|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
27.10.2007 8:39:14   
Aja1
Jutro! user posted image
Prva. user posted image
Spali dobro. user posted image

Zmanjkalo kapučina. user posted image  

Max, včeraj bi morala pomagat klofat, pa bi bilo kaj več user posted image

Zdaj pa se počasi zrihtamo in gremo v trgovino.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.10.2007 12:44:22   
Aja1
Kakšna zgovornost user posted image  Sem komaj vse prebrala.

Neja spi, ko se bo zbudila gremo pa k tašči na obisk... Končno je spet sonček. Bomssabo vzela voziček, da ne bomo skoz notr, pa po rokah.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.10.2007 13:12:26   
krfjolca
Moj frajer pa spet služi. Je v Kranju pri mojih, ker imam jaz službo. Sploh ne vem, kako bom zmogla vse opravit, moram še v trgovino, pa spakirano nimam še niiič! Dragi pa dela cel dan, potem gre pa še na en špil. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 603
27.10.2007 13:29:39   
max81
pozdravljene...ja zgovornost na viškuuser posted image

dane je res en lep dan, smo zjutraj naredil en ornk krog, pa še psa smo vzeli s sabo, pa mim grede smo šli v trgovino.....zdejle smo glih po južni, tastar gre na šiht, mi2 pa spet sami...ven ne bova šli več, ker mene danes neki trebuh boli, verjetno se raztegujejo veziuser posted image

na vidiku imamo še en zobek, je že skoraj pokukal venuser posted image user posted image , na pa bodo že 4je....madona sej rastejo kot gobe po dežjuuser posted image
krfjolca, jest ne dvomim vate in vem, da ti bo ratalo vse zrihtati, brez pomoči tojega dragegauser posted image
Aja1 je Neja kej boljša????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.10.2007 14:12:35   
urška76
Dan!
Ja bejbe ne mormo sam na Rr viset, je treba tud kaj naredit, pa sonček izkoristit. user posted image
Moški del družine je bil danes že na plavanju, zdej pa mali spi. Špela se je pa očitno že naspala. No mogoče bo še kaj zaspala nazaj. Ali pa tud ne, glede na to, da je že pr Žigu v rokah. Zdej pa joka, mora mami urgerat.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 605
27.10.2007 14:26:46   
max81
o lej jo Uršiko, kako

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.10.2007 14:35:48   
krfjolca
Danes je tu prav dolgočasno. Stokrat rajši bi se sprehajala zunaj z malčkom palčkom (čeprav ga luna meče in je tečka).
Tako pa visim na RR in youtubu in poslušam komade od Proeskega. Prej sem komaj vedela, kdo je, zdaj sem pa pravi fan user posted image .
Sam je res car! A je še kdo od yu izvajalcev kdaj posnel komad v SLOVENŠČINI! In to povsem brez yu naglasa. Pol kranjske Planine ne izgovarja slovenščine tako lepo kot Toše user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.10.2007 14:42:21   
max81
naša žabica pa ni nič lunina, je bl mami, no včasih...zdejle sm čist okuser posted image

Ja toše je bil res car, res, da nisem bla glih njegova fenica, ampak njegovi komadi so se najdl tud na mojih cd-jih

kje so vse babnce, da nimajo čist nč časa za nasuser posted image
jest trenutno čakam eno kolegico iz prejšnje službe, da bova kšno rekle po  messengerjuuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.10.2007 14:43:24   
krfjolca
max, kateri naslov pa imaš na MSNju?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 609
27.10.2007 14:49:02   
max81
max, kateri naslov pa imaš na MSNju?

maš na privat

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 610
27.10.2007 14:50:14   
max81
na pa so vse kindnle spet, pr nas bo pomoje glih kar spet dež, je že neki čudn oblačan rataluser posted image

krfjolca kdaj pa greste na oddih

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.10.2007 14:55:18   
krfjolca
Jutri. Samo ne bomo šli prav zgodaj. Ob 13h moramo bit šele tam.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 612
27.10.2007 15:06:11   
urška76
Še mal na hitrco. Mala je avf, sva se skupi mal valale po pojstli, pa je slo enih deset minutk še oddremala, pos smo se še mal z očijem skupi crkljal, zdej bo šla pa pomalicat. Pol pa upam, da bo tud Miha počasi vstal. Pol pa kidnemo v trgovino, da ne bomo nedeljski nakupovalci. user posted image
Pa čist nč se mi ne da.
Krfjolca uživajte v toplicah.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.10.2007 15:06:12   
max81
o karfjolca  sem vam kr mal fovš, da veš...jest bi šla tud mal na počitnceuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.10.2007 19:12:44   
max81
no kvaj zdej babe
krfjola, Aja na raport, takoj

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.10.2007 19:14:30   
max81
naš hiperaktivc je skoraj pikiral na glavo iz kavča, sem jo ujela za hlačnce, ampak njej je blo to tko strašansko všeč, da bi ona šeeeeeeee, na glavo dol visiea..mula mala, skor me je kapuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.10.2007 19:28:18   
krfjolca
Na raportu! user posted image

Naš je zadnjič enako s kavča ušel. Ujela sem ga pa za gleženj. Pa mu je bilo tudi strašansko všeč. No, če ga ne bi uela, mu verjetno ne bi bilo preveč.

Mi je pravkar uspelo vse spakirati, pospraviti in obenem še speči marmorni kolač user posted image . Pa tako sem jamrala. Hja, če bi morali dedci toliko stvari opraviti, še do polovice ne bi prišli. Vidim pri mojem, kadar sta sama z Anžetom, komaj ve, kje se ga glava drži, kaj šele, da bi kaj pospravil zraven. Ni šans.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.10.2007 19:58:59   
urška76
Čer!
Naša mala mula že spi, ta velik pa sedi na stranišču in meditira user posted image . No, baje ga kakat. Pol ga pa čaka tuš, potem pa gre tud on v pančevo.
Kje pa ste vse skrite danes? Vas je vse sonček ven povabil, sej vem. Mi smo pa dans v šparu skor 130 € pustil, no je pa res, da je bil čist poln prtljažnik. Je mogol it moj najdražji še enkrat dol z vozom, k nismo mogel vse naenkrat gor prnest. Pa v Šparu jim je un transportni trak crknu, pa na vsak stran garaž po en lift, smo komaj do avta prišli. 
Smo pa kupili prstne barve in bodo letos novoletne čestitke mal drugaačne. Vsaj nekaj bo takih, da bo gor odtis Mihove roke, čez pa še odtis Špeline. Neki jih bo pa verjetno Miha poštempljal z listi, ki jih imava že nabrane, al pa bo z zobno ščetko našprical barve nanje. Še nisem 100%. V glavnem večina čestitk bo home made.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.10.2007 20:07:17   
Aja1
Aja1 tudi na raportu user posted image . Kratek odzivni čas, ane? user posted image user posted image user posted image

Urška, super da boste sami ustvarjali vizitke user posted image .

Krfjolca, uživaj v toplicah in se naplavaj še za nas, ki plavamo samo v banji user posted image . Se bo treba it enkrat v kratkem orng skopat v toplice. V katere toplice pa greste?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.10.2007 20:17:47   
max81
Krfjolca, uživaj v toplicah in se naplavaj še za nas, ki plavamo samo v banji

vi maste saj banjo, mi še tega nimamouser posted image

odzivni čas katastrofalen...bo treba kmalu spet ponovituser posted image

joj mi2 s kolegico, sva cel popoldan tračale po msn-juuser posted image , dobr, da sta bla deca na šihtuser posted image , no sej moj je še kar

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.10.2007 20:19:57   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81
joj mi2 s kolegico, sva cel popoldan tračale po msn-juuser posted image , dobr, da sta bla deca na šihtuser posted image , no sej moj je še kar

Ja bejba, kdo pa mojo bodočo snaho pazi vmes? user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.10.2007 20:20:14   
Aja1
Max, kako kaj buši? Pridno raste? Si že imela morfologijo?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 622
27.10.2007 20:20:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ja bejba, kdo pa mojo bodočo snaho pazi vmes? user posted image   user posted image user posted image

Tašča že zdaj teži user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 623
27.10.2007 20:22:18   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Itak, je treba zgodi začet, da se navadjo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
27.10.2007 20:23:54   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Itak, je treba zgodi začet, da se navadjo user posted image

Nika, ne daj se! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Prihaja nova serija logopedskih Lahkonočnic
Evropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.