|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
23.2.2008 21:00:06   
Anonimen
Kebap je bil zelo dober, kot ponavadi. Samo sem se pa napapala user posted image ko  mali user posted image .

Zdaj grem pa mal počekirat za službe. Ana je btw zaspala šele 5 minutk nazaj. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
23.2.2008 21:11:22   
krfjolca
Jaz sem se pa nabutala štručke z zeliščnim maslomuser posted image . Mnjami.
Jutri zjutraj odhajava v topličke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da vas toplo pozdravljam in se tipkamo v sredo! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
23.2.2008 21:15:25   
Aja1
Krfjolca, užvajta. Verjetno boš zelo pogrešala Anžeta, ampak bo vseeno pasalo malo počitka in lenarjenja, ane? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
23.2.2008 21:41:12   
Aja1
Zgovornost pa taka. Jaz moram počakat, da bo ura 22, da vzamem antibiotik. Potem pa gas v mižule user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
23.2.2008 21:54:03   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca, užvajta. Verjetno boš zelo pogrešala Anžeta, ampak bo vseeno pasalo malo počitka in lenarjenja, ane? user posted image

Itak, da ga bom pogrešala. Ampak samo podnevi user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
24.2.2008 7:47:25   
Aja1
Jutro.

Spet prva. Zlato je spet moje. Juhuhu!user posted image user posted image

Vstali smo že ob 6.30. Naša frčafela noče in noče potegnit do sedmih. Zdaj pa sedi v stolčku in zajtrkuje sirovko in čaj. Ja, bolj pije. Čaja je eksala 3 deci, sirovka pa je že 10x letela na tla.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
24.2.2008 8:03:28   
max81
no sem pa mislila da bo danes zlato moje pa sem se uštelauser posted image

spali porazno, mala je začela ob ene 2h bruhat...ja sta se očitno z atijem preveč najedla in je pobruhala nov jogi..ga je blo treba sprobatuser posted image , pa vso posteljnino in vsekar paše zraven..preoblekli smo se x krat, sem že mislila da mi bo zmanjkalo cunj, stroj sem dala prat ob 4h je bil  čisto poln zdejle pa obesim cunje..mala se je tudi že zbudila bova pofruštkale..meni je zmanjkalo kofeta in morem pit kapučinouser posted image

spanje pri nama v postelji odpade, sploh noče zaspat ona se na veliko pogovarja, vriska, vstaja iz postelje, skratka počne vse sam zaspat ne more..pol sem jo pa kr nazaj v posteljco nesla, tastar je itak spal sam ene 2h zjutri je šel pa na šiht, jest sem pa tud zaspala šele po 5h, tko da tastarga sploh nisem slišla kdaj je vstal

krfjolca uživejtaaaaa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
24.2.2008 8:18:33   
Aja1
Max, je šel tvoj tudi na PPE?
Je z Niko danes že boljše?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
24.2.2008 8:33:10   
max81

Max, je šel tvoj tudi na PPE?
Je z Niko danes že boljše?

ne ma normaln šiht..kva pa majo spet?????

Nika je ok, zgleda da ji jajček zvečer ni pasaluser posted image

zdejle je pojedla čokolino in je vsa naspidirana...bova šli danes kr kmalu ven...dokler imam še kj energije, pol pa v piskre.bomo imeli kr ajmoht, ker moj šele ob 16h dam pride, pa še jest ne rabim skoz za šporhetom stat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
24.2.2008 8:34:50   
max81
zdejle mi veselo pospravlja denarnico....dobr da ni nič denarja not

Aja1 kako si pa ti?

jeeee jutr gremo pa k mamici na kosilo,tko da se ne bo treba obadat s tem kaj bomo jedluser posted image  

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
24.2.2008 11:20:23   
Aja1
Neja že spi. Je bila že prav fajn utrujena. Ko se zbudi, greva pa k našim na kosilo.

Sicer sem jaz kar dobro. Edino, ko antibiotik začne popuščat (cca eno uro predno je na vrsti naslednja doza) me boli glava.

Punce, je kje kakšen avtosedež od 9-36kg v akciji? Moja mami bi ga kupila za v njihov avto. Občasno bi prišel prav.

Še eno vprašanje - a vaši otročki še pijejo sok ali čaj iz magičnega lončka? Naša pije zjutraj čaj in v vrtcu tudi, sicer pa iz kozarca. Razmišljam, da bi ji kupila tisti lonček s slamico. Kateri je ok, da ne pušča?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
24.2.2008 13:20:13   
max81
oj, u mater sem zmatrana, sva se zdejle 3 urce potepali, pa me tko vse boli da komi hodim.danes je res prekrasen dan..moj pa na šiht, k bo pa frej bo pa spet slabo vremeuser posted image
naša bejba je u vozu kr meditirala tko pa še ni bla pri miru in tihouser posted image  se vid, da celo noč ni spalauser posted image
zdejle sem jo pa zrihtala in je v 5 minutah zaspala, tko da računam na malo miruuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
24.2.2008 15:25:47   
Nogavica

Še eno vprašanje - a vaši otročki še pijejo sok ali čaj iz magičnega lončka? Naša pije zjutraj čaj in v vrtcu tudi, sicer pa iz kozarca. Razmišljam, da bi ji kupila tisti lonček s slamico. Kateri je ok, da ne pušča?

Živa pije iz tega (srednja varianta - desni lonček). Ne pušča nič, razen, če je slabo "zmontiran". Iz kozarca pije samo tako, da ji ga mi držimo, ker drugače tišči roko vanj in se poliva user posted image .

Juhu, danes je pa tako lepo vreme, da sem zunaj posušila 3 stroje cot user posted image user posted image user posted image . Sem jih včeraj zvečer in ponoči prala in zgodaj zjutraj obesila.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.2.2008 15:26:27 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
24.2.2008 17:21:07   
Zamima
dan,...

danes je pa dan za lenarjenje, dobesedno,... mojadva sta vzela tamalo in so šli malo na okoli user posted image , jaz sem medtem zaspala dooolgo rundo, ki sem jo nujno potrebovala, Zala bolj malo spi ponoči odkar ji rastejo trojkice, danes ji bom s Calgelom namazala.

Jutri greva pa v vrtec user posted image , pa jaz k dohtarci,...

Danes je moje stanje pa kar nekaj, spet user posted image ,... pmsuser posted image in vse skupaj, to ni dobra kombinacija,...

Zdaj pa čakam, da naši prijodlajo domov, da tamalo skopam, pa zrihtam, da gre spat user posted image , po moje bo nocoj malo boljše spanje glede na to, da je zdaj na obisku pri dveh (sicer že kar velikih) hiperaktivčkih user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
24.2.2008 18:43:50   
Anonimen
Spet imam samo eno številko pravo na Lotu. user posted image Zdaj pa do nadaljnega ne sodelujem več. user posted image

Mi še ne jemo sami in ne pijemo iz kozarca. Bo treba v akcijo in se lepo naučit vse skupaj.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4815
24.2.2008 19:37:50   
krfjolca
Samo da pozdravim.

Tukaj je super. Pravkar sem se totalno nabutala večerje, zdaj pa sediva v avli hotela vsak na svojem računalniku user posted image .

No, pretežno zato, ker sem hotela preverit, kako je z Nalin in njenim pikcem. user posted image  (mi ne da miru, ves čas razmišljam o tem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
24.2.2008 19:45:47   
Zamima
Kaj pa je z Nalin??????? user posted image user posted image ve katera? 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
24.2.2008 19:48:44   
Aja1
Zamima, poglej tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2474986

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
24.2.2008 19:52:12   
Aja1
Krfjolca, lepo, da uživata. Je gužva?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
24.2.2008 19:53:37   
Aja1
Zamima, srečno in veselo jutri v vrtcu. Želim vama, da bi uvajanje gladko steklo - brez Zalinih in tvojih solzic.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
24.2.2008 20:11:18   
Zamima
O moj bog  user posted image user posted image user posted image ,... samo, da se vse lepo izteče...

Krfjolca, uživajta maksimalno! user posted image
Jaz grem pa pred TV,...

se tipkamo jutri,...

lahko noč

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
24.2.2008 20:11:55   
Zamima

Zamima, srečno in veselo jutri v vrtcu. Želim vama, da bi uvajanje gladko steklo - brez Zalinih in tvojih solzic.

hvala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
24.2.2008 20:14:27   
Anonimen
Grozno, kaj mora prestajati Nalin in njen mali sonček. user posted image  user posted image  user posted image Kar mrazi me, ko berem njeno temo. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4823
24.2.2008 20:17:44   
Aja1
Ja, res uboga Nalin in njena družinica user posted image . Jaz tudi stalno prebiram, če je kaj dobrih novic o Jonasu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
24.2.2008 20:38:09   
Nogavica
Sploh nisem vedela, kaj se dogaja, zdaj mi je pa tako hudo, ko sem vse prebrala user posted image .

Zamima, uspešen prvi dan v vrtcu vama želim.

krfjolca, vidva pa maksimalno uživajta.

Živa je pa danes imela tak izpad ipike (ni se pustila previti in preobleči), da je od vse sile bruhnila. Jaz res ne vem, kako bomo krotili tega user posted image  malega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.