|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 7:53:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Male majčice in majčki 2006
17.4.2008 7:58:10   
puncica
...in zakaj se nič ne javi na majčicah?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 8:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
17.4.2008 12:22:53   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

pri nas smo po starem - jaz sem se vedno prehlajena, ker hodim v sluzbo, pa se malo pocasneje zdravim. Najvecja tezava je se vedno sluz, ki se v vecjih in nagravzno temno zelenih kolicinah izloca iz nosa in s kasljanjem.
Doma vlada kljub temu prijetno ozracje, ker se vsi ful veselimo prvomajskih pocitnic. Eva sicer se ne ve, da gremo na pocitnice, ampak ker je tako ali tako vecinoma zelo dobre volje, jo stejem zraven.
Evin "Torta dan" se bliza (Eva rece rojstnemu dnevu torta dan) in to je se dodatni razlog za veselje. Planiramo imeti enak zur pri mojih kot smo ga imeli lani, s tono povabljenih otrok, ki potem tekajo okrog hise in se imajo fino. Letos bo tekala tudi Eva. :)

Vceraj sem se koncno le spravila do ginekologa. Dobila sem napotnico za ponovni test beta HCGja. Pregledala me je tudi z UZjem in ugotovila, da ni, razen ene majhne ciste (ki ni zaskrbljujoca), nic narobe in to me je totalno razveselilo. Po zelo zelo dolgem casu prvic pozitivna novica od moje G. Bila sem tako vesela, da me je skoraj razneslo, kar vse se mi je zdelo fino, pa da tudi je upanje, da bom se kaksnega otroka naredila,... Skratka, pocakati moram se kar nekaj casa (da se mi holesterol povisa vsaj do spodnje meje) in pridobit malo kondicije, potem pa lahko spet poskusim svojo in zarodkovo sreco.

Marsovka - drzim ti pesti, da dobro izpeljes porod in da te ne bo prevec uzalostilo to, da ne bos ob svojem O.ju tistih par dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1954
17.4.2008 12:48:12   
Mari71
Drage majčice,
da vas samo malo na kratko pozdravim, sedaj, ko sem vas z branjem dohitelauser posted image . Mi smo imeli namreč ubitačen marec: odkar je Gašper v vrtcu (03.03), je pridelal zgolj 11 zdravih dni: 2X trebušna vizoza in 2X vnetje ušesa. Povsem razumem Mojco, Leniko, Teo....user posted image . Ampak saj bo, a ne?!
Mere: Gašper meri 90cm in je končno spet dosegel 12kg (smo bili pred 3 tedni na 9,5, bogec mali, ker je zaradi driskanja in neješčosti povsem shiral).
Marsovka - vso srečo v Rimu!

Neposredna povezava do sporočila: 1955
17.4.2008 12:49:20   
Barbs
Ojla, bejbice

sem ful užaljena, ker mi 3. aprila ni nobena voščila za 25. rojstni danuser posted image  ... (razen pikicaauser posted image ) ...no ja, saj sem sama kriva, ko pa štrajkam. Pujsa smo pojedli, torto tudi, tako, da je moja dieta v k.... Dve kili spet goruser posted image  
Aleks pa je ta teden  že vrtičkaruser posted image  - zakaj ploskam? Ker ne morem verjet, da je šlo tako na izi... Prvi dan sva bila od pol devetih do pol enajstih, naslednji dan že za zajtrk pa vse do kosila, potem je bil pa junak naslednji dan dve uri vmes že sam "not", danes pa celo dopoldne, od pol osmih do po kosilu. Jutri pa bomo poskušali že s počivanjem po kosilu, tako, da bi ga šla iskat po drugi uri. Zajokal je enkrat in sicer zato, ker se mu je smilila Lucija, ki je tudi jokala, ko je padla. V skupini jih je devet zaenkrat, do konca maja pa dobijo še tri. Skratka, ful sem vesela, sem morala to deliti z vami - imam pa problem: danes dopoldne sem imela prisluhe, da ga slišim jokat v sobiuser posted image  Verjetno mi je samo dolgčas.

Aha, še mere (uradni pregled pred vstopom v vrtec) - teža 10,5 kguser posted image , višina 87 cm  ... Ne najdem hlač, ki bi mu stale na riti in bile hkrati dovolj dolgeuser posted image Aha, v vrtcu pa vse poje in popije. Včasih še od drugihuser posted image

Držim pesti za malo marsovko, da bi čimprej "prilezla" ven, vsem ostalim pa enuser posted image

p.s.
Evo, moram uredit zapis - Mariuser posted image , midve dolgo nič, potem pa skoraj istočasnouser posted image  

< Sporočilo je popravil Barbs -- 17.4.2008 12:52:19 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
17.4.2008 13:14:28   
mojca75
Helouuuu Mary, Barbs, ,,, Maya še ti se kaj javi!
Barbs... pa sej vidiš da je Aleks velik fant! Super za takio krasno vklučitev v vrtec, a ni to fajn k je pol nam tolk lažje! mamam mislim!!!!

Jah, jest sem naredila dva izpita, še 2 in naloga "to go" sem dobila kar nekaj elana, sem si za nagrado kupila ene čevlje, no nisem še, mam nagledane sam priti mora še moja številka iz druge štacune.

In zdele sem 2 h sama doma, mojči v vrtcu,... hudo čudno! 

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
17.4.2008 13:29:14   
lenika
Marsovka, želim ti čimlažji porod in da bi čimprej stiskala svojo malo štručko ob sebi.

Cofek, kar se tiče pa kraje avtomobila, sem pa kar vesela, da živimo v bolj zakotnem delu Slovenije.

Barbs, v katerem vrtcu pa je Aleks?

Mari71, to je pa ubošček fajn shiral.

Punčica, ti kar nadaljuj z monologi, jih je vedno fajn prebrat.

Mojca75, ti kar zavidam, da Mojca tako lepo je solato. Naš Matic noče niti slišat za kakršnokoli surovo zelenjavo ali karkoli kar je na solato in je kislo. že v naprej kriči, da tega ne bo jedel, ker je kislo.

MarijaPo, me veseli, da je vse v redu.

Kalina, še malo ne, pa boste spet družina.

Auroraa, a pri vas zavarovalniški agenti kar ponoči hodijo naokoli?

No danes mi je le uspelo, ne samo prebrat, ampak tudi malo pokomentirat.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
17.4.2008 14:31:48   
Barbs
Lenika,

Aleks hodi v metliški vrtec, je pa pri Miškahuser posted image ..

p.s.
Solato s fižolom pa tudi obožuje (tako kot Mojca , pa tudi vse ostale kisle zadeve - kumarice, vloženo papriko, kitajsko zelje....)  Je tudi prebranec, fižolovko, skratka, fižol mu je super fin. Kaj pravi potem na to rita je pa že druga zgodbauser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
17.4.2008 20:08:32   
žmož
Ja,očitno ima Punčica prav!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
17.4.2008 20:17:24   
mojca75
kaj ima prav!? Žmož!?

Kako ste, ste že bolje!?

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.4.2008 8:13:33   
mojca75
Dobro jutro, smo se spet zgubile na drugo stran pa da nas malo dvignem!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.4.2008 8:22:21   
puncica
žmož, da ne boš zalostna kot sem jaz ko me noben ne opazi, evo moj komentar, upam da bo tvoja tamala čim prej zdrava in seveda vse najboljše za RDuser posted image user posted image user posted image upam da ste dobro proslavili. Nas vse to še čaka in res komaj čakam da bom vsem stregla pri glavi in ritiuser posted image user posted image

Kako boste pa kaj ve pripravile RD zabavo a boste imele velik povabljenih ljudi, otrok?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.4.2008 10:29:29   
Mari71
Mari , midve dolgo nič, potem pa skoraj istočasno

user posted image
Gašper  pošilja vrtičkarski pozdrav Aleksu (ta teden je zvozil s petimi zdravimi dneviuser posted image ). Upam, da bo danes spanje v vrtcu uspelo! Gašper je ravno v vrtcu pozabil, da doma vedno zaspi z dudo, v vrtcu je pa NIKOLI ni pogrešaluser posted image

Pa da vas obvestim o še enem dosežku: Gašperju je prejšnji petek kao miška odnesla dudo in kar ne morem verjet, da ta hudi odvisnik ni več odvisen od tega početja: user posted image . Pa še Živo sem pa tja vidi z dudico, pa nič ne reče. Upam, da po enem tednu že lahko rečem, da smo odnesli brez težav. Kdo bi si mislil!!
Leeeeeeeeeeeeep konec tedna vsem majčicam, posebej Punčici, Žmož in ostalim, ki vas tudi beremouser posted image !!

< Sporočilo je popravil Mari71 -- 18.4.2008 10:30:09 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.4.2008 10:32:09   
Barbs
Joj, žmož, ne bit huda, pa punčica tut ne....user posted image

Jaz deset dni sploh nisem uhitela brati, včeraj sem preletela in res mi je hudo. če se počutite zapostavljene ( jaz sem 3. aprila pokukala, če mi je katera voščila, potem sem pa užaljeno izklopla računalnikuser posted image user posted image ).

Mah, včasih se mi zdi, da se nam vsem nekak dogaja po (skoraj) enakem vzorcu, mal bolančkani, mal o hrani, mal o tem in onem.... potem pa kar ne komentiram drugih. Zdi se mi tudi, da smo vse dokaj obremenjene, bodisi s službo, delom doma, kaj pa vem...nekatere z boleznimi ( svojimi, pa od otrok) in potem se ti enostavno zdijo problemi drugih pač problemi, ki jih imaš tudi sam in jih niti ne komentiraš preveč. Menim, da skoraj vsaka izmed nas želi, če že piše, povedat nekaj, kar se dogaja njej in njenim in to je fajn brat; tako vsaj nisi sam v svojih skrbeh, pa tudi veselju.user posted image  
Žmožka ( baba smotanauser posted image ) , če nisem napisala, da mi je hudo, da je mala pikica bolna, to še ne pomeni, da nisem prebrala in si potiho rekla "na, pa ravno po rojstnem dnevu"....

No, zdaj pa mene poslušte, pa ni treba kometirat, kako smo ubogiuser posted image  :
danes zjutraj je Aleks ugotovil, da gre spet v vrtec. Mislim, da mu je po glavi rojilo naslednje : ok, vse lepo in prav, vrtec je kul in oh in sploh ampak zakaj me zdaj vsak dan tja vozi???!!!! Men gre že malo na jetra. Jaz bi gledal "zavje oma " ( dinozavre doma) . Pa kaj se dere ta mami v avtu "juhu, spet greva v vrtec, spet bo lepo" , če pa zunaj pada dež in meni se res ne gre nikamor. Madona je čudna, ta mami. Kar vsako jutro me zdaj pelje. Resda se imam fajn ampak tako fajn pa spet ni...user posted image

Posledično temu razmišljanju se je že v garderobi obnašal kot kak čudak. Ni se hotel sezuti, nato si ni hoptel obuti copatk, jakno sem mu morala skoraj strgat dol, ko pa sva prišla do vrat Miškine sobe je pa doživel živčni zlom. "Ne not, ne not, mov mov...."  Vzgojiteljica ga je potem vrgla na finto, da si gresta umivat rokce, jaz pa zviz ( čeprav mu VEDNO povem, da pridem nazaj, da grem samo v službo in v trgovino, potem pa po fantka...)

OMBuser posted image user posted image user posted image

Čakam, da bo ura enjast in ga grem iskat - ker očitno danes še ne bo spal po kosilu "tam"...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.4.2008 10:33:14   
Barbs
Ojoj Mari, ne že spetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.4.2008 12:36:05   
Mari71
Ojoj Mari, ne že spet

Barbs -  tudi naslednjič, ko boš postala na RRji, me prej previdno pokliči, tako kot vsakičuser posted image user posted image user posted image , da še jaz kaj brezveznega natipkamuser posted image . Mimogrede, Aleksovo obnašanje je za peti dan vrtca povsem normalno. Za deževen petek tudi tvojeuser posted image ! V LJ je že pokukalo sonce. Pa pa!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.4.2008 12:51:01   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

...potem se ti enostavno zdijo problemi drugih pač problemi, ki jih imaš tudi sam in jih niti ne komentiraš preveč.

Hm dvomim da še katera ne zna brat testa nosečnosti tako kot jaz user posted image pa čeprav je zame bila to super novica da nisem noseča vidim da se drugih pač ni dotaknila in nisem dobila niti enga aplavza, nimam se s kom veselit in potem še tu skoz padem,, pa si rečem, ma sej to je virtuala, še srečat se ne mormo, ker jim pač ni interesantno in res ne vem al je kej na meni al jaz tako negativno energijo širim al kaj, da noben noče bit v moji bližiniuser posted image ...

Pa še z nikom nimam it na kavo, pa sodelavke me ignorirajo, pa se kr neki šuntajo in šušljajo, nobena me ne vpraša če bi šla z njo na kavo, sam same okol hodijo, res da sem dvakrat zavrnila, ker sem imela pač preveč dela ampak a pol je pa kr konc al kaj. Pa sem šla enkrat z eno pa sem prav vidla da ji je muka bit z mano, mah ne vem al sem res tako čudna al kaj je narobe z mano.

Mah spet sem čist v podnu in nimam kam it po tolažbo..............................................

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.4.2008 12:56:21   
lenika

Jaz deset dni sploh nisem uhitela brati, včeraj sem preletela in res mi je hudo. če se počutite zapostavljene ( jaz sem 3. aprila pokukala, če mi je katera voščila, potem sem pa užaljeno izklopla računalnikuser posted image user posted image ).

Barbs, kako pa naj vemo, kdaj imaš ti rojstni dan?

Drugače pa mnogi otroci na vrtec reagirajo šele čez nekaj dni, ko ugotovijo, da to ni bila le muha enodnevnica staršev, ampak bo tako vsak dan. Tvoja naloga je samo, da si vztrajna in pozitivno naravnana do vrtca, ker otrok to čuti.
Naš Matic je 8 mesecev hodil rad in brez problema. Po osmih mesecih pa je bil eno jutro tak jok in kričanje, da bi šel domov in da ne gre v vrtec. Jaz sem ga odpeljala noter, rekla adijo in odšla. Tako je bilo še naslednji dan, potem pa konec in sedaj zopet rad hodi. Po moje me je samo testiral, kaj lahko doseže. Je pa rekla vzgojiteljica, da je z jokom prenehal takoj, ko sem odšla in vmes ni čisto nič sitnaril.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.4.2008 13:00:49   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

[ res da sem dvakrat zavrnila, ker sem imela pač preveč dela ampak a pol je pa kr konc al kaj. Pa sem šla enkrat z eno pa sem prav vidla da ji je muka bit z mano, mah ne vem al sem res tako čudna al kaj je narobe z mano.

Mah spet sem čist v podnu in nimam kam it po tolažbo..............................................

Punčica, če so te dvakrat povabile in si zavrnila, si verjetno mislijo, da ti ni z njimi na kavo hodit, zato si sedaj ti na vrsti, da jih povabiš.
Kar se pa druge sodelavke tiče, ki je šla s teboj na kavo, imaš pa po moje malo bujno domišlijo in veliko premalo samozavesti.
Saj sem jaz ista, lahko mi je pa pametovat drugim.
Za moje pojme si lušna in pametna punca, vsaj po tvojih postih sodeč, čeprav te nisem spoznala v živo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.4.2008 13:17:59   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Kar se pa druge sodelavke tiče, ki je šla s teboj na kavo, imaš pa po moje malo bujno domišlijo in veliko premalo samozavesti.

Ne nimam bujne domišljije, ker se je prav vidlo da ji ni za it, smo se menile da gremo tri in je blo vse kul, ko pa je ena odpovedala pa je una druga tako ful naveličano rekla no vredu pol greva pa sami, pa sej nisem tolk butasta no, ljudi znam dobro ocent in se jim vidi kdaj gredo z veseljem z nekom in kdaj jim je muka. Mah itak je brez veze da to tle nakladam, pozabte da sem kej napisala, če bi se dal bi kr zbrisala, mah bo že enkrat nekoč,...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.4.2008 14:33:57   
Barbs
Mari, važi.user posted image

Joj, smo smotane.... sem šla na koledar pogledat in je v nedeljo neka čudna lunauser posted image

Ja madona, lenika, za mene pa ja vsi vedo, kdaj imam rojstni danuser posted image user posted image

Punčica, "dej neh", bi rekel Aleks. Sicer ti ne bom solila pameti, ker sem jaz hujši primerek od tebe - predvčerajšnjim sem si dopovedala, da me prijateljica zanalašč kensla z mobitela. Seveda se trapa nisem spomnila, da je že štiri dni v Albaniji in da ji morda telefon sploh ne lovi oz. karkoli že....user posted image  In ne vem, od kje mi najprej najbolj nemogoča ideja... pa sploh nisem bila taka nekočuser posted image

Aja, glede Aleksa - je rekla vzgojiteljica, da je nehal jokat približno dve minuti po tistem, ko me je izgubil z vidnega polja. Menda ga je ful matralo, ker en mali ni znal priklopit prikolice na traktorček in mu je šel pomagat, pa ga mal porihtatuser posted image  in je v preobilici pomembnejšega dela pozabil na lastno materuser posted image
Ko sem ga šla iskat sem skozi okenček na vratih gledala, kako pridno mlati pohanega osliča (svojega in sosedovega), krompir in vmes še počepa na stol in nazaj sedauser posted image

Ok, tolk o tem, mejte se fajn, lep vikend ...

p.s.
PUNČI, kaj si ti ne bi kake zaščite nabavla, da ne boš vsak mesec trepetala ob branju teh testov? Ker te razumem, da ti ni fajn, če ne veš pri čem si, če si pač ne želiš še enega ( trenutno)...si je pa po moje enostavneje npr. vstavit mireno ( čeprav sem jaz šele ta mesec postala spet mal normalna tam spodaj - pa mi jo je G vstavil takoj po novem letu)user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.4.2008 18:21:45   
lenika

p.s.
PUNČI, kaj si ti ne bi kake zaščite nabavla, da ne boš vsak mesec trepetala ob branju teh testov? Ker te razumem, da ti ni fajn, če ne veš pri čem si, če si pač ne želiš še enega ( trenutno)...si je pa po moje enostavneje npr. vstavit mireno ( čeprav sem jaz šele ta mesec postala spet mal normalna tam spodaj - pa mi jo je G vstavil takoj po novem letu)user posted image

Punčica je napisala, da si želi zanosit enkrat poleti, tako, da se ji po moje ne splača sedaj kakšne zaščite iskat.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.4.2008 18:25:17   
lenika

Ja madona, lenika, za mene pa ja vsi vedo, kdaj imam rojstni danuser posted image user posted image

user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 18.4.2008 18:26:00 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 19:26:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!