|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 9:07:33   
tea
Živjo punce, kako ste kaj? Jaz ne ravno najboljše - po vseh mukah z bolanimi otroci, sem na koncu obležala še samauser posted image Najprej angina, ki se je spacala v pljučnico. Je pa vsaj nekaj dobrega na tem - kile grejo kar same doluser posted image
rojstni dan - ja, tudi pri nas se pojavlja dilema kaj mu kupiti. Res pa je, da imajo vsega dovolja in še preveč. Mi gremo letos maja v Gardaland in bo po mojem kar to mišljeno kot darilouser posted image Seveda bo dobil tudi rojstnodnevno praznovanje in seveda tortouser posted image Sva ravno zadnjič slike gledala, kaj si želi. Pa je blo nekako takole: O mami, tole bi...nene tale mi je bolj všeč... a tako znaš nardit??....o tista mi je tut ušeč...user posted image user posted image Bom videla kaj bom naredila - letos jo delam doma. Sem vsako leto mal razočarana nad okusi tort, izgled je vedno za 5*, ampak okusi so pa bolj tako - tako. Sem pa zdaj naštudirala tudi okraševanje tort, tako da ne bo problema naredit dobre in tudi lepe torte. Sem ravno prejšni teden naštudirala eno za v Gregčev vrtec - so čebelice in bodo na zadnjem srečanju s starši dobili panj s čebelicami. Jaško pa pikpolonico.
cofek - ja, izleti in pohajkovanja po tujini... kaj je že to... pa vendar bo kmalu spet čas za to...če sem poštena že drugi mesecuser posted image Imamo 16.4. rezerviran izlet v Italijo Cinque Terreuser posted image user posted image in to 3 prijateljice, brez moških in brez ortokuser posted image 3 dni blaženega miru in pohajkovanja po Italiji...mmmm komaj čakamuser posted image Gre še katera zravenuser posted image

Imejte se lepo, t.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 10:18:21   
cofek
uau tea, me smo šle lani okorg 25. junija do Gardskega jezera ,pa malo tam okoli po mestecih, ki so res lepa - smo hotle it še na nočno varianto Gardalanda, pa nam jo je vsak večer zagodlo vreme.
Pa moram priznat, da sem imela zadnji dan že malo vsega dost, pa komaj sem čakala da se vrnem, ker sem mulčka res ful pogrešala. Ja, tale tridnevna varianta je ok, me smo pa bile 4 dni, kar mi je bilo preveč. Očitno mame ne znamo čist izklopit user posted image .
Taki sladko-grenki občutki so... po eni strani bi ful šla, po drugi pa vem da mi bo ful dolgčas po A in N. Je pa res da je treba malo izklopit, da imaš potem več energije za ostalo.
uf, sem zafilozofirala...
v glavnem UŽIVAJTE!!!

Ažbe je pa ratal šparovcuser posted image user posted image - je v petek pogoltnil 10 centov, pa jih še nismo našli user posted image . Res da ni vedno šel na kahlico...Se je pa revež čisto zasekiral (kar se mi zdi čisto prav), ko se mu je to zgodilo - seveda pri babici in ga sploh niso mogli potolažit. Pa so mu vmes govorili, da jih po že pokakal in tko je v enem trenutku letel na stranišče, že pripravljen da bo kakal. user posted image
sicer je to pri nas postal črni humor, me pa kar malo skrbi, ko denarja še nismo našli. je pa U, ko je iskal po netu, našel tale simpatičen pogovor klik

ja, kot bi rekla mojca - takle mamo user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 14:20:36   
lenika
Tea otroke bo imel pa mož sam vse tri?


(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 14:32:45   
cofek
lenika give him some credit! če je lahko Tea kdaj sama z njimi, bo pa ja on tudi lahko vse poštimal, ne?
veš, se mi zdi da včasih zelo podcenjujemo naše moške...
mene je U že naučil.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 14:41:43   
mojca75
OK, jaz sicer nimam treh mladičkov, ampak ko kam grem kdo vpraša kje bo pa Mojca?
Ja pri očitu, ane (OK če ga ni, pač babi vskoči), ampak ene res ne dajo otrok moškim.

Jaz pravim: sej ima otrok tudi očeta in oče tudi dolžnosti.

je pa res da je to odvisno tudiod moškega, hvalabogu sem mela srečno roko pri izbiri user posted image !


Danes imava z Mojči frizerja - oz pride frizerka domov. Jupi, jutri bova celi leeeepi user posted image

Cofek - jaz mislim da ga je že pokakal! dnarčka!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 18:08:24   
lenika
Jaz se popolnoma strinjam. Moj ima tudi velikokrat oba in jih brez problema pošlihta, samo mnogi moški več kot urico ne zmorejo niti z enim, kaj šele, da bi bili nekaj dni s tremi.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 20:58:58   
TiaSara
Tea - angina, pa še pljučnica. Upam, da si se uspela pozdraviti tako kot je treba.

Cinque Terre -  mi imamo malo ugledano za drugo polovico maja. Pa bi šli kar vsi skupaj. Meni je super hodit naokoli skupaj.S tavelikim smo bili že v Franciji, ko je bil star eno leto, no lani pa ni bilo najboljše, ko smo šli v Nemčijo vsi, - tavelik je sicer  užival, tamala pa ne preveč. Si ji pa zobki rastli prav takrat, tako da upam, da je bi to glavni razlog, in da bo zdaj boljše.

Bi mi pa pasalo, če bi lahko kakšen tak deževni dan kot je bil danes, preživela v postelji s knjigo, brez mulčkov... Ah za tole bo treba še malo počakati, se mi zdi.

Glede očetov je pa sicer res, da ne naredijo vedno vsega po "naših standardih" ampak če jim daš priložnost pa mislim, da večina kar funkcionira. No, našega lahko samo pohvalim glede tega.

Cobek - ti želim, da najdete kovanček, da te ne bo skrbelo, čeprav je res verjetno, da je šel že ven.

Pa še malo samohvale user posted image Naš frajerček že vozi kolo brez koleščkov. Še malo, pa bomo lahko začeli hoditi na skupne kolesarske izleteuser posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.3.2010 22:10:59   
mojca75

IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Naš frajerček že vozi kolo brez koleščkov.



user posted image user posted image user posted image hudo! naša to še zlepa ne bo! cilj je letos naredit veliko kilometrov, naslednje leto pa odšraufat koleščke.



_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: Male majčice in majčki 2006
23.3.2010 9:45:36   
tea
O, lepo se je debata malo razživelauser posted image
Da odgovorim Leniki - ja, oči bo vse 3 pošlihtal samuser posted image , no ne rečem, da ne bo kaj vskočila moja mami, ampak načeloma fantje zmorejo tudi brez meneuser posted image Tako kot je rekla Mojca - sem imela srečno roko pri izbiriuser posted image Tukajle ga lahko hvalim, ko ne veuser posted image Se mi zdi, da ko imaš enega in zna tega pošlihatat sam, potem tudi ni problem pri 2,3,... In če sem poštena, je vsaj pri ta večjih dveh, oči zakon. Mami je bolj hude sorteuser posted image ampak eden mora bit tudi za red in disciplino držat. Sicer še niso bili samo več dni skupaj, ampak me res ne skrbi - no, vsaj zaenkratuser posted image
TiaSara - moje zdravje je že maljo bolje, sicer še kašljam za znoret, ampak...bomo zmogliuser posted image Mi še letos nismo bili na kolesu, ampak je že lani hotel brez pomožnih kolesc (veliki bratuser posted image ) tako da jih bomo letos verjetno kar odstranili. DRugače pa user posted image user posted image
Cofek - kako pa kaj vaš šparovčk? Ste že našli kovanček al je bolj Gorenske sorte in ga noče datuser posted image Se spomnim, da ga je Jakec pojedel in ker ga ni in ni pokakal, so šli na koncu na rentgen, pa ga tudi tam niso našliuser posted image Potem je bila pa dilema ali ga je sploh pojedel ali ga niuser posted image
Ja, na izletu pa točno vem, da bomo vse po trgovinah laufale in zjale kaj finega imajo za naše mulčkeuser posted image Se strinjam, da mame vedno ne moremo čisto izklopit, so vedno v prvi vrsti naši otroci in tako se mi zdai, da je tudi prav. Mal relaksacije in možgane na off- vsaj kolikor se da, pa tudi ni še nikomur škodilo.
Zdej čakam našga Mihca, da se zbudi, potem greva pa mal na sprehod, dokler je še brez dežja. No, celo sonček se nekaj siliuser posted image
Imejte se lepo, t.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: Male majčice in majčki 2006
24.3.2010 16:57:27   
cofek
kako pa kaj vaš šparovčk?


nima vročine, je poskočen, se ne pritožuje da ga boli trebušček; kovanca pa še vseeno nismo našli user posted image ... imamo jutri kontrolo pri zdravnici, ker zaradi antibiotika, pa bomo še to omenili...po eni strani me skrbi da ni atb imel kaj prste vmes pa je lažno prikril kaj, po drugi pa sen prepričana da ga ni več (kovanca)...

Ja, na izletu pa točno vem, da bomo vse po trgovinah laufale in zjale kaj finega imajo za naše mulčke

točno tole sem danes jaz naredila...sem šla kupit par stvari zase, ker nimam nič finega za obleč, pa sem potem ko sem si prinesla kup cunj v kabino in jih polovico tudi pomerila (mimogrede od porodov naprej še zdaj ne vem kakšno cifro nosim, tko da nesem v kabino po dvoje iste hlače, bluze..) vrgla vse na kup in šla na otroški oddelek. Iskala sem telovnik za Nežo in džeki za Ažbeta. No, imeli so ravno kontra...ja, take smo...

Naš frajerček že vozi kolo brez koleščkov.

user posted image user posted image user posted image tudi jaz čestitam...




(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: Male majčice in majčki 2006
25.3.2010 12:21:52   
mojsoncek
Drage "moje" mamice... Cestitke ob materinskem dnevu!

p.s. vidim da ste nekaj pridno cvekale... jaz pa kar ne pridem zraven user posted image . Saj bo bolje... lep pozdravcek vsem!


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: Male majčice in majčki 2006
25.3.2010 12:38:20   
mojca75
ja Mojsonček, sej me je že mal skrbelo zate!

Hvala za voščilo, user posted image . Voščim enako vsem ostalim!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: Male majčice in majčki 2006
25.3.2010 20:11:02   
mojca75

Drage moje tole Pavčkovo pesem vam poklanjam za konec današnjega dneva!

Kako raste mama
Tone Pavček


Najprej je sama tema.
Najprej je velik nič.
Potlej je majcena deklica
in iz nje ljubek deklič.

Iz njega mamica zraste,
a raste dolgo in mnogo let,
potem pa je to kar naenkrat
in jaz pridem na svet.

Iz mamice zraste mama
bogvekdaj, kar nekega dne,
ko še sama ne ve, da ji pada
prvi sneg na lase.

Ko jaz odrastem, raste
mama počasi nazaj,
dokler babica ne postane
in pride z vnuki v raj.


_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: Male majčice in majčki 2006
26.3.2010 8:26:40   
tea
Na, Mojca, pa sem spet solznauser posted image Sem bla včeri dvakrat - sta mi fanta povedala vsak svojo pesmico, pa sem kar na globok požirala, pa mal premočno sem ju tudi stiskala - je Jaša rekel: Mami, kaj me pa tolk stiskaš? Kr ne morem dihatuser posted image
Jaz še vedno kašlam, z Macropeni sem končala, kašlam pa skori nič manjuser posted image Mam res že polno ruser posted image vsega.
Danes gremo pa popoldne v Celje - so Gregiju vse hlače prekratke, pa tudi kakšno jakno bo rabil. Raste kot konoplja. Jaško je pa bol mali, pa mu je še jesensko prav. Pa nove čevlje jima je treba kupit in točno vem, da si bosta zbrala tiste najbolj grozne. Sem jih videla v Geoxu v Ljubljani - z zobmi morskega psa in lučkamiuser posted image Pa kaj hočem, saj jih nosita ona, ne jaz. Pa zase upam, da bom kaj kupila, če že v Ljubljani nisem nič - razen enega modrcauser posted image
Vikend bomo imeli pa kar pester - v soboto en rojstni dan, v nedeljo drugega, pa jaz bi šla rada s kolegicami v savno, pa v nedeljo plesne... uhh bo spet naporno.
Imejet se lepo in uživajte med vikendom!!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: Male majčice in majčki 2006
26.3.2010 12:03:41   
cofek
joj, mojca mi je šel kar srh po telesu...hvala. No, pri nas se pa ni nihče spomnil in mi čestital, razen U zjutraj user posted image (po pravici povedano niti nisem pričakovala)....

no, mi smo zgleda z desetimi centi opravili - sva bila včeraj na retgenu, pa ni nič pokazalo, tko da smo to zgodbo (upam da za vedno) zaključili...pa komunali smo dali še malce zaslužit...

Tea priporočam da shraniš račun od čevljev - sem imela že dvakrat ful slabo izkušnji z Geoxovimi čevlji...saj so fajn, samo ponavadi imajo šibko točko pri zapenjanju - ali se ježki odlepijo, ali se kaj odtrga,... lučke so pa itak zakon...Ažbe jim pravi "rešilske čevlje"user posted image - imajo ob strani plave ličke..

kako se pa kaj obnašajo vaši majčki? Ažbe je zdaj začel "streljat", pa pljuvat, pa balončke delat s slino, muce si vleč ven iz nosa (no, to je sicer vmes opustil, pa smo bili zdaj pri enih na obisku, ki imajo starejšega fantka, pa se je spet spomnil), riga - se mi včasih kar vzdigne ko ga vidim user posted image user posted image user posted image . Pa začel je lagat user posted image . Saj vem - vse to je del odraščanja, samo kako naj to preprečim ali pa vsaj omilim?! Mu povem da se mi gravža, ali pa nočem sodelovat z njim in opazi - sledi opravičilo, samo naslednjo minuto smo spet na začetku...

nič, lep vikend vsem - jaz bom imela delavnega imam en sestanek, tko da pridem šele v nedeljo...bo pa naslednji vikend toliko slajši.
lp,t

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: Male majčice in majčki 2006
26.3.2010 12:48:11   
mojca75
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

no, mi smo zgleda z desetimi centi opravili - sva bila včeraj na retgenu, pa ni nič pokazalo,

user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: cofek

muce si vleč ven iz nosa
  poznamo, naša tudi  išče neki, pol pa gleda kam ga bo "obrisala", pa pravi "ja če mi pa smrkolin nagaja"

Drgač pa neprimerno obnašanje v kali zatiram (ok, ne pljuva in tko,,,) ampak kako izsiljevanje, trmaljenje, laž (tudi obvlada sem in ke kdaj), je pa takoj sankcionirano - najlažje zvečer - gre spat brez pravlice, ob hujših zadevah še brez risanke.
Seveda je to bolj primerno za večerne incidente.

Ja, jest sem res ena sitna mama. Ampak imam v okolici kar nekaj primerov vzgoje s katero se ne strinjam in skušam to že prej rešiti, da sploh ne pride do tiste faze.

Vikend bo naš pester - jutri sva brez atija, ker ima neko izobraževanje, in greva k našim. V nedeljo bomo pa malo se relaksirali. vsi trije.


_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: Male majčice in majčki 2006
26.3.2010 14:58:18   
F*S*M
oj, še jaz po dolgem času,

no sej naš tut neki poizkuša trmart, pa muce iskat, pa kdaj se kaj zlaže, sam nekako rinemo, je pa res, da sem jaz od kar me je zopet prijel v križu preveč popustljiva.

No jaz grem v pon. v bolnišnico na ortopetsko kliniko v lj, kjer bom v 95% operirana na hrbtenici, imam diskus hernijo, tako da punce držte pesti.

mi je pa učiri moj sonček kupu šopek za materinski dan, sta šla z atijem v cvetličarno in je gospodič zbral kar 5 gerber in pa seveda jih je bilo potrebno dekorirati v šopek, tako da je qatiju, kr izpraznil denarnico. Dons mi je pa še ati kupi nov jedilni srvis, sm mu pa še jaz izpraznila denarnico za ene 10x več kakor Filip učiri.

Uživite by


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: Male majčice in majčki 2006
26.3.2010 20:15:51   
mojca75
FSM - dobro opravi, operacija hernije je super - poznam tri, ki so bili po tem kot novi! Upam da boš tdui ti!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: Male majčice in majčki 2006
27.3.2010 11:50:51   
cofek
FSM držim pesti da se dobro izteče, pa da te bolečine minejo user posted image

mojca se tudi jaz poskušam stvari v kali zatret, pa ne vem če mi uspeva user posted image

mi smo pa spet začeli "projekt hiša" user posted image user posted image user posted image . Upam da nam tokrat rata do zime noter prit...

no, tko jaz še malo počakam, da se zlije, pol pa via Dolenjske toplice (ne bit fouš, ker od wellnesa ne bo nič)...
jao, je malo zagrmelo, pa je že Tor paniko zagnaluser posted image - upam da ne bo več grmelouser posted image , ker pol bo spet štala v stanovanju (roko na srce že tko nismo daleč od tega - kdaj bom mela čas da malo pospravimuser posted image ).
dost jamranja...
lep vikend, t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: Male majčice in majčki 2006
27.3.2010 20:23:10   
lenika
Pozdravček!

FSM fajn opravi.

Mojca75 jaz sem tudi en izmed tasitnih mam.

Drugače je pa naš avto naložen do zadnjega kotička, ker jutri zjutraj odhajamo za 6 dni v Moravske toplice.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: Male majčice in majčki 2006
2.4.2010 20:53:58   
lenika
Evo, mi smo nazaj. Tukaj je pa nekaj slikic, da vam naredim malo skominov po dopustu.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: Male majčice in majčki 2006
3.4.2010 1:39:12   
žmož
Punce,

evo še mene po doooolgem času. Ja, nimam kaj rečt, čisto sem opustila klepetanje z vami, vendar verjemite, ne nalašč. Preprosto imam preveč natrpan urnik, včasih še sma sebe "ne srečam" vač. Prebrala sem vse poste za nazaj in vidim, da ste vse super - Tae zate pa upam, da se čimprej pozdraviš. Moram rečt, da sem vam prav malo fouš, sploh, ko pogledam tele zadnje slikice od Lenike - žal mi trenutno moje šolske obveznosti ne dopuščajo, da bi pohajala tako kot vi, a tudi zame pride svetel dan :))
Vidim, da so naši Majčki že zelo aktivni na vseh področjih - jaz o tem raje ne bi, ker včasih ne vem več, od kje vleče vprašanja in neumnosti ven. Mislim, da se kar pozna, da ima nekoga starejšega pred sabo. Pa da še mal pojamram - ob taki čudni uri pišem zato, ker pečem torto za ta večjega. pa to ni nič slabega, slabo je to, da semimela do 22.00 on-line izpit, zato sem tako pozna s torto. Čez cca 10 dni ap ponovi vajo še za ta malo. Aja, ko smo že pri otročkih, a vaši Majčki že znajo kaj napisat. Naši se zaenkart uspe podpisat, to pa je tudi vse. Sicer piše črke, vendar v nobenem logičnem zaporedju še. No in ker sem prva od neusojenih Majčkov (za RD), pa dajte vi meni predlagat, kaj kupit za RD.

Lep večer, pa še lepše praznike.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: Male majčice in majčki 2006
6.4.2010 13:53:12   
Lara28
Pozdravljena, žmož!

Samo en komentatr glede pisanja - ne prehitevat, no! Črke se učijo pisat v 2. razredu, pri 7 letih, tako da imajo še 3!!! leta časa.

Drugače pa pozdrav še vsem ostalim. Naš je danes po 4 tednih spet v vrtcu, smo preboleli pljučnico. Drugače pa smo ok. Upam samo, da smo z boleznimi zaključili za to sezono.
Lenika, kul slike! Malo sem ti fauš!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: Male majčice in majčki 2006
8.4.2010 21:50:34   
žmož
Ojla,

Lara28, tole s pljučnico pa se ne sliši lepo. Upam, da boste sedaj, ko so lepši dnevi na vidiku zdravi. Kar pa se tiče pisanja - daleč od tega, da bi jo silila da piše. Vidi od bratca, pa tudi v vrtcu vidim, da imajo skoraj vsi otroci iz njihove skupine na risbicah lastoročen podpis. In še to - pisanje jih čaka dosti prej, kot v 2. razredu. Ta čas v 2. razredu tekoče pišejo stavke že z malimi tiskanimi - po nareku. Zanimalo me je pač, ali tudi vaši škratje mogoče v vrtcu ali pa doma že kaj probajo napisat.

Lp

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: Male majčice in majčki 2006
9.4.2010 8:37:46   
tea
pisanje - naš Jaša se podpiše, to pa je tudi vse. Je pa res, da želi ponavljati za bratom in se včasih afna, da bere in črkujeuser posted image Je prav hecno, ko govori a c h r f - avto. Prva črka je ponavadi prava, potem pa ima naprej svojo jaščinouser posted image
predlog za izlet - prejšnjo soboto smo bili na izletu v Arboretumu v Volčjem potoku. Toplo priporočam!! Imajo razstavo dinozavrov - je baje čez 50 modelov in fanta sta strašansko uživala. Jaz sem mislila, da je potrebno hoditi po potkah, ampak je vse prosto, tako da sta se lahko celo popoldne podila okrog. Na koncu pa še krasno igrišče za otroke, tako da je bilo dodatno uro in pol zabave ter seveda dolgi nosovi, ko je bil čas za domov. Ker smo iz periferijeuser posted image nam na koncu ni ušel še McDonalds in dan je bil popoln! Vstopnina je 5,5 eura za odrasle, predšolski otroci so brezplačno user posted image tako da tudi finančno ni hud zalogaj. Res, mi smo preživeli krasno popoldne in bomo v kratkem izlet ponovili. Če ne zaradi drugega, zaradi igral, ki so fanta fascinirala - ljubljanskim otrokom verjetno ne bo tako strašno zanimivo,kot nam, ki imamo v parku 5 gugalnic in 1 toboganuser posted image
cofek - kako pa kaj lunaparkuser posted image user posted image
ena prigoda - naš Jaša je strašno rad na Kumu pri dedotu in mami. Malo v razlago - moj oči je oskrbnik planinskega doma na Kumu in fanta neizmerno uživata, če sta čez vikend v hribih. Saj veste razvajanje starih staršev, pa še zunaj sta lahko, pa prostora je več kot dovolj... skratka Grega pravi, da je petek najlepši dan, ker gre spat na Kum. No, da nadaljujem. Jaša išče 1000 in 1 eizgovor, da mu ne bi bilo treba domovuser posted image In prejšnji teden je bilo takole: Mami, jaz res ne morem domov, veš mam na Kumu službo, pa dedo ne bo mogu sam, veš kolk mam dela. Moram gostom večerjo postrežtuser posted image Pa štrudle moram delat, veš kolk jabolk je treba not nabasat. Pa kurt je treba, da se peč ne ohladi... Doma vsak dan gleda na koledar in previ, aha še mal pa bo rdeč in grem na šihtuser posted image - sobota in nedelja sta na koledarju označeni z rdečouser posted image Sta oba strašno razočarana, če je treba ostati doma - vsaj en dan v vikendu želita bit v hribih. Včeraj se je v parku obrnil proti Kumu in mi reče: Lej, mami, tamle je moja službauser posted image No, kot vidite je pri nas uvedeno otroško delo, pa ne me na CSD zatožituser posted image Je pa res, da oba pridno pomagata, potem pa včasih zaslužta kak "tringeld", to je pa potenm tako kulsk - izjava mojga Gregcauser posted image
Aha pa še tole. Smo imeli včeraj z Gregijem sistematski pred vstopom v šolo in je bil cepljen. GROZA!!! Je tako tulil, da smo ga komaj vse 3 držale, da ga je lahko špiknila. Ni jokal, ampak rjovel. No, ampak smo preživeli. Vsaj do 20.5 ko imamo drugo rundo.
Imejte se lepo in uživajte v sončku!!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?