tejčica
|
Ines (Lejci), Špela (Encijan), Zoja (vaihativa), Lara (alfa75) in Jan (Lana 22), za 8 mesecev. Kolk lepa noč je za nami. No, za Vida še traja. Zaspal je ob osmih, zbudil se je samo ob petih za flašo in takoj lepo zaspal nazaj. Pa kakšne pol urce bo tole spanje najbrž še trajalo. To je noč z veliko začetnico. Ko vstane se nafutrava in šibava spet za cel dan od doma. Malega bo čuvala babica, jaz pa bom pucala, pucala in še enkrat pucala. Včeraj nisem šla niti na predavanja, ker sva se z mojim lotila glancat kopalnico in wc, da danes lahko do konca vse namontirajo. In to pomeni, da bodo prvi prostori že finitos! S selitvijo bomo začeli pa najbrž že naslednji teden. Iskreno rečeno me je strah in se veselim. Ful luštne slikice z včerajšnjega srečanja in seveda tudi vse ostale. Vid je pa zadnje dva dneva čist v elementu. Pri miru ni nič, razen ko gloda mizo, stole, košaro.. je hujši kot lubadar. Zanimajo ga tudi kabli, predali, ves čas se dviguje na noge in posledično je vsakih pet minut jok, ker je še nestabilen in se strese nazaj dol. Na očeh ga moram imeti čisto vsako sekundo. Včeraj ko sem kuhala kosilo je bil seveda z mano v kuhinji in samo da ga hipec nisem gledala je že nekaj napalil. Je našel metlo in to je baje kuharska poslastica, največja zabava je smeti iz koša ven dajat, košara pa je super za dlesni brusit. Dogaja na polno. Pogrešam stajico, da bi ga vsaj malo dala notri in mogoče vsaj na wc skočila v miru. Trenutno jo imamo pri njegovih, da ga dam notri spat čez dan (pol jo bom dala v dnevno). Se mi pa zdi trapasto za ta kratek čas še eno kupovat, ker imam moooočen občutek, da ta otrok v stajici ne bo zdržal niti minute. Je čisto drugačen kot Taja. Ona se je tako lepo znala zaigrat notri. Glede na gužvo ki nas čaka v naslednjem tednu, bom mogoče Tajo dala na Gorenjsko na počitnice. Mala se itak non stop nekaj jokca da pogreša njene Gorenjce (nismo bili gor že dva meseca!!!). Bomo vidli kako se bo odločila. Ali bo "pomagala" pri selitvi ali počitnice. Naj se sama odloči, da ne bo slučajno užaljena če ne bo zraven v vsem tem džumbusu. Dost sem načvekala. Šibam še malo polikat, ker sem v veeeeelkem zaostanku.
|