pocka
|
Mi smo nazaj s čveka, blo je fajn, sva s Tajo spoznale Naomi in Svita,ki sta kot že veste prave face. Taja je bila zelo nasilna "danes", je Svitu kocko v glavo vrgla, pa Diti je popraskala, ...je prav nevarna. Ne vem kaj naj naredim, da ne bo takih zganjala, saj vem,da je še majhna, pa to, ampak tko pa ni lepo, saj je ne morem pustit,da se igra z drugimi, ko pa vse okoli sebe poškoduje. Kak nasvet??? Kaj smo jedli včeraj (dojenja ne bom pisala): malica - sadna kašica kosilo - piščanec, bučka,korenček z riževimi rezanci, malo pora,česna in peteršilja večerja - milupina koruzna kašica z mojim mlekom Naše kosilo: pečenice, krompir v pečici z zelenjavo, solata Danes: malica - jabolko s cimetom (je mela preveč gužve, da bi jedla) kosilo - bučka in cvetača z rižem večerja - bo jedla spet koruzno kašico od milupe (jo obožuje) naše kosilo - karbonara + solata (se mi ne da kaj dosti kuhat ) sezam - Miklavž, Božiček,Dedek mraz - pri nas bo verjetno za miklavža kaj padlo, drugače pa bomo imeli Božička. Glede daril bom pa povedala kaj bi imeli, tistim ki bodo vprašali, da ne bomo imeli doma spet kup stvari, ki jih ne rabimo. grem kuhat.....