|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
25.10.2007 21:17:36   
Nogavica
Evo, našo smrkljico: klik

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.10.2007 21:25:59   
Zamima
uuuu, kak ga šiba mala nogavička user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.10.2007 21:27:08   
ircica
Jako lušno detece...

ampak vzgojna mama me je pa nasmejala

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.10.2007 21:31:09   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

ampak vzgojna mama me je pa nasmejala

Samo še ploskat sem ji pozabila user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.10.2007 21:52:45   
ircica
Raje pojem ta krožnik kot da bi šel v vrtec:

user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.10.2007 21:52:57   
urška76
En dober večer na hitrco. Sem se komaj prebila čez vse, kar ste napisale. Zdej k sem v službi full več čvekate, k prej, k sem bila doma.
Naš otroc so tok pridni ta teden čez dan, da me je spet strah noči. Ta teden mamo lulanje ta velikega v posteljo in dretje ta male po pol noči na sporedu. Drug teden pa upam, da sem doma. No možnost je, da bom mogla v ponedeljek delat, sam upam, da ne bo nič nujnega, k se mi bo dopust prav prilegel.

Viv in krfjola ter ostale pridružene srečanju (sej ne vem, če se je še kera javla) kdaj bo zdej večerni čvek?

Pa kje se res ema potepa? A je novo službo dobila? Če je pa še v stari, pa nič čudnega, da nima časa, k je skor cel dan ni doma, pa mora pol nadoknadit pri miški in dragemu. Atanja pozdravi jo, pa povej ji da je pogrešana.

Neja pozdravi se, v bolnici ni nč luštno. Aja probaj ji z žličko dati čaj, al pa iz kozarca, vsaka kaplica, ki jo obdrži šteje. Pri hrani pa čisto nič ne pazi, če je virus mora iti itak skoz, ne glede na to kaj bo jedla. Važno je da je. Tko, da če ji pašejo skutke naj jih mirno je. Pa še ti boš pomirjena, če bo vsaj kaj pojedla.

Zdrave bodite in na malčke palčke pazite.

Nočko

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.10.2007 21:59:45   
ircica
Sortiramo perilo...

user posted image

... in zlorabljamo otroške igrače.

user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.10.2007 22:04:09   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jaz sem končno pogruntrala začasno rešitev tega problema - dajte otroku v roke neko stvar, ki mu je zanimiva in previjanje bo prijaznejše user posted image

Evo, točno to mi prakticiramo že kake3 mesece. Imam na previjalni nekaj igračk, ki drugače niso na dosegu, pa so ji potem tako zanimive, da previjanje res več ni problem user posted image . Prej smo pa imeli velike borbe. Se opravičujem, ker nisem že prej tega delila z vami user posted image , mogoče bo pri kateri palilo.

Mi imamo v ta namen tudi take nenavadne igrače (razne pokrovčke, tubice...), pa nam včasih tudi to ne pomaga.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.10.2007 22:06:21   
ircica
moja mama nima nobenega smisla za notranje dekoriranje

user posted image

vse moram sam

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.10.2007 22:17:21   
Anonimen
Eno vprašanje. A majo vaši user posted image doma copatke gor al so kar v debelejših zokenčkih?

Za Nejo in mamico pa en veeliiiiiiiiiiiik user posted image !

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
25.10.2007 22:17:46   
marella1
Uh, Aja tole pa ni bilo prijetno brati, tudi jaz upam, da vam ne bo treba v bolnico. user posted image  za Nejo

ircica: lušten fant tale vaš Kostja

Nogavica: Živa gre še ful hitro. Lana je pa bolj ziheraš, ve da lahko s hitrim puzanjem daleč pride.

Atanja: tudi moj nasvet ti ne bo pomagal. Naša mala miš tudi vedno pristane pri nama v postelji. Zaspi sicer v svoji, ampak potem sredi noči se pa kar nekako znajde pri nama user posted image .

urška: upam, da čimprej uredite tole lulanje in jokanje ponoči.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.10.2007 22:18:45   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Eno vprašanje. A majo vaši user posted image doma copatke gor al so kar v debelejših zokenčkih?

Za Nejo in mamico pa en veeliiiiiiiiiiiik user posted image !

Mi imamo ABS-ke ali pa tiste ˝štumf˝copatke

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.10.2007 22:25:37   
ircica
enako.
v robeezkah pa je v vrtcu, ampak so me že opozorile, da mu bo drselouser posted image če mu pa ne

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.10.2007 22:37:29   
Nogavica
MucaMaca, Živa tudi ima ABS zokenčke. Imamo ene Shoo shoos copatke, ki so ji še ful prevelike, drugih pa še nismo nabavljali.

ircica, dobre fotke, Kostja je prav luškan fantič.

marella1, tudi pri nas so tiste "igrače" razni pokrovčki, krpice in škatle. No, pa ena pingpong žogica (trenutno zelo aktualna), ki jo je zadnjič Živa sunila v službi od atija user posted image . Sem ji pa spodnjo stran poličke, ki je nad previjalno mizo, polepila s slikami Bombažkov in se včasih malo zagleda v njih in se pogovarja z njimi. Pa nekaj hakelčkov sva pritrdila na to poličko, da sva obesila igračke, ki bingljajo nad njo, samo jih je treba vsake toliko menjat (igračke), ker se jih hitro naveliča.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
25.10.2007 22:48:39   
Zamima

kakor kdaj, večinoma ji dam zjutraj gor štramplce, ali pa zoknčke in copatke (nekaj takega imamo kot shooshoes), včasih je pa kar v štramlcih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
25.10.2007 23:07:35   
Zamima
zdaj vas pa zapuščam, grem pod tuš pa samo še spat.

NOČKO

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.10.2007 23:08:53   
Zamima
ah  user posted image nekaj je narobe z zvezdico ,... taka bi morala biti: http://www.cuddlecards.com/ccpics/goodnightstar1.gif

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 542
25.10.2007 23:11:07   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nogavica, nisva šli v Qulandio,.... mogoče se lahko kdaj zmeniva pa se dobiva tam na kofetku user posted image (reci, da si za user posted image )

... da bi z mano šla user posted image .
Ja, seveda, se lahko kdaj zmeniva user posted image .

Jaz tudi, jaz tudi user posted image   user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
25.10.2007 23:11:30   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

moja mama nima nobenega smisla za notranje dekoriranje

user posted image

vse moram sam

pa sem se spet nasmejala ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 544
25.10.2007 23:18:06   
majas
Čer tudi od mene, potem ap hitro smuknem v pojstlo. Grem zjutraj v LJ, da vidim kako se imate kaj v tem koncu user posted image

Boga Zala, upam da ritka zaceli, je pa driskica bila verjetno res od zobkov. Jaz tudi prisegam na praško pasto, je pa tudi bepanthen vredu. Imamo kar oboje ko je vneto.

Aja1 upam da sta šle do zdravnika še enkrat, res...

Pridno čvekajte jutri, jaz se vams pet pridružim zvečer...pa upam da prej ne ko že vse spančkate.

Nogavica kot da gledam  mojo  isto dela user posted image

Viv hvala za murkota, čudno da je še slika vedno gor in je niso zbrisali user posted image user posted image user posted image je mogoče pa moderatorkam všeč. Malo se hecam no user posted image

Nočko***

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 545
25.10.2007 23:20:19   
majas

Mi imamo večinoma copatke. Ji je najbolj toplo

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.10.2007 8:09:04   
Žiga
Jaoj.... boga Maja...

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071026_3108619.php

Ga bo morala celo življenje poslušat, kak lepo poje... user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 547
26.10.2007 8:19:59   
viv_
Jutro!

Aja user posted image  zate in za Nejo. Čim prej se pocajtejte!

Pa nogavička in ircica, ful mate fletne otroke user posted image  sam ne tok k pr nas user posted image

SREČANJE - tkole, krfjola gre v toplice. A se zmenimo okvirno za un petek 2. november? A vam takrat ustreza!

Urška - pr nas ma tamala ta teden grozen teden. 3 noči mi ga je srala, kar ga prej v pol leta ni user posted image  Res upam, da so zobi, ker ko ji dam flašo v usta, povleče, pol jo pa samo ven vrže. Tko da res res res, upam, da so zobi. Ampak sem pa jaz ponoči sitna ko user posted image . Tole lulanje je pa kr ena faza... Jaz trkam, pri nas je zdej že dober mesec mir, pa je ne dajem več lulat ponoči, tko da upam, da smo to sfurali. Vem, da bo še kakšna nesreča, ampak po ta hudem smo pa mim!

A mi lahk še mal ploskate:
Dones mava z mojim user posted image  obletnico od kar sva skupi - 16 let user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 548
26.10.2007 8:22:27   
melita73
Prva.user posted image No ja, bolj bi mi ta user posted image pasal, ker sem čisto povožena. Naša spi že drugo rundo, saj je vstala ob 5 h s polno plenico, potel pa ni bilo več šans zaspat.
Zahvaljujeva se za čestitke, isto pa midve želiva vsem za nazaj in naprej - sedaj se bodo začeli že prvi roj. dnevi.

Mi za rojstni dan ne bomo nič posebnega pripravljali, tudi darilo bo nekaj, kar rabi, saj se mi zdi malo brezveze pripravljat nevem kaj, ko pa itak Zara še ne ve, kaj to sploh je - vse ob svojem času. Zdi se mi, da starši kar malo pretiravajo - mo z vsem tem. No ja, to je moje mnenje. Bomo že pripravljali zabave, ko bo ona sama že lahko  kaj bolj sodelovala in dojemala. Saj tortica bo, pa dedka in babici tud prideta, to pa je to.

Danes sem prvi dan na dopustu, se mi je včeraj iztekla porodniška. Sem šla v šolo, da sva z tisto, ki me nadomešča imeli 'primopredajo' , pa seveda še nalo babjega čveka zdraven, joj kako je pasalo. 12.11. 2007 pa zares.

Previjanje - isto je pri nas, včasih pali kakšen rekvizit, včasih pa vse, kar dobi v roke pristane za  ali ob previjalni mizi, ona oa se veselo vrti naprej.

Naša je tudi shodila, ampak je kar previdna. Če je na volji lepo prehodi celo stanovanje, drugače pa smo išče roko, da se lahko prime. Plazenje pa ne pali več, samo še po dveh.

Naša ima cicibanove copatke, ampak ji niso preveč všeč, ima drobno nogico, pa so ji zgleda malo široki, saj veliko lepše in bolj sigurno hodi v čeveljčkih, superfit, saj so ožji.
V Shoo shoos copatkih se ji pa grozno nogica poti, meni niso najbolj všeč.

Spanje pri nama- tudi naša vsako noč pristane v sredini - ne da se mi kar naprej vstajat, pa še bolje spi, ker nekoga čuti zdraven.

Zamima, odvisno, zakaj ima rdečo rito - plenični izpuščaj, glivice...
Naši je enkrat pomagala samo en krema, ki so ji jo v lekarni zmešali na recept, drugače pa ji, ko ima malo rdečo rito namažem z eno Nivejino kremo - smo dobili vzorček tudi v paketu v porodnišnici.
Aja1 user posted image za Nejo.
No, toliko za danes. Lep, pa čeprav deževen dan vam želom.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 549
26.10.2007 8:23:08   
melita73
SEm predolgo tipkala pa sem ob prvo mesto.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.