|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 6:12:14   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: arielca
jana73 & mml, upam, da sta se načvekali user posted image .


mml ni bilo, na mobi se ne odziva in me pošteno skrbi user posted image user posted image user posted image


mml, javi se user posted image user posted image user posted image . Jaz verjamem, da je kaj nujnega prišlo vmes.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 8:09:57   
Nana Liza
mml- nas vse skrbi zate, za Manco ter seveda user posted imageuser posted image

arielca- uff, danes si bila pa ful zgodnja, a je Brina tudi tako zgodaj vstala? Ela je danes že ob 5-ih zjutraj! Še sreča, da je vstal moj user posted image , saj sem bila tako zgodaj še popolna koma.

Danes se je Ela zbudila totalno ledena in premišljujem, kaj ukreniti. Se pozna, da se je tale teden shladilo in navadna pižamica nič kaj preveč ne pomaga več, pa še steno ob postelji je zunanja hladnejša stena. Premišljujem, da bi ji kupila pliš, iz katerega bi naredili pižamico v obliki vreče, samo spodnji del bi bil pa kot hlače. Moram nekaj iztuhtati, ker pokrita noče biti niti pod razno... Če ima katera kakšen nasvet, enkrat smo o tem že proučevale... Vreča ne pride v poštev, ker zjutraj potihem vstane iz postelje in bi lahko padla kot user posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 10:14:36   
lonja
Jutrooooo,

Mml, kje si? Zdej nas skrbi zate že tu na severnem koncu Ljubljane... Oglasi se!

Mi imamo večino že spokano. Včeraj sem skoraj z obupom ugotovila, da so ji sandalčki, ki sem jih kupila pred dvema mesecema in sem vzela eno številko večje, kot običajno, še vedno full preveliki in tako moram danes v lov še za kakšnimi odprtimi sandalčki. Vem, da so to iluzije... A katera kakšne proda, rabim številko 22, rade volje kupim.

No, tudi v službi sem mislila, da je vse hudo že za mano, pa se mi zdi, da bom danes tu visela prav do štirih.

Dobra stvar pa je, da sem včeraj na poti domov v skoraj petih minutah kupila darilo za mojega user posted image . Tako rekoč ''bez muke''. Danes sledi praznovanje, potem pa odklop...

NanaLiza, pri nas imamo identičen problem. Verjetno res ne bi bilo švoh razmišljati o takem pajacu s stopali, kot ga ima Manca (od naše pogrešane Mml). Pri Ajdi tudi ni variante, da bi kovtr obdržala na sebi in tako že okoli polnoči pride spat k nama user posted image . Zjutraj pa je situacija taka, da sva midva na eni četrtini vsa polomljena, mala kraljica pa čez tričetrt postelje kraljuje sama.

V glavnem uživajte!

lonja user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 10:26:02   
Nana Liza
Lonja- Mi imamo številko 22 roza sandalce. Tako da če želiš, samo javi, pa se kje dobive. Zdele resnično nima smisla kupovati novih, pa še problem, kje bi jih dobila. Ti bom na ZS poslala moj mobi tel, ne vem, če jo imaš, jest imam tvojo.user posted image





(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 10:27:47   
mml
Pokorno se javljam, da sem tukaj...se vsem opravičujem za nepotrebno skrb, predvsem pa jani user posted image

Včeraj se je pri nas v službi seveda totalno zabasalo, tako da nisem uspela več do RR, na GSM ni bilo nobenega sporočila in sem se veselo odpravila domov v prepričanju, da jana ne utegne na čvek...Sem pa prej pridno čvekala s kolegicami v garderobi in pustila telefon v službi...tako da še enkrat sorry...Sicer sem pa več ali manj OK. Če bi lahko zjutraj še malo spala, bi bila pa čisto OK user posted image

lonja jaz ti lahko za Ajdo posodim Teva sandalčke..št. 22.5, sporoči, če ti pridejo prav, samo so res čisto odprti, ampak pri 30 stopinjah to res ni problem user posted image

Nana Liza pri nas se zanekrat tale pižama s stopali kar obnese, mislim pa, da bolj mrzlo tudi pozimi ne bomo imeli. Iluzorno pričakujem, da bo mogoče v veliki postelji z veliko oddejo bolj pokrita user posted image . Očitno se pa že kaže vpliv polne lune, ker Manca je tudi že ob 6. veselo klicala mami, mami...

pajaca pa kaj če tvoj šef hodi z bolečinami v hrbtu v službo...čisto njegov problem...tebi pa res ni treba user posted image , čeprav kakšen nadležen glavobol lahko res za več tednov onemogoči delo z računalnikom....user posted image

Smo pa včeraj nabavili skener  za skeniranje diasov, ker upam, da bom, decembra poleg piškotov poskenirala še vse diase s potovanj...tam ene 1500...samo po tem moram res računat na to, da bom rodila krepko po PDP user posted image

Grem spet delat...čeprav se mi ne da

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 10:50:29   
Izabela_
Uf, Mml, samo da si okej.... user posted image

Lonja, upam, da dobiš sandalčke, mi imamo večjo številko kot 22...

Pokrivanje: ugotovila sem, da Matevž veliko bolje spi, če je v sobi precej hladno, tako da imamo ponoči notri 18 st, ponoči pa po moje še malo pade, ker se kurjava ugasne ob 10h in prižge spet ob 6h zjutraj. Zaspi lepo pokrit, ponoči pa se včasih ful premetava, včasih nič, tako da ga sproti pokrivam. To delam nekako v polsnu in nama kar gre. Kakšna stopalca na noge noče in si vleče dol. Drugače spi v bodiju z dolgimi rokavi in spodnjim delom pižamce.

Umivanje zob - ponovno: kako gre vam in vašim decembrčkom? Mene to že resno skrbi oz. mori. Matevž je vedno zelo navdušen nad umivanjem, samo dejansko ni skoraj nič od njega. Ima dve krtački. Poskusili smo že vse, vendar hoče vse sam. Včasih je lepo odprl usta in sem mu očistila, zdaj pa jih tišči skupaj in še glavo obrača. Potem sem poskusila, da on umiva moje zobe in jaz njegove. Ni dolgo palilo. Potem še to, da on drži krtačko in mu jaz zraven pomagam, to mu seveda spet ni po godu. Na koncu edino dol poliže zobno pasto in če imam srečo, naredim en hiter džiro čez zobe.... Torej, kako gre vam? Pa še to: a vaši malčki še pijejo mleko pred spanjem (torej po umivanju)?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 10:51:28   
Nana Liza
mml- kako smo veseli, da se javiš user posted image
lonja- saj mi imamo tudi pižamo s stopali, pa še iz takega finega frotirja je, pa spodaj body zd olgimi rokavi, pa je zjutraj še vedno ledena.  Ponoči jo pa pokrivam, samo takoj začuti inse odkrije ali celo zbudi.user posted image V spalnici imamo pa tudi proti jutru ful mraz, ker kurimo na drva in se zelo shladi do zjutraj.

isabela- ne, po umivanju zob, pa če tudi je to samo srkanje vode iz zobne ščetke user posted image , ne pije ničesar več. Je pa pred umivanjem keksolino, čokolino, kar tudi ni ravno prevč dobro za zobe, ampak...  Pri nas je večji problem z umivanjem glave. Za kopanje jo sedaj naštimam, da gre kuhat in potem meša te svoje lončke, ampak vmes, ko jo ene dvakrrat umijem po hrbtu pa že tuli ne ne ne.



< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 25.10.2007 10:56:17 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 10:52:41   
Izabela_
No, pozabila sem omeniti še električno krtačko - te pa se boji in vpije "stan, stan"!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 12:25:44   
lonja
Jana73, še tukaj, FULL TI HVALA!!! Se oddolžim.

NanaLiza, te pokličem popoldne, da se še tebi zahvalim za skrb, sem mobi pozabila doma.


Imejte se fino fajn, ko nas ne bo!

lonja user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 13:46:53   
arielca
Nana Liza, Brini sta dedi in babi prinesla iz CA pliš pižamico s stopali. Ampak pri nas ne pride v poštev, ker imam ful toplo, tako da jo oblečemo samo, če kdaj kje prespi. Kaj pa če ji kupiš debelejšo pižamico in ji daš na noge še bombažne nogavičke? Ali pa če ji daš pod pižamo bodi s kratkimi rokavi?

lonja, veselo praznovanje user posted image user posted image  user posted image  in uživaški odklop user posted image . Imejte se zares lepo user posted image !

mml, si nas pa res prestrašila user posted image . Ampak opravičilo je bilo pa prisrčno user posted image .

Izabela_, pri nas z umivanjem zob ni težav. Zraven ji moram peti Naša četica koraka in potem v ritmu ščetkava zobke user posted image .
Brina je večerjo med 18. in 19., pred spanjem ji umijem zobe in ničesar več ne pije in ne je.

Še jutri... Super user posted image ! Imamo 2 uri pouka, baletno predstavo in počiiitniiice (ups, dopust user posted image ).

Izkoristite lepo vreme!








_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 13:53:45   
Izabela_
Arielca, danes bom takoj tudi jaz poskusila z "naša četica koraka". Uživaj na dopustu! user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 14:58:21   
kofetek2010
Daaaan!

mml - opravičilo sprejeto, čeprav si mi ga poslala sred noči (07:55) user posted image   Ko sem včeraj prišla domov sem začela razmišljat, da se ni slučajno ponovil porodni urok. In me je bilo preklemano strah, čeprav sem se tolažila, da taka moči pa res nimam, ker pri cumi ni delovalo. user posted image  Glavno, da je vse OK!user posted image

Izabela - marEla je ščetkoholik in si "obe mija" = zobe umiva non-stop, ter teži za "pato" = pasto user posted image  Zraven prepeva "diga daga poje daga" = žiga žaga pove žaga.  Po umivanju pije le še vodo, če pa se pregreši, si gre pa z veseljem spet "obe mija".user posted image

Nana Liza - probaj z dvojno pižamo (spodaj normalno velikost, čez pa kakšni 2 št. večjo). Drugače pa je marEla oblečena v bodi z dolgimi rokavi, pajac pižami brez stopal in v spalki iz H&M. user posted image In glede na to, da je navajena nanjo že od rojstva, obvlada v njej plazenje s postelje in hojo. user posted image

lonja - ni kaj! Upam le, da bodo vsaj eni OK! Se boš že s kofejem oddolžila. Lepo se imejte in uživajte! user posted image

arielca - lepo se imejte! user posted image



grem z mize pospravit...


uživajte!




(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 19:21:18   
mml
Čer,

smo na drugi strani...sram nas bodi...se vidi, da cuma zabušava...upam, da je z njo in njenima princeskama vse OK, pa bino in NRMM sta tudi zapolseni 300/uro...kaj šele bo...po moje bomo kamlu ne samo na drugi ampak na tretji strani....

izabela pri nas si Manca najprej sama malo drgnezobe, po tem pa temeljito podrgnem zobe še jaz, kakšnega hujšega upiranja in spakovanja ni...ni ji pa všeč čisšenje sprednjih starni predvsem zgornjih zob...ampak se vse preživi user posted image

arielca uživaj v toplicah. Ti kar zavidam jutrišnji urnik, mene pa (glede na današnjo izkušnjo) čaka prav nor dan...user posted image , ampak po tem mi cel tede ni treba v službo, kar pa tudi nekaj šteje...no samo od nedelje do srede bom po ene 8 ur na predavanjih...če bo pa prehudo dolgčas bom šla pa malo po trgovinah, ker se menda kongresni center drži šoping centra user posted image , napaka pa taka....

jana bova čvek nadoknadili po praznikih ali pa v naslednji petek dopoldan, če ne boš garala ali ne boš kje na toplem uživala user posted image

lonja lepo uživaj pa kakšno ribico požgečkaj user posted image


Manca je sumljivo tiho, moram preverit kakšno neumnost počne...user posted image  je šel namreč na spinning, tako da sva sami...trenirava za prihajojoče tedne, ko bova res sami...

Čau bau

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 20:40:48   
arielca
Izabela_, očitno 'Naša četica' paše k decembrčkom in umivanju zob user posted image . Se je obneslo?

mml, jaz bi šla z veseljem na tak seminar. Mi imamo vedno predavanja in seminarje v kakšnih odročnih krajih, kjer daleč naokoli ni nobene mamljive destinacije in si obsojen na prisotnost (in prisebnost user posted image ).

Upam, da po baby boomu ne bom sama klepetala user posted image user posted image user posted image .

Zdele grem pa pod tuš in user posted image  na kavč družbo delat user posted image . Nočko.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
25.10.2007 21:31:53   
lonja
Arielca, po februarskem baby boomu ti bom še jaz delala družbo, obljubim user posted image .

Pri nas je očitno dobavni rok malo daljši...user posted image

Lahko noč!


(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 8:15:06   
JanJan
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image .

Spet smo na dnu 1.strani, res je čvek malo zamrl. Pa se oglaša tista, ki najmanj piše, ampak bere pa redno.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 8:26:57   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Arielca, po februarskem baby boomu ti bom še jaz delala družbo, obljubim user posted image .

Pri nas je očitno dobavni rok malo daljši...user posted image

Lahko noč!




Saj nate računam user posted image . Pa na jano73, šnuciko in Pajaco (če jo bodo bolezni in obeznosti zapustile user posted image ).

Sicer pa, dobro jutro. In ena user posted image  za vse.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 8:28:17   
arielca
pegica1, vidim te user posted image !

bambi5, še ti kaj napiši user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 8:32:16   
JanJan
user posted image  sem pritisnila napačno tipko, pa mi je besedilo ušlo na forum.

No, da nadaljujem, Arielca & Lonja, mislim da bo še katera več ostala za klepet po baby boomuuser posted image user posted image

Izabela - zgleda, da se fantje bolj bojijo ščetke kot pa punce. Naš tudi dela ne, ne, ne,...user posted image . No potem mu uspem nekako na hitrco iti čez zobke. Upam, da ga bo ta faza hitro minila.
Jan že od 10.meseca noče več spati v vreči, si jo je kar dol trgaluser posted image . Nič čudnega, glede na to, da se gospodič raztegne po postelji z vsemi štirimi od sebeuser posted image user posted image . Ima pa rada pajace s stopali, tako da uporabljamo sedaj
plišaste pajace. Moram pa pogledati ali imajo kje večjo številko od 24-36 mesecev, ker mu bodo te kmalu postale prekratkeuser posted image .

Se še tipkamo....user posted image


(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 8:39:29   
kofetek2010
 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



juuuuuuuuutroooooooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



pride kak tak dan v letu, ko se mora tudi jana73 zbudit sred noči.... danes ob 06:22 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ampak sem bila že pridna in naredila razvoz - moj avto je na servisu, oba otroka na svojih mestih, ta star na sestanku. user posted image


Mašina za kofe je zapiskala in lahko si grem kavo skuhat.


Lahko noč! user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 9:35:10   
Nana Liza
ooo, jana dobro jutro za tako zgodnji podvig! user posted image   Seveda tudi ostalim, ki ste bile že pridne tako zgodaj.

Trenutno imam malico. Pijem lipov čaj in jem taščino pito. Sem pa ravnokar gledala en ful dober romantičen film na HBO in še zdej nisem prišla k sebi.user posted image (nosečniška občutljivost). Še poštarju nisem mogla odpret, pa še v pižami sem bila.user posted image user posted image user posted image

Dones se je Ela zbudila ob 5:30 (mal boljš kot včeraj), ampak itak tudi jest nisem mogla več spati od 4h zjutraj naprej.

Sem hotla it danes mal v šoping, ampak tako dež pada, tako da bom šla malo kasneje ali pa celo naslednji teden.

Ela je danes spala ponoči dodatno še v nogavičkah, kakor mi je ena predlagala (poleg toplejšega pajaca in bodija z dolgimi rokavi) in je bilo malo boljše. Pri nas se ponoči zelo shladi. Ob 6-ih zjutraj sva pa že gledale kot vsak jutro telebajske in little people in pile vsaka svojo šalico kakava. user posted image

Berem spet ena nova namigovanja na user posted image . Katera se prva javi??????????? Dejmo punce (in seveda fantje)!user posted image

Lonja in arielca - imejte se fajn na dopustu !user posted image
Dons vidim, da bo spet en odštekan dan, pa še polna luna! user posted image NL.



(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 9:47:29   
kofetek2010
 

Pogrešam sonček balonček... se že predolgo ni nič javila. user posted image

Na RAAAAAPOOOOOOOOOORT! user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 12:13:47   
Izabela_
Madona, res je težek dan... Temno, dež, boli me glava in komaj gledam v računalnik... Produktivnost na nuli...

Ja, resno sem vzela vaše nasvete glede petja pri umivanju zob, kar je Matevža vidno zabavalo. Zvečer sva kar dobro podrgnila vse, danes zjutraj spet malo slabše. Tudi jaz upam, no, in računam s tem, da je to le faza, ki bo (čimprej) minila. Hvala za odgovore!

Kaj drugega se sploh ne spomnim napisat, sem čisto odsotna. No, le to, da ima Matevž novo frizurco, je bil predvčerajšnjim pri frizerju (vik in krik, logično), tako da nima več laskov v očeh.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 12:32:49   
mml
Dan,

pri meni zatišje pred novim navalom v službi...vsaj tako je bilo včeraj user posted image

jana, da ne bo tole tvoje nečloveško zgodnje jutranje vstajanje napovednik kakšne hude katastrofe user posted image ...saj veš potresi, izbruhi vulkanov, cunamiji....če nič drugega je polna luna user posted image . A si dopoldan še kaj nadoknadila manjkajoče ure?
Kaj boste počeli za "praznične" dneve?

izabela pri nas je postalo Mnaci trenutno umivanje zob zelo smešno in se ves čas nekaj pači in smeji, pojma nimam kaj je vzrok temu...včeraj sva pa sploh "prakticirali", da je še ona držala krtačko in sva skupaj drgnili zobke
Obiska pri frizerju pri nas še nekaj časa ne bo, ker je vsak dan bolj skodrana...zgleda kot Tofsi (se spomnite te risanke?) user posted image

Nana Liza upam, da bo Ela naslednji teden upoštevala, da se je prestavila ura, ker sicer bosta res vstajali sredi noči...Spomladi Manca ni kaj dosti komplicirala in je v ene dveh dneh prešla na nov "delovni" čas user posted image . Zdaj moram dati pa mami navodila glede spanja...ker bo od nedelje do srede "v reji" pri moji mami...skratka razseljena družina...oči doma, mami v Italiji, otrok na Štajerskemuser posted image

bino kako ste? Upam, da vam ne grozijo kakšne poplave. Kako kaj princeski?

sonček balonček se pa res že dolgo ni oglasila, tudi pri januarčicah 08 se nič ne javi...tako da upam, da je z njo vse OK in da so se ji glavoboli in slabosti kaj umirili user posted image

lonja a je že vse v kovčkih? Ne pozabi na potne liste in letalske karte ter kreditne kartice...ostalo lahko kupiš dol user posted image  (vključno z vedrci, lopatkami,...)

arielca a je že konec zadnje ure user posted image ? Resno se sprašujem, kdo težje čaka na počitnice učenci ali učitelji user posted image

NRMM  kako napreduje renoviranje stanovanja? Pri nas je trenutno na programu izbira barve za otroško sobo in menjava police med kuhinjo in dnevno sobo in montaža novih luči na to polico user posted image

pajaca kako kaj tvoj glavobol user posted image ?

Najprej štrajkajo Štajerke, zdaj so začele pa še Primorke..cuma, šnucika RAPORT user posted image , pa valeri se tudi že dolgo ni nič oglasila...

Moram preživeti še 2 uri in sem zmagala, držite pesti, da bo mir

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.10.2007 13:05:39   
arielca
Ja, sem že doma user posted image user posted image user posted image ! Sem bila zgodnja in sem šla po Brino v vrtec, tako da spi popoldansko spanje, jaz pa iščem recepte za piškote user posted image . Sem se odločila, da bova danes popoldne pekli.

mml, počitnice najtežje čakamo učitelji user posted image .

jana73, danes si pa vstala še pred mano. Ojoj user posted image !!!!

Jaz pa pogrešam Yasminko. Jo včasih zasledim na kakšnem drugem čveku, tukaj se pa nič ne javi user posted image .







_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?