melita73
|
Prva. No ja, bolj bi mi ta pasal, ker sem čisto povožena. Naša spi že drugo rundo, saj je vstala ob 5 h s polno plenico, potel pa ni bilo več šans zaspat. Zahvaljujeva se za čestitke, isto pa midve želiva vsem za nazaj in naprej - sedaj se bodo začeli že prvi roj. dnevi. Mi za rojstni dan ne bomo nič posebnega pripravljali, tudi darilo bo nekaj, kar rabi, saj se mi zdi malo brezveze pripravljat nevem kaj, ko pa itak Zara še ne ve, kaj to sploh je - vse ob svojem času. Zdi se mi, da starši kar malo pretiravajo - mo z vsem tem. No ja, to je moje mnenje. Bomo že pripravljali zabave, ko bo ona sama že lahko kaj bolj sodelovala in dojemala. Saj tortica bo, pa dedka in babici tud prideta, to pa je to. Danes sem prvi dan na dopustu, se mi je včeraj iztekla porodniška. Sem šla v šolo, da sva z tisto, ki me nadomešča imeli 'primopredajo' , pa seveda še nalo babjega čveka zdraven, joj kako je pasalo. 12.11. 2007 pa zares. Previjanje - isto je pri nas, včasih pali kakšen rekvizit, včasih pa vse, kar dobi v roke pristane za ali ob previjalni mizi, ona oa se veselo vrti naprej. Naša je tudi shodila, ampak je kar previdna. Če je na volji lepo prehodi celo stanovanje, drugače pa smo išče roko, da se lahko prime. Plazenje pa ne pali več, samo še po dveh. Naša ima cicibanove copatke, ampak ji niso preveč všeč, ima drobno nogico, pa so ji zgleda malo široki, saj veliko lepše in bolj sigurno hodi v čeveljčkih, superfit, saj so ožji. V Shoo shoos copatkih se ji pa grozno nogica poti, meni niso najbolj všeč. Spanje pri nama- tudi naša vsako noč pristane v sredini - ne da se mi kar naprej vstajat, pa še bolje spi, ker nekoga čuti zdraven. Zamima, odvisno, zakaj ima rdečo rito - plenični izpuščaj, glivice... Naši je enkrat pomagala samo en krema, ki so ji jo v lekarni zmešali na recept, drugače pa ji, ko ima malo rdečo rito namažem z eno Nivejino kremo - smo dobili vzorček tudi v paketu v porodnišnici. Aja1 za Nejo. No, toliko za danes. Lep, pa čeprav deževen dan vam želom.