manco v vrtec. Sem ugotovila, da potrebujeta otroka kakšno spomladansko prehodno jakno (no saj jaz jo tudi, če sem čisto iskrena user posted image ). Tako da sva šla najprej v halo A, pa me je v IANI skoraj kap , ker hočejo za tanko jakno 50€ user posted image . No sva rajši počakala, da je bila ura 10 in sva šla v Zaro, tam sem dobila pa eno jakno za Matico in eno za Manco, pa še za Manco eno fensi šmensi usnjeno jakno in še eno za okrog bloka...za malo več, kot bi dala v IANI samo za eno jakno...

Zdaj sem pa tukaj in moram biti danes v službi do 20. user posted image , tako da ko pridem domov, dam samo še otroke spat in tudi jaz padem v posteljo, ker mislim, da bo popoldan še prav pestro...ah bo že...malo moram prezračit možgane pa upam, da bo šlo user posted image

Nič ura kar teče in me preganja...

aja lonja a si prijavila Ajdo na rolanje? Zadeva se začne 1. aprila user posted image , ampak menda čisto zares, cena 120€, plačljivo v dveh obrokih...so me ravno danes klicali

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
16.3.2009 19:00:26   
Nana Liza
Danes sem imela šoping dan in kupila otrokom eno tako pojočo kahlico. Upam, da bo kej užgal pri Eli in bo rada hodila na blato. Danes smo tudi dokončno rezervirali dopust. Kefalonija nas čaka septembra.user posted image

Drugač pa Ela je malo smrkava. Upam, da ne bo nič hujšega. Smo pa prejšnji teden dobili izvide iz PK. Ela ima še UZ mikcijski cistogram. Sicer je vse ok. Upam, da ne bo boleče, ker se že tako boji zdravnikov.user posted image Je pa spet cela procedura, vodo dat, pa Primotren jemat. Potem pa upam, da je s pregledi konec za 2 leti.
ELa in Tevž sta danes dobila spomladansko kapico, Ela še trak za ušesa od Pupe. Res imajo prisrčne izdelke, ampak drage pa tut.user posted image  

Lonja mml - user posted image za rolanje.

Sonček balonček - za vas pa veliko veliko user posted image .

Izabela - kako ste? Ste zdravi? Matevž že ok? Ko boste kaj pospravljali po omarah, se spet priporočam.user posted image

Tinas - Ja, včasih se tudi meni zdi HB za 6. čut. user posted image

JanJan - Jan že ok?

V soboto smo šli gledat Vžigalnik v LGL. To soboto še Zvezdico zaspanko. A je šel kdo gledat v CD Picko in Packo?

Lep večer.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
16.3.2009 20:44:40   
NRMM
Čeeeeeer čveke!

No pa je vikend naokoli,pa prvi delovni dan v tem tednu tudi,tako da zdaj bo pa že lažje user posted image . Mi smo uživali,v nedeljo sploh,ko ni bilo atija doma,smo imele cajt zase. Še celo na kosilo smo šle k mojim,potem je Maruša ostala tam,midve z Mašo sva pa šle ajat domu......mmmm je pasalo user posted image .

Pri nas vsi ok,zdravi smo (že trkam).No Maša je upam,da samo malo poškodovana. Jo je ati prej prijel za levo rokico in potegnil iz postle in od takrat se je jokala fuul user posted image .Rokice sploh ni hotla dvignit,ko sem ji pa jaz dvignila,pa je bil sam jok. Sem ji namazala z Hepan kremo (jo je mesece nazaj dobila,ko si je poškodovala nogico) in ji dala žličko Calpola in zdaj spi,upam,da bo ok noč.Tolažim se s tem,da ni hudega,ker je rokico prej že premikala in prsteke tudi. No dokler je nisem gledala,je bilo vse ok,ko pa sem jo začela opazovat pri igri,pa je bil hitro jok user posted image ,navihanka mala. Ati nardil piz.... in šel v službo,zna bit pestra noč.
V službi je fino, dela ogromno,sem danes že bila ''po šoli'' user posted image .Do malice ni bilo hudega dela,potem pa so me zasuli.

Sonček
user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji punci,naj čimprej pomagajo pri zdravju.

Lonja
ti se boš čist razvadla madonca user posted image ,tale mala Manca te pa špara user posted image . Upam,da se kmalu vidimo,da ji šepnem kaj na uho user posted image .

Mml to pa si imela kupovalni podvig user posted image . Jaz tudi moram ukrenit nekaj podobnega,ker sta obe brez jakn.....sam še ne vem kdaj,upam,da ne sredi poletja user posted image .

NL
kje si nabavila spomladanske kapice?Jaz jih že en čas iščem,pa jih ne najdem.

JanJan
kako Jan?Že boljše?

Janja27 kje pa se ti skrivaš?

Haloooo Cuma in šnucika kako sta????

Bino pa ve? Ste same?Zdrave?

Vsi bolančki pozdravite se!

Bo tole dovolj,lepo bodite,prijetno noč in sladke sanje!







_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 8:06:54   
lonja
 

user posted image

Kako ste kaj?

Mi smo superrrrr, naspani da je kaj, Manca je že drugo noč v celoti prespala, zaspala ob 19.45 in se zbudila ob 07.15 user posted image user posted image user posted image . Moja mala pridna bejbika.

Mml, upam, da te včeraj niso prehudo matrali, da sta te bila čmrlja, ko si domov prišla zelo vesela user posted image . Sem si včeraj temeljito pregledala vse o tečaju rolanja, mal še niham, al bi jo vpisala rajš v tečaj plavanja ali rolanja. Se bom danes odločila user posted image .

Bino, zdej boste pa tudi vi kmalu kompletni, al ste celo že user posted image ? Fino se cartajte! Nič mi nisi povedala zadnjič o nameravanih počitnicah na Ugljanu. Glede na to, da smo mi letos pol pavšala rentali enim prijateljem, bi se mogoče tudi mi utegnili kaj zapeljat do Ugljana. Pustimo se presenetit user posted image .

Nana Liza user posted image user posted image  za Kefalonijo, jo full hvalijo tako da boste verjetno tudi vi zadovoljni. A pol je projekt nakup čolna prestavljen za določen čas user posted image ? Upam, da z Elo ne bo prehudo pri zdravniku user posted image , pa sej UZ ne boli, a ne? Ajda se P sicer ne boji, se pa grozno boji zobozdravnika, čeprav je za moje pojme mnogo bolj prijazen. Ampak sej veš, ko se vsedeš na stol pri zobarju, je res en tak bl beden občutek, tudi meni, priznam user posted image . Se počutiš tako nemočnega user posted image .

NRMM, super za službo, lepo, da si zadovoljna user posted image , pa da sta bejbi zaenkrat zdravi. PA sej, pomlad je pred vrati in skrajni čas, da vsi virusi dobijo odpoved user posted image .

Sonček Balonček, a te ta hude Gorenjeve aparate (pečica, hladilnik... v metalik barvi) si dizajnirala ti user posted image ? Želim tudi tebi, da tvoji bejbi čimprej čisto ozdravita user posted image .

Šnucika, helou? Kje se skrivaš? Kaj pa ti misliš glede tečaja plavanja za naše malčke? A so še premajhni, da bi sami splavali user posted image ?

Cuma, ne nas zanemarjat...user posted image , te bomo s taško...

Lep dan!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 8:58:30   
šnucika
Jutro!user posted image

Dnevi letijo prehitro in imam malo časa za net...sploh doma,ko mi povezava crkuje na minuto ali pa mi dela pooooočasiiiii in se mi tako ne da srfat...

Drugače smo kar v redu.Živa v vrtcu,jaz v službi...zdravje je kar je....


lonja-glede plavanja...sem imela precej takih malih plavalčkov in so splavali v 20. urnem tečaju.Z Živo bova sedaj spomladi začeli hoditi v bazen,če bo zdrava...čeprav dvomim,da me bo poslušalauser posted image .

Nič...moram delat....


Lep dan vsem!


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 13:29:22   
mml
Dan

Ne bom rekla "dober", ker ne vem, če je user posted image

Moj ljubi mož je moral nujno v službo ob5., kar pomeni, da je budilka zvonila ob 4.30 user posted image , po tem se je ob 5. zbudila Manca, ki je pricopotala v spalnico in iskala očija, seveda se je po tem zbudil Matic, ki se mu je zdelo, da bi pa mogoče malo prigriznil, ker se je pač zbudil...ker se seveda s tem nisem strinjala, je pač protestrial, sicer je pa nekaj minutah obupal, ampak se mu je zabasal nos in je po tem kašljal in seveda spet jok in tako naprej...no ob 6. sem imela vsega dosti in mu grem pač pripravit mleko, vmes pride Manca vprašat zakaj Matic joka, jo odtransportiram v posteljo, dam Maticu stekleničko in upam na 45 minut miru...Matic poloka mleko in zadream, Manca pride prijavit, da ne bo spala user posted image ...jo milo rečeno nakrulim in parkiram v posteljo in ubopam nad spanjem...sem po tem od vsega hudega gledala Blondinko na Harvardu user posted image user posted image user posted image ....

...no za konec vsega...mama je morala oba čmrlja budit ob 8.30, ker sta sladko spala user posted image , user posted image  je v službi ugotovil, da so nekaj narobe sešteli in odšteli in se zadeva ni dogajala ob 5., ampak ob 8.30....

Druga malo bolj pozitivna stvar je pa to, da sem se končno zmenila z novo varuško...zaenkrat za en mesec poskusno, dobra varianta za nas in zanjo, če se no bo obneslo ali se bo izkazalo, da mi ni všeč, je pa v igri še vedno stara varuška...tako da je zaenkrat ne bom odpovedala...je bila pa menda v petek operirana, samo nimam nobenih drugih info...

Tako to je to...

NRMM lep pridno delaj in ne razvadi jih s prostovolnimi nadurami, razen seveda, če jih dobro plačajo user posted image

lonja jaz bom dala Manco v plavalni tečaj verjetno jeseni...trenutno ima zadosti telovadbo, tole rolanje mi je pa super, ker je samo en mesec user posted image . Sicer bo ptrebno potegnit na plan moje rolerje in malo potrenirat, če bo punci seveda zadeva OK

janjan in izabela kako sta vajina fantiča? Upam, da že uživate pomlad user posted image

šnucika a misliš, da te bo Živa upoštevala pri učenju plavanja? Jaz mislim, da je za Manco in mene dosti boljše, da gre lepo na tečaj...se bova imeli dosti bolj radi user posted image

bino sporoči, kdaj boste spet same, user posted image  mora izvest še eno akcijo na našem stropu user posted image , pa tudi sicer bi vas bilo lepo spet videt user posted image

cuma od kar si v novi službi, nas konkretno zanemarjaš...

sonček balonček uboge tvoje deklice...tile prehladi vam pas res ne prizanašajo...upam in držim pesti, da bo po odstranitvi žrelnice stanje kaj boljše. Če se ti da, mi na ZS ali e-pošto napiši, katere AB in kako dolgo jih jemlje...če se ti zdi potrebno, se lahko dogovorim, da jo pregleda kakšen od naših pediatrov in pove še svoje mnenje...mogoče bo kaj pomagalo...

tinas jaz še za Matica redko vzamem s sabo za preoblečt...zato pa po tem dobi kaj novega, ko ga je treba celega preoblečt user posted image

Zdaj grem pa nazaj delat...sem bila že kar pridna...napisala predavanje za študente, zdaj ga moram pa samo še skrajšat user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 14:30:38   
Izabela_
Se opravičujem, ker se nisem nič javila. Matevžu je šla zadeva na slabše, v soboto pa sva ugotovila, da revež ful sabo sliši. Skoz sprašuje "kaj si rekla?" in gleda, od kod prihaja zvok. Tako je včeraj kljub vsemu dobil antibiotike (kri v petek je bila namreč okej). Jih ima prvič! Smo se odločili za kapsule in mu jih zamešamo v pijačo ali hrano in nič ne opazi. Sirup pri nas ne gre. Edino pozitivno je, da je kar naenkrat premagal strah pred zdravnico in je šel včeraj že prav rad k njej, tri dni nazaj je še tulil kot nor...

Jaz sem dobro in nedobro, kakor pogledaš. Vam moram povedati, da Matevž, če bo vse po sreči, od oktobra ne bo več edinček. Sem v 8. tednu. V četrtek sem bila na 1. pregledu in sem videla srčka. Vam povem kar zdaj, saj bi tudi verjetno povedala, če bi šlo kaj narobe. Tako da držite pesti, da bo šlo vse po planu. Sem pa zelo švoh, slabosti so ubitačne, vendar se držim in še nisem bruhala. Sem imela res naporno nosečnost z Matevžem in je skoz strah, da bo spet tako. Poleg tega sem se nalezla tele viroze, ampak sem že iz ta hudega ven.

No, toliko za prvič, vas pridno berem, ampak za tipkat pa nisem preveč... Danes sem oddala en prevod z največjo težavo, zdaj pa imam tri dni frej, da se malo spočijem.

Pa pa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 14:37:26   
šnucika
Izabela - najprej čestitkeuser posted image user posted image  in seveda lepo nosečnost,pa da bi te slabosti čimprej zapustile!!Seveda,da bo vse po sreči!!!
Drugače pa si ti anonimnaK ali nekaj takega...si se enkrat malo zatipkala tu gor,ne?Potem sem se šla vohuna in sem našla eno srečko nosečko in me je srbelouser posted image ,da te vprašam,če si to ti...

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 14:39:40   
Izabela_
Ti ti radovednica. user posted image  Hvala za lepe želje.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 15:06:16   
mml
izabela super novička user posted image user posted image user posted image . Lepo nosečnost in vse lepo in super

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 18:23:38   
NRMM
izabela_ čestitkeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No končno bom lahko zopet nekoga terala rodit,ko bo čas za to user posted image .


No pa je tudi torek naokoli.Noč je bila ubitačna,Maša je kar mrckala in jokala,se ni mogla obrnit,ker jo bolela rokica. Sem jo zjutraj pobasala v avto,sva najprej peljali Marušo v vrtec, jaz pa potem Mašo v Maribor,kjer je čakal ati,da jo je peljal na poškodbenega,ker z rokico ni mogla nič user posted image user posted image .user posted image Je imela manjši  izpah komolca,ampak to na vso srečo hitro uredijo.Ji je zdravnik rokico naravnal nazaj na svoje mesto in je začela migati z prstki in roko user posted image .Zdaj sicer rokico še čuva,ampak je ne boli,vsaj joče ne več.

mml super,da si našla drugo varuško,upam,da bo ustrezna user posted image .

šnucika
ti bi lahk naše decemberske bejbike učila plavat,veš kako pridno skupino bi imelauser posted image

Lonja super,da ste zopet tako lepo spali,naj se le nadaljuje.

Sonček a ti si pri tahudi firmi v Veleju. Moje pol žlahte je tam user posted image . Je pa bratranec teh.dir.v Šoštanju.

Grem se še malo igrat z puncama,smo zopet same,potem pa spat,ker se še komaj držim pokonc.

Lep preostanek dneva!

LP
Irena


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 19:02:44   
ac
Joj, Izabela, kakšna lepa novička, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo nosečnost čim manj naporna user posted image .

Meni pa, odkar smo zdravi, zmanjkuje časa za vse, kar bi rada postorila. Danes sem bila dopoldne na servisu, se mi je na avtu auspuh povesil, no, na koncu so vse zamenjali. Popoldne sem Saro peljala k eni prijateljici iz vrtca se igrat, prvič, da je bila tako nekje sama pri 'tujcih'. Jaz sem zatačas šla z Majo na sprehod, potem je Majo prevzel ati, jaz sem pa šla po Saro in sva šli še na bowling, da sem spet mal vidla sodelavce in sodelavke. Sedaj bi morala mal pospravit stanovanje, ker imamo jutri obiske, pa to verjetno ne bo izvedljivo, ker ima ati rekreacijo in moram punci sama spravit spat. Maja je ful pridna, sedaj, ko že mal opazuje naokrog, se precej že sama zamoti. Edino ponoči se spet zbujamo na 2-3 ure. Lonja - kaj si nam naredila? Odkar sem se ti pohvalila, kako naša ponoči fajn spi, je vaša začela spat celo noč, naša pa spet po starem user posted image .

Vse se imejte lepo in lahko noč!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 21:24:53   
lonja
Izabela, jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image , no, pa imamo spet eno srečko nosečko. In enega potencialnega oktobrčka oz.oktobrčico user posted image . Glih ko se bom počasi spravljala nazaj v službo, boš ti začenjala s porodniško.

Naj slabosti hitro minejouser posted image ! Skoz imej v mislih, da slabosti pomenijo, da pikica veselo raste!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 21:47:24   
Nana Liza
Izabela - iskrene iskrene čestitke. Joj, si mi polepšala dan! Kako smo veseli!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanježe
17.3.2009 23:15:29   
JanJan
Izabela: Juhuhu..... user posted image user posted image user posted image čestitke, ti srečka user posted image , čimmanj naporno nosečnost ti želim in slabosti naj odpihne že pomladni vetričuser posted image .

Da se samo malo javim, Jan je še vedno na AB do nedelje. Je pa brez vročine že od nedelje, tako da veselo leta okoli. V vrtec pač ne bo šel do ponedeljka, sva pa danes šla na sprehod po Po, Domna sva seveda vzela sabouser posted image . Jutri pa imam posvetovalnico z Domnom, pa da vidimo napredek. Raport sledi

user posted image user posted image user posted image Nočko



_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?