|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
30.10.2007 20:57:45   
Kofi
cuma,  ti NRMM praviš da je nič iz tira ne vrže - res je tako user posted image ..samo tebe pa zgleda da tut ne...vedno si dobre volje na RR! To se mi ful dopade! Dve pupi doma..pa tak veseljak...kr tako naprej! user posted image  Bog ti vedi kako bo pol februarja pr nam :)

Aja...danes sem mela UZ srčka od user posted image in je vse ok. Mali je onemu zdravniku ful nagajal. Je hotel zdravnik pogledat zgornjo ustnico in mali se ni dal. Obe rokici je mel na obrazu, pol pa še nogo gor dvignil. Tko da sem videla čisto pravi podplatek...no pol pa tudi obrazek, kot da bi NEli črno belo slikali! Ful se mi je zdelo da Neli vidim user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 7:03:42   
NRMM
En zgodnji jutranji pozdrav!

Maša po papanju zaspala nazaj,Marušo pa samo čakam,kdaj se bo oglasila,čeprav se je že nekaj premetavala,ko je šel mož delat,ampak očitno ji je bilo prehitro.
Maruša je nehala kašljat user posted image (mi je teta dala med iz cvetov regrata in očitno resnično pomaga,v 3 dneh smo se znebili kašlja user posted image ).
No danes smo spet same,le kaj me čaka skozi dan user posted image .

Pegica boste ja vašo ''firmo''spravile na kant,če boste zopet šle vse v porodniškouser posted image .Sej je bilo pred dvemi leti tudi tako,a ne?Si ti vidla mojo sosedo,ko je rok pa je rok in se ne dauser posted image ,mi je napisala,da je dosledna ko je čajtuser posted image .

Jana tudi mene zanima od kod Eli slinavka?Naj se čimprej pozdravi user posted image .

Arielca uživajteuser posted image .

Cuma lepo,da si se oglasila user posted image .Tudi pri nas se včasih zgodi malo spalni dan,ampak sej mine in potem je ponoči boljše.
Otroci me ne spravijo tako hitro iz tira,je premala Maruša,da bi lahko čisto uporabljala svoje male možgančke in ji toleriram user posted image .Očitno pa je bilo tole mazanje s plenico podedovano,ker sta mož in njegova sestrična enako naredila,tako da.........user posted image user posted image

Bino?????????Kje si???Princeski??

Mora it,Maruša že vpije iz sobice!

Uživajte praznike.

papa

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 7:27:34   
cuma
Juuutrooo!!!!

A vam kej diši moja user posted image ? user posted image  

NRMM : sem te zamudila za par minutk .... škoda!
Lepo preživite dan,pupe! user posted image

Pegica: user posted image  boga Neli, pa kaj ima to? Glede varuške in čiščenja noska pa user posted image . Mi smo ravno prejšnji teden nabavili še en aspirator, ker je tastar skozi zaseden  (ga potrebujem za Tinkaro, ki že celo življenje smrka, revica moja). Kupili smo aspirator na baterije Living lab in je super user posted image . Ema se ne buni, enkrat sem ji celo napol v spanju počistila nosek in se ni niti zbudila user posted image . Taki aparatki se mi zdijo zlata vredni! Če bi jaz bila varuška, bi sigurno imela pribor za črpanje žnudra.

Jana: Kej novga?

mml: Kje si? user posted image

šnucika: Kaj še spiš? a ti Živa ni še skuhala kave? Danes kar pazi, da te burja ne odpihne.... Kdaj se dobiva na kafetu&klepetu? A prideš kej v dolino?user posted image

Danes ponoči, ura je bila 3 ... slišim Tinkaro klicati .... vstanem in grem v dnevno - tam spi... jo dvignem, podojim in začnem podirati kupčka. Potem jo odložim v ležalnik in kot običajno letim pripravljat dodatek. Ona medtem zadodvljno prede v ležalniku. Ko je flaška pripravljena, se naštimava na kavč in ji dam flaško, ona pa me čudno gleda in nič ne pije user posted image . Običajno ponoči res spije manj dodatka (kakih 60ml) a do sedaj ga še nikoli ni zavrnila. Ker sem mislila, da jo moti zrakec,sva še enkrat podirali kupček, ki pa ga ni bilo, Potem sem ji šla celo noska črpat, ker s mi jo zdelo, da to mogoče to moti .... Ker niti potem ni hotela flaške,  mi ni bilo nič več jasno. Po vseh teh kolobocijah, jo ob 4ih položim v posteljo in ona lepo zapre učke in zaspi. Nauk zgodbe je: včasih ima mama Cuma dovolj mleka user posted image . Zbudila se je čez 3,5 ure in zodba se je ponovila ... s tem da flaške tokrat sploh nisem pripravila user posted image .

Zdaj pa moram pojesti zajtrk, med in maslo me že kličeta! Lep dan vsem!

To pa je naš mali palček:

user posted image  

user posted image

in big sister Ema:

user posted image

Cuma


< Sporočilo je popravil cuma -- 31.10.2007 7:38:04 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 10:44:12   
Izabela_
Dobro jutro in dober dan!

Pegica - upam, da se bo Neli kmalu rešila teh nadlog. Mogoče bi pa res morali k zdravniku, če ima zdaj še flekce po telesu? Ful je smotano z zdravniki, če so prazniki ali vikendi. Res srce parajoče tisto s user posted image  ... Drugače pa se gingivostomatitis (po domače slinavka) prenaša z virusom herpesa. Kolikor se spomnim, takrat sem veliko brala po netu, ko je to imel Matevž, se največkrat pojavi do 3. leta starosti in samo 1x v tako hudi obliki. Mislim da je inkubacijska doba nekje 3 tedne, potem se bolezen razvija okrog 5 dni in spet še kakšnen teden ali dva, da čisto mine. Ampak zdaj to govorim čisto na pamet, me bo Mml popravila, če sem kaj zamočila. Jana, kako je ElaMarela?

Cuma - zelo lepe slikice. Tinkara je videti zelo zvedavo, Ema pa se mi tako vedno zdi, da je ful starejša od Matevža, taka res "odrasla" punca! user posted image

NRMM - dobro preživi dan. Res si faca, da vse sama zmoreš s toliko dobre volje! user posted image

Jaz bom pa danes delala, možek obnavlja in pleska eno steno, kjer imamo težave z vlago, no, končalo se bo pa gotovo tako, da bo treba prepleskat celo pritličje, ker bo drugače vse flekasto. Mogoče bi bil pa sedaj pravi trenutek za kakšno rdečo steno? user posted image  Matevž je pa pri babici in dedku.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 11:05:46   
kofetek2010
daaaaaaaaan!


marEla je OK, kar pomeni, da ni novih pikic oz. se te niso razrastle user posted image  Temperature nima, počutje je normalno. Zvečer je imela pripombe, da jo jeziček boli in da je boga. user posted image  

Izabela - se spomnim, da je bilo z Matevžem ful hudo (ampak tvojih komentarjev na to temo mi iskalnik na RR ni dal user posted image ).

marEla jo je lahko dobila kjer koli (npr. na telovadbi) - samo 10% okuženih otrok ima vidno okužbo, pri ostalih 90% pa okužba sploh ne vdari ven in lahko virus neopazno prenašajo user posted image



cuma - mala Tinkara vedno bolj postaja podobna Emi user posted image   Oba pa sta taki fuuuul srčkani. In btw... mml je na službenem potovanju. user posted image

pegica - tole timsko brisanje nosa pa je user posted image  Pol pa sploh ni čudno, da si prehlad podajajo in se nikoli ne pozdravijo. Na tvojem mestu bi ji prinesla mega pack robčkov in jo prosila, da Neli briše nos z njimi in da vsakič vzame novega. user posted image   Ime za novega člana je že izbrano?

NRMM - le po kom je tak user posted image ? user posted image




lep pozdrav vsem iz mrzlega, oblačnega in turobnega Maribora!


uživajte!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 11:32:17   
Izabela_
O, super za Elo, mogoče bo pa hitro minilo! user posted image  Drugače je pa to Matevž moral imeti januarja ali februarja, ker smo morali prestaviti začetek uvajanja v vrtec... LP v MB

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 11:32:56   
Nana Liza
jana - V Lj pa sije sonček! Kaj ste pa pobegnili v Mb! user posted image Sicer pa ful piha in nam je fajn notri na toplem. user posted image

Danes sva z Elo sprobali peko piškotov po receptu ala Arielca. So zelo dobri in pa tudi sladki. Ela je zelo sodelovala in jih pridno delala. Jaz sem bila zraven samo pametna, ona je pa delala. user posted image Imam tudi fotko, ki jo bom spodaj pripela, samo moram odpreti Internet Explorer, ker preko MOzille mi nekaj noče delati.

Je pa dons punca vstala že ob 6-ih, ponoči se je pa samo zbudila in prikoraka do moje postlje in potem je spala zadovoljna na sredini do jutra. user posted image Da ne omenjam, da je hotla ob 3-h zjutraj kakav.


cuma- kako lepi princeski imaš! user posted image
user posted image za vse bolančke!


Vsem lepe praznike!



(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 11:39:25   
Izabela_
Nana Liza, potem ste nas pa prehiteli s peko! Če bomo danes končali s "prenovo" sobe, potem se bomo mogoče jutri lotili peke, pa tudi odvisno od vremena, ker še nismo šli po grobovih... Drugače pa čez vikend. Sem pa včeraj morala nakupiti čisto vse, ker res nimamo nič pri hiši: beli sladkor, sladkor v prahu, vanilin sladkor, celo valjar in tisti čopič za peko! user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 11:40:54   
Nana Liza
user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 11:41:55   
Izabela_
Super Ela! user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 14:01:32   
sonček balonček
Pozdravljene!

Že dolgo časa nisem nič napisala, priznam pa da sem občasno med službo poškilila kaj pišete.

Zdaj počasi ostajam doma in upam, da bo več časa, tudi za RR. 7. novembra grem še na eno službeno predavanje, ker je kotizacija zame že plačana in potem zvečer na pregled h g. Počutje je zdaj tako katastrofalno, sem tako utrujena, komaj se premikam, skoz imam krče, da zdaj se ne bom več nič upirala. Imam še toliko dopusta, da grem ali na bolniško ali na dopust. Mi je čisto vseeno. V ponedeljek sem (uspešno) zaključila še en službeni projekt, tako da sedaj bo pa dovolj. No, na polovico imam narejenega še enega, toda tega mi pa naj doma plačajo, če hočejo da ga naredim do konca. V službi mi ga tako ne bi zneslo do konca naredit, ker je tak več mesecev trajajoči. Briga me! Za teh devet mesecev in pol, kolikor sem v službi po porejšnji porodniški, sem naredila ogromno, tako da sem prepričana, da sem naredila dober vtis, kljub dvema skoraj zaporednima nosečnostima.

Zdaj grem kuhat in risat našo novo kopalnico. Zdaj je skrajni čas, da naročim še zadnje potrebne kose. Če me dete preseneti kaj prej, potem ne bo nove kopalnice in nove sobe. Spodnji štuk prizidka smo pa itak že odmislili za dokončat letos, ker ne bo zneslo. Vsak privatnik nas je mal nateg... in tako je minil čas kot bi pihnil.

Vidim, da imate tiste z drugim user posted image  veliko dela, po drugi starni pa so taki cukrčki, da se ves trud poplača, a ne. Cuma, tvoji princeski sta čudoviti in čestite za ponovno polne mlekarne.

Jana, tvoji Eli pa želim čimprejšnje okrevanje, ker to pa res ni prijetno.

Ostale, bodite še naprej tako fajne, kot ste!




(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 14:03:41   
sonček balonček
A ja, kaj je pa z jesenskim "vseslovenskim" srečanjem (menda v CE), ki ga je Mml že pred časom predlagala?

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 16:20:49   
šnucika
Ojla....na hitro!

Naša Živa je ponoči zakuhala na 39.user posted image Kar iz nič...še prehlada se je že
rešila in bila še zvečer čisto O.K.user posted image
Zjutraj smo šli k dežurnemu,jo je totalno pregledal in ni našel nič.Mogoče se še paca po njej in bo čez dan ali dva postalo angina....ali pa bo ostalo na virozi.Zdaj ji dajem veliko pit in Calpol.Prav smili se mi,ker je nisem navajena tako mirne in da nič ne je.

A mogoče katera ve,kako naj ji spucam čepe iz ušes....parafinsko olje ji dajem že en mesec,pa ji ne raztopi.Danes pa mi je zdravnik rekel,da izpiranje tako majhnim ni prijetno,saj se ustrašijo in je jok in stok.V skrajnem primeru,če še v nekaj dneh ne stopim zamaškov masla,da naj grem k naši pediatrinji in poskusimo sprati.

Toliko za danes...če bo Živika boljša,pridem še za računalnik.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 18:21:38   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

še ene "epe" sem našla:

user posted image  

user posted image



Nabavili smo škorenjčke, ki so podobni tem, le da imajo vezalke spredaj in so umazano roza barve. 
3x hura za MB user posted image






Naša marEla je tud včeraj pomagala babici pečt rogljičke in je ful uživala v valjanju testa. Zgleda, da so decembčice prave domačice. user posted image  



sonček balonček - lepo, da si se oglasila user posted image   Kar se srečanja tiče... bi bilo fajn, da se čimprej zmenimo.user posted image



vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje!


lep večer in mirno noč!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2007 21:50:08   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73



NRMM - le po kom je tak user posted image ? user posted image




user posted image user posted image user posted image To tudi mene zanima,jauser posted image user posted image user posted image . Res pa ne vem,kje si ti videla turobn Mb danesuser posted image ?Je bil prav lep sonček pri mojih starsih,ki so par km iz Mb.Al se je tebi zdelo,da vidiš ljubljansko meglo user posted image . Super,da je Ela ok,jo je prav super odnesla s to slinavkouser posted image .

Cuma,malo bolj bi se zadrla na RR,sej sem imela pc še prižgan user posted image .Sta pa prva luštni tvoji punci in Tinkara resnično postaja svoji sestrci zelo podobna user posted image .

Sonček ti pa le malo izpreži in si odpočij do dneva D.Kako pa tvoja velika punca?

NanaLiza user posted image user posted image za peko piškotov,Ela je prava mojstrica očitno.Če bi jaz dala to delat Maruši........mah sej niti ne upam pomislit user posted image .

Izabela upam,da ste uredili steno.Nama je pred rojstvom Maruše vdarila v spalnico grooozna vlaga,ko je bila tako deževna jesen.Sva potem rešila s sušilnim ometom,prelepila stene s stiroporom 3cm in sedaj ni niti vonja vlage,flekov pa sploh ne.

Šnucika ste kaj boljše z vročino?Tako na1x je zakuhala pred tednom Maša (prvo preverjanje mi je pokazalo 39,7user posted image )in sva tudi šle kar k pediatru,kjer ni pokazalo nič,drugi dan tudi ne in potem je bila diagnoza 6 bolezen.

Me smo preživele prečudovit dan.Dopoldne smo šle malo v trgovino po ''lado''user posted image (čokolado),potem k mojim.Obe sta mi brez kakršnih koli muk zaspali ob 12 in je bil mir do 15user posted image user posted image ,potem smo uživale na sončku,čeprav je mal pihalo.Dan je naokoli,Maša spi že od 19.20,Maruša od 20.30............mami gre pa zdej.

Uživajte!!!!!!!!

Mml konec je luštnega če se ne motim user posted image ...raporttttttttttuser posted image

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 9:11:53   
Kofi
Hello!

Sej vem da je danes praznik in ne bo nobene gor na rr...jaz pa le...mi namreč ne gremo nikamor, ker smo preveč bubani.

Neli je spet ponoči ful kašljala. Začelo pa se ji je spet tako kot prevčerajšnjem okoli 2,3 ponoči. Sem pol kr vstala, šla mal prebrat eno knjigo kaj piše, kaj lahko naredim za manj kašlja. No pol sem ji vzglavnik podložila in skuhala en ajmer vode pa vsula notr pol paketa kamilice in to nesla v sobico za njeno posteljico pri glavi, tako da če bi slučajno s pojstle padla, da ne bi mogla not rokic potočit. In ne boste verjele...ni več kašljala naprej...spala pa do 7.00, ko se je prišla k nama pocartat. user posted image  Jaz se tudi bojim, da bi imela kako 5 bolezen, ki je kao lahko za moj plod škodljiva...bomo se šli pokazat k P jutri, če bo delal.

NRMM kak fajn da sta mali usklajeni...user posted image  Marušika pa ziher ni po tebi user posted image  nAŠA firma pa je že šla na kant...samo ne zaradi nas žensk ;) Eh, sej jim ne bo hudo...mi se itak samo pritožujemo ;)


Jana so pa res lepi ti škorenjci. Take bi še jaz mela. Mi smo Neli kupili ene roza kr v Jello. So celi usnjeni pa njej so lepi - to je najboljš...pol pa reče v trgovini, da so "ti lepši" ???? od kje ji to, a?

šnucika naj se tudi Živi čimprej umiri ta vročina...zgleda da je kr ista situacija kot je bila pred dnevi pri Neli. Za čepke pa sploh ne vem kako bi jih spucala...se da z isto pumpico kot za nosek slučajno?user posted image za živiko¨!

sonček balonček res lepo da si se oglasila po tolkem času! user posted image  Pa daj si res malo odpočij...pa saj v službi ti ne bojo spomenika postavili, če se boš na pol prelomila pa še manj.

NanaLiza kaj piškoti so bili presladki al fejst dobri in sladki? Da vemo al dat manj cukra al ne user posted image  Pridna tvoja Ela...naša dela take iz plastelina .. heheheh...

Izabela nam se zdi, da skoz hodimo samo k dežurnemu zdravniku...očitno neli zna zbirat datume...če se je na praznik rodila, bo tudi vedno na praznik bolna :)

Ok..zdej pa neham...lepe praznike mejte..pa čimveč sončka se naužijte..al v MB, Velenju al Ljubljani in Kopru (okolica se tudi šteje!)


(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 10:27:31   
Izabela_
Oj, Pegica, da ne boš samevala na praznični dan. user posted image  Tudi mi ne gremo nikamor, mož se spet ubada z našo steno, jaz delam, Matevž je danes v varstvu pri drugem dedku in babici. Kako pa je Neli zdaj zjutraj? Fajn, da je saj nekaj spala. Matevž je imel danes džubmus ponoči, ful veliko je jokal, hotel mleko že ob polnoči in mu ga nisem dala, potem smo pa morali počakati desetminutno dretje, da je pozabil, kaj je hotel in se ulegel nazaj. user posted image

Piškoti: včeraj smo jih tudi mi delali, za vse nas 3 je bila to življenska premiera. Mislim, da sem edino pekla nek biskvit z marmelado, ko sem bila majhna, ker sem imela eno kuharico za otroke. So zelo dobro IN sladki, mogoče smo jih malo predolgo pekli in so bolj trdi, kot naj bi bili. Ampak mi smo zelo ponosni. Slikica seveda sledi. user posted image  

NRMM: te stene so res hudič. Mi živimo v zelo stari hiši (delno, del je pa prizidek), ki ni imela do pred kratkim niti plate. Pred 4 leti so se moji starši odselili v novo hišo, midva z možem sva živela v Ljubljani in smo imeli možnost to hišo do temeljev prenoviti. Stene so zdaj super, le ena se je nekaj sfižila. Mož je seveda jezen na majstre, ker je zdaj videl, da niso dobro spraskali dol lepila in vsega, kar je bilo na steni, ampak so sanirali kar počez, tako da je prišlo do tega. Upam, da zdaj bo, imava kup materiala za vlažne stene, ampak za to varianto s stiroporjem pa še nisem slišala. Mogoče kdaj drugič (sicer močno upam, da ne bo treba).
Jana: super čeveljci! Samo, da je Ela zadovoljna. user posted image

Sonček Balonček: zdaj si pa le vzemi čas zase, ti in  user posted image  sta najpomembnejša ta hip. V službi si se pa tako izkazala in še vse življenje boš imela priložnost, da se boš. Ampak drugače te ful razumem, ker jaz sem tudi morala na bolniško med nosečnostjo in sem vsak teden klicala v službo, da zdaj pa res pridem nazaj, pa potem spet nisem mogla. Na koncu mi je šef sam rekel, naj ostanem doma in se skoncentriram na nosečnost. Potem sem bila po pomirjena. user posted image  Za vseslovensko srečanje pa nič ne vem... Kje pa ste se menile, da bi bilo?

Šnucika - upam, da je pri Živi ostalo le pri vročini. Za ušeska pa nimam nasveta...

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 1.11.2007 10:29:20 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 11:19:20   
šnucika
Dan!user posted image

Živa je zvečer še imela vročino,38.3.Po calpolu je zaspala,ponoči ni bilo nič in tudi zbudila se je brez.Sedaj je v redu,vročine ni...user posted image Enodnevna viroza....??

Meni pa bo glavo razneslo,imam user posted image  in migrena me tolče.....

Lep dan vsem!

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 16:56:34   
Nana Liza
Mi smo s prijetno utrujajočega sprehoda. Dan je bil prečudovit. Bilo bi še lepše, če bi malo manj pihalo. user posted image

Izabela - tudi naši piškoti so precej trdi, tako da jih Ela sploh ne more jesti. So bolj za okras.user posted image Verjetno je potrebno dati manj moke glede na recept ali pecilni prašek ali pa jih delati brez medu, kot jih dela Arielca. No, bo že ona povedala, kaj delamo narobe. Ampak važno je, da naši otroci uživajo. user posted image za Elo in Matevža!

šnucika-user posted image za vaju z Živo. Ali ji mogoče rastejo petice, da je imela samo 1 dan vročino?

Jana- user posted image za škorenjce.user posted image za Elo.

pegica1-si dala idejo, da bi sedaj lahko kupila še plastelin, ko imamo že modelčke in valjar. user posted image user posted image za Neli, naj se čimprej pozdravi.

NRMM- mi delaš "lušte" po LADI. user posted image Še dobr, da so danes trgovine zaprte. user posted image


Fajn bodte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 21:31:31   
HIMH
JANA Hitro povej kje ste jih nabavli mi3 gremo jutri ponovno v akcijo tako, da prosiiiimmmmmmmmm.
 
PEGICA jutri nebo nič ker je P na morju a si pozabla sem ti že v torek povedala mah saj ti je pol oproščeno. Ga pa sigurno menjava kdo pokliči prej.

Mi smo prav tako kot mnoge preživeli dan v družinskem krogu user posted image  za mene ker sem si z malo jeze izborila ta dan fraj.
Smo bili v Gornem Gradu in je mala uživala 300 na uro je bila tako utrujena, da je zaspala na poti domov že 5 min po odhodu in sva jo sedaj samo prenesla v postlco kr v žabah in bodiju ma bo že preživela.
Se ji pa ful dogaja včeraj zvečer sva šla mi2 na en koncert za noč čarovnic in je šla tamala k tašči in svaku  in jo je uspel naučit par angleških besed in jih kr skozi ko jo spomniš ponavla ( how do you do ) napisano ziher ni o.k v glavnem ponovi vsako besedo zapomni si vse še več kot bi smela.
Smo meli danes še mašo za bratranca od user posted image  in šefica v cerkvi rogovili, se sprehaja, slači in ogovarja vse povprek, da sva kaj hitro zapustile prizorišče in odšle na sončka.

Nič bo kr dovolj sem že na pol v postelji a sem si še privoščla sedaj pol šarlote od Šikerja je njammmmmmmiiii
in sem sedaj perajt za nina nana.
Lep petek jaz bom itak sedaj tri noči kot sova in upam, da nebo gužve, da se bom lahko učila (ker doma itak nimam časa oz. me nič ni).

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 21:35:55   
kofetek2010
HIMH - imaš ZS user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
1.11.2007 22:17:34   
HIMH
Super hvala

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.11.2007 8:30:31   
mml
Dan,

tako pa sem spet doma...Torino je presneto daleč (dobrih 7 ur vožnje...)

Me daje predporodna depresija (sicer ne vem, če to sploh obstaja...)

Se ogalsim, ko bom boljše volje

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.11.2007 10:31:36   
Izabela_
Mml, dobrodošla nazaj. Spočij se malo, saj mora biti taka pot zdaj zate že ful naporna, potem pa se javi. user posted image

Nana Liza - Saj veš, da naš Matevž na splošno ni sladkosned, tako da sem bila presenečena, da je te piškote kar glodal, čeprav niso prav mehki. Drugače smo pa že vse pojedli... user posted image  Hmmm, res, naj Arielca pove, jaz sem pa prav zanalašč dala noter 2 žlici medu, ker ga imamo radi, ha, ha!

To so pa slikice našega peka, ki rad tudi že vmes poskusi, kaj se pripravlja:

user posted image

user posted image

user posted image

Pa, pa, grem delat!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.11.2007 15:06:01   
cuma
Čau pupe!

Verjamete, če vam rečem, da obe spita? user posted image  
Tati prihaja iz službe, petek je, sonček je ...kaj bi si še človek želel? user posted image

No, vidim, da nekateri pridno trenirate peko piškotov. Jaz pa nič ne pečm, samo jem. Pojem po paket keksov na dan ...user posted image  (polnozrnati leibniz) ... ali plazma. Namakam jih v čaj za dojenjeuser posted image  ...mmmmmmmm .... no ja, recimo.

mml: kaj so te italijani spravili v depresijo? Ne s pustit user posted image !

izabela: tvoj matevž me vedno prevzame ... je tako luškan fantiček user posted image

šnucika: kako si kaj?Te je zapustila migrena?user posted image

Nič, bo treba še drugi del kosila skuhat - naročit pico user posted image !

Lep vikend vsem!


Cuma

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?