K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja brina je ravnokar delcek ene sklatle pojedla tko da dodajte to meniju zgoraj.. Tovrstne vlaknine so pa pri nas tud vsak dan na jedilniku Žiga od Sezam - upam, da je bila samo vzorčna driska . Amy26 - men se tud zdi, da bi tile simpel poganjalci znali bit dlje zanimivi. Ker tisti z ograjcami so za "dojenčke" . Urla, Katja bi ti rada povedala, da ti bo pomagala kuhat!!! Meaa - zaenkrat ni panike. Pa če to dec reče, zagotovo drži! Erna14 - če nimam časa , je čist zmiksano. Najslabše je, če ostane kaj "nitkasta" - ker potem pa zaklene kljunčak . Sveže sadje pa je najbolj zakon, če lahko sam odgrizne. Sibil, je že čas, da ste bolje!!! Diti rules . IZVIRNO SPOROČILO: draja Ne sledim vam, tko da zaenkrat samo to - vloga za znižano plačilo vrtca: sem šla prebrati in v navodilih lepo piše, da morajo do 15. novembra oddati vlogo samo tisti, ki so že vključeni v vrtec, med tem ko se znižano plačilo, ki ga starši uveljavljajo med letom, uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, če starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vključitvijo v vrtec. REs je! Jaz se opravičujem, ker sem zadnjič narobe povedala . Je moj vse zmešal in sem jst za brezveze v vrtec lazla . Skačica, a Iza ma samo 3 obroke? Kaj če bi poskusila dodati še enega? Mogoče bo pa bolje spala? Moj daje otroka že pol ure spat... Sem mu rekla, naj počaka vsaj 30 minut, ker še ni zaspan!!! DECIIIIIIIIIIIIII. Na plavanju je blo pa lušten O evo, Žiga je že nazaj . Aja, še kile... -> jst mam 54kg na 170cm podlage (pred nosečnostjo sem mela 2 kili več). In LAČNA SEM!!!! Zdele grem jest pa če vso noč