Taši*
|
Bobika, kok sta luškana takole skupaj na sliki! Se spomnim, da smo mi naša dva v isti pozi slikali na začetku. Sočustvujem s tabo, ker vem, kaj daješ skoz. Zdajle te itak več ali manj nič ne bo potolažilo, ko se boš pa čez nekaj mesecev ozrla nazaj, pa ne boš vedela, kdaj je minilo. En za energijo in pogum! Rahelca, aaaaaaa, hitr mi na ZS javi svojo cifro, da jo shranim! Očitno je nimam v telefonu in kakršne volje sem zadnje čase, se mi ni za javljat na nepoznane cifre. Zdaj mi je pa ful žal! Madonca, sej boš res zdaj zdaj rodila. Uh.... Mislim nate!!! No, pri nas je novo to, da je Špela čez dan brez plenic, zdaj tudi kaka na stranišče, ponoči ima pa plenico samo še preventivno, čeprav je večinoma plenica zjutraj suha. Se je pa popolnoma sama od sebe odločila za vse. Sem kar vesela, ker sem imela pol manj dela tako. Druga stvar je pa, da Jure hodi! Shodil je v ponedeljek, dva dni pred 11 meseci! Prov hecen je, ker ga še zanaša kot pijančka, pa vsake tolk flikne na rit , ampak se pobere in šiba dalje. Pa skoz se smeji, ves srečen, da hodi.
|