dskubin
|
Tian, vse najboljše! IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Sem se zagledala v tale vlakec. Ga ima mogoče katera in je res tolk fin kot zgleda. Jaz sem bla tudi dolgo zagledana vanj. So mi všeč kocke, poglej malo na netu se kličejo Peek-a-blocks, je notri vsega in svašta (od vozil, zelenjave, športa, abecede, ma ni da ni). Je pa tko svinjsko drago, da je Draž na koncu zdej dobil Lego vlakec, ki sicer ni tko kičast, bo pa sigurno dalj časa v uporabi, glede na to, da se da pol kombinirat s tamalimi legicami. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i pri nas bo samo dedek Mraz Pr nas tudi, ker samo on npozna pot do nas. Evo ga lani na obisku: Draž bo dobil slikice na izbiro, pol bo pa zalepu v pismo, bo pa dobil nekaj od Lego, ker zdej smo zašibali s tem in da se mu kaj nabere, sej približno vem, on bi vse kopače pa kombajne pa,.. Diti pa tudi legice, da ne bo krega. Dedek Mraz že celo leto špara ;) IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja dskubin - za tvoja 2 Dej, nehaj, ti ne veš na kakem klancu mi žvimo A naj ju vzgajamo za kamikaze? Že tko morm met 16 oči, Diti sem ravnokar že 4. privlekla ven iz shrambe, si hoče na vsak način stojalo za cunje sušit vreč na glavo. Najboljš da ji kar namontiram čelado.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.11.2007 14:40:26 >
|