Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Petarda če ne bi bil tako nesrečno datum izbran, bi verjetno bilo pol manj jokavčkov? Veš kaj? sem prepričana, da se bo vse rešilo. vsaj za tisti dan. 2 možni varianti sta
Joj, vabila, saj res Lani smo že 2 meseca prej nekaj ustvarjale Tak da letos ne moremo kar po telefonu poklicat
Tak digitalen okvir smo letos vsi dobili za darilo od tete iz FL. Jaz imam diagonalo 7", nekateri 8". In je FUL razlika. Predvsem zato, ker je pri meni tak čuden format in mi vse fotke (ki so večinoma 3:4) ful pomanjša, da dobi višino not. Če pa jo pokonci postavim, pa itak ni več nič videt. Tako da je naš okvirček spet v škatli No, ko bo imel bubi RD, bom naštimala slikice gor in se bodo vrtele
No, kaj sem hotela s tem povedat: če že kupuješ, raje kaj kvalitetnega, tako po velikosti kot po ločljivosti. Pa se naj raje gor podpišejo miklavž, dedek mraz in božiček
No, kaj sem hotela s tem povedat: če že kupuješ, raje kaj kvalitetnega, tako po velikosti kot po ločljivosti. Pa se naj raje gor podpišejo miklavž, dedek mraz in božiček
Ne vem...kakšen bomo imeli urnik.... ....vsaj dve uri vožnje imam od tam do doma, s tem, da mi nič ne pomaga, če pridem zvečer, ko bo petardito že spal ....jaz še vedno upam, da mi ne bo treba it
Teni tvoji 2 sta bolj dvojčici kot moja lumpija Saj ne veš kero gledaš
Mene pa je včeraj moj tak razočaral: smo se zmenili s sodelavci, da gremo na pijačo za prvo plačo, ko bi morala iti pa mojega ni bilo domov... Tak da sem eno uro zrihtana čakala in potem ko je prišel sem vse cote v njega zmetala, ko sem se slekla... Pa tak se mi je uspelo dobro naličiti-maskara je bila kot v reklami; po tistem napadu joka pa sem bila čisto za noč čarovnic zrihtana...
Ti niso obvestila poslali domov, da ti poteče? Meni so, se mi zdi malo smešno - oni mene spomnijo, naj zahtevam evrčke od njih odgovor pa si itak že dobila, pa ne 1x