|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsakodnevno najedanje
19.10.2007 22:09:38   
Anonimen
res jauser posted image user posted image user posted image ampak kaj cmo

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 22:33:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Vsakodnevno najedanje
19.10.2007 23:22:35   
piščanc
za tak rezultat ne rabiš samo rakov in kozorogov. enako sta naredila moja bikica in lev. pa ne zaradi horoskopa. ampak v neki točki sta začela kazati svoj egoizem in se nehala prilagajati drug drugemu. nehala sta dvigovati skupne lastnosti in sta dala v ospredje svoje lastnosti. jaz temu pravim egoizem in nekompromisnost.

če se odločiš, da imaš samo ti prav in da je tvoj način boljši od partnerjevega, potem je res bolje da gresta narazen. ampak prava pot je pa, da se potrudita, gresta čez težave in spet najdeta skupno pot. enkrat sta jo že in v nekih točkah sta podobna, v drugih se izpoljnjujeta, kot jin in jang. daj v ospredje skupne točke in vse bo lepše. zakaj? ker je vse enako, samo napačno stran gledaš.

na stara leta se pa preselita na drugo stran delnic

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Vsakodnevno najedanje
20.10.2007 1:04:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Tole tvoje pisanje, Darja, mi je pa tako sedlo v srce, da pa prav jokam, da veš.

A pa imaš za kaj? Se opravičujem, če je slišati cinično, ampak... Glej, takšna je realnost. Zaradi nje sedeti in jokati nima smisla. Boljše je vstati in zmigati svojo rit in nekaj narediti, da spremeniš sranje, ki ga imaš, pa kakršnokoli že. In TOČNO TO je tisto, kar počneva midva s Kamikazo. Skupna odločitev je bila, da nekaj let (žal bova potrebovala toliko, ja) potrpiva in to kar pošteno, ampak potem bova pa zadihala tako, kakor se spodobi. Za to sva pripravljena potrpeti in zato je tako, kakor je. OK, moja zatrapanost v nekoga drugega seveda ni bila v planu, ampak kdo bi vedel, kolikokrat se je pa v vsem tem času že Kamikaza v kakšno zatreskal. In? Nič. Kakor pri meni. C'est la Vie - al' kako že pravijo. Oba veva (zaenkrat), kaj počneva in obema je tako prav. Če nama ne bi bilo, bi si to že povedala. To sem pa prepričana.

Albina... kaj pa vem... razmisli... biti z nekom samo zaradi otroka?... ne... tudi to sem poskusila z bivšim Bedakom... po enem letu se mi je že mešalo... dobesedno... A res ne vidiš druge rešitve?... Druga variante?... Jaz jih vidim ogromno, ampak očitno nisi tak karakter... Načeloma ni z njim nič narobe, a ne, samo NAJEDA?... muke životne, bi jaz temu rekla... pa kdo, mater, te bo poslušal iz dneva v dan, kako sediš in jamraš?... dvigni rit in nekaj naredi, če pa ne znaš, ne moreš, nočeš ali pa pač karkoli že, pa pusti meni... svoj bebav moški ponos si vtakni tja, kamor sonce ne posije - in potem tuli kakor dojenček!... porkaduš, kako me to zna razpizditi...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Vsakodnevno najedanje
20.10.2007 8:15:53   
Enolla
Verbalno nasilje je zame nasilje hujše od fizičnega, ker se ga ne da dokazati tako lahko, v večini pa si mu podvržen ko ga niti ne zaznaš dobro in lahko traja kar nekaj let. Prej zgradiš obramne mehanizme, kot se ga dejansko zaveš, modric pa niti ne moreš skriti tako enostavno.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Vsakodnevno najedanje
20.10.2007 9:21:38   
Pia73
Jah, grozno,.....

V bistvu so ti že tako svetovali kako in kaj, zdaj je na tebi, da najdeš najbolj primeren način za vaju,....

Glede partnerskih vez pa je moje mnenje tako, da nikjer ni idealno. Malo je odvisno katere napake te zelo in katere malo manj motijo in kako se čez leta te napake razvijajo oz. potencirajo,... Tudi mene kaj moti na partnerju samo jaz še vedno vem in čutim, da ga ljubim in to mi je dovolj. Vsake toliko časa se malo pogovoriva, da se ne izgubiva v stvareh, ki naju motijo. Pa tudi midva imava, oz. predvsem jaz, tako navado kot Darja, da nikoli ne dovolim, da bi šla narazen skregana. Iz istega razloga kot Darja. Tudi jaz sem slišala za tisto zgodbico in tudi meni je vseeno, če je resnična, sigurno se to dogaja in jaz si ne želim in nočem, da se zgodi meni.

Se pa tudi jaz zavedam svojih napak in trenutno jaz "malo" najedam,... sicer iz čisto drugih vzrokov, saj je trenutno obdobje mojega življenja, ki se že kar nekaj časa vleče, nikakvo. Se pa tega zavedam in delam na tem, da pridem k sebi. In moj mož to ve.

Kaj češ, življenje je kot kurja lojtra, kratko in usrano,........

_____________________________

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Vsakodnevno najedanje
20.10.2007 11:51:58   
Gina
Sem razmišljala...tole je resnica ne hecam se......ko sem zadnjič videla svojo mamo živo, sva se skregali. Jezna sem bila nanjo, ker se mi je zdelo, da ni hotela nič narediti, da bi bilo njeno življenje lepše. Utapljala se je v začaranem krogu, naredila pa nič. Tako zelo sem bila jezna, da je nisem hotela objeti, preden je šla, ful mi je šla na živce. Ona me je dobesedno prisilila, da sva se objeli, nikoli ni hotela oditi skregana. Na silo sem jo objela nazaj, ker je toliko rinila vame. Naslednji dan je umrla. Danes bi dala vse, da bi jo lahko samo še enkrat samkrat stisnila k sebi.
Ne, ne, punce, v resnici se zgodi, da nekoga naslednji dan ni. In ga ni nikoli več sploh. Jaz tudi ne hodim nikoli več proč skregana. Spat skregana pa tudi itak ne.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Vsakodnevno najedanje
20.10.2007 12:42:43   
Mala_princeska
Al bina se kaj bolje počutiš po teh pogovorih ali samo tuhtaš in tuhtaš? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Vsakodnevno najedanje
21.10.2007 21:30:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

na stara leta se pa preselita na drugo stran delnic


Daj reci Shreku, naj te pelje čez Delnice, samo prej kot v penziji.

Burja, in sonce po burji.....morala bi razbistriti misli.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Vsakodnevno najedanje
23.10.2007 12:40:59   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja pa tebe pa ta Elena res nervira, daj ugasni televizijo pa daj na Na zdravjeuser posted image .

No, tako, lepo je bilo klepetati, jaz grem v gozd, na piknik. Ja, prav ste prebrali, grem v družbo, malo klepetat, malo se smejat, malo jezit, malo kakšnega tečnega pijanega prenašat, kakega pokadit in to bo to.

Al bina, drži se!


Ti, p., kar priznaj, da greš polhe lovit user posted image


Mater, ti pa si ena čarovnicauser posted image . Sem šla samo malo držbo onim, ki jih lovijo, delat. Nivess, sem milsila, da bo kaj z zajcem, pa je bilo premrazuser posted image , da bi še jaz kaj nastavilauser posted image .

Darja, kaj pa vem, v jok me je pač spravilo tvoje pisanje. Pa ne zato, ker bi se pač zaljubila v enega drugega, ker pač furata ne glede na vso situacijo in sta odločena, da prifurata do konca. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Vsakodnevno najedanje
23.10.2007 13:42:21   
fricka
Prebrala sem ta post kljub dolžini od začetka do konca. Razlog: tudi jaz imam takega zajedalca doma. Mogoče še hujšega. Ne pozna ure, skoz nerga, obveznosti mu ne smem naložit nobene. Sicer se res spomni in včasih sam pospravi celo hišo, ampak zraven najeda, da zakaj sem tako malomarna, da vse razmečem,... In mu ni jasno, da se z življenjem pač umaže in razmeče in zato se pač pospravlja.
Zadnjič, ko sem ga imela res polno kepo sem se poglobila vase in ugotovila, da sem sama nezadovoljna, ker me je s svojim najedanjem spremenil. Spremenil v vzorno mamo, snaho (živimo z tastom), malo manj vzorno ženo (ker je otopela zaradi najedanj in ji ni do sexa). Predvsem pa je v meni ubil veselje do življenja, ne znam se smejat in ne delam skoraj nič kar me veseli (rišem, telovadim, šivam, grem na razstavo,...) In ker nimam svojega veselja, sem nezadovoljna s sabo in predvsem z njim. Torej: najprej delam na spreme,bi sebe v zadovoljno žensko. Njemu povem kar mu gre: nisem več srečna z njim, ker se mi ne posveča več dovolj, umrl je pri meni glede čustev in vseeno mi je ali je z mano doma. Po pravici povem, da raje vidim, da ga ni. Vsaj ne poslušam najedanja in se živciram. In rezultat: zamislil se je nad sabo in stvari se zboljšujejo. Počasi, a gre na bolje. In vsakič mu povem, ko mi kaj ne paše. In ne reagiram več na njegovo najedanje. Kako še bo končalo pa ne vem.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Vsakodnevno najedanje
23.10.2007 14:12:37   
Gina
Ojoj, fricka, upam, da se vse reši tako, da bo ok. Tole, kar opisuješ, se meni bere drugače, kot albinino. Spominja me na odnos z mojim bivšim. Samo on ni imel želje, da bi kaj spremenil. Upam, da bo tvoj drugačen.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 9:52:29   
srki
Al bina, mene pa resnično zanima, kako se sedaj počutiš, ali je kaj bolje med vama. Pa sori, če sem spet to privlekla na dan.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 9:58:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Al bina, mene pa resnično zanima, kako se sedaj počutiš, ali je kaj bolje med vama. Pa sori, če sem spet to privlekla na dan.


na to sem že pozabila, zanima pa meuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 9:59:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Al bina, mene pa resnično zanima, kako se sedaj počutiš, ali je kaj bolje med vama. Pa sori, če sem spet to privlekla na dan.


Hvala, ker se zanimaš zame.

Drugače pa se mi zdi, da je zdaj eno obdobje kar v redu, no, od tega pogovora tu gor, ki je bilo cca en mesec nazaj. No, en mesec se mi zdi, da je precej bolje, kaj pa vem zakaj, verjetno sem se tudi sama precej spremenila, odkra sem prebrala vsa mnenja tule gor, mislim, predvsem v smislu, da se trudim, da ga poslušam, no, saj vedno ga pa ne morem, ker ma skoz ene in iste s šihta, pa da ga POHVALIM (hvala, Pikec), če kaj normalnega stori. Se mi zdi, da je bolj, ja.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 10:05:50   
Anonimen
Kok sem jst tega vesela... Sam tako naprej. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 10:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Kok sem jst tega vesela... Sam tako naprej. Pa srečno.


user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 10:13:33   
srki
Mene tudi veseli user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 12:14:21   
Anonimen
Aja, pa še to: čisto vsaki in vsakemu posebej, ki je sodeloval v tej moji temi se iskreno zahvaljujem za kamenček v mozaiku. Vse sem prebrala, v vsakem postu je nekaj resnice in navodil. Hvala tudi vsem, ki ste mi pisali na ZS.

Zgleda kot osmrtnica user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Vsakodnevno najedanje
28.11.2007 13:08:21   
Raho
Binči, veš kako pravijo... Če hočeš spremeniti druge, moraš najprej sebeuser posted image , da jih začneš sprejemati takšne kot so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Vsakodnevno najedanje
29.11.2007 13:06:31   
Anonimen
Tudi jaz sem prebrala vse od začetka do konca...
Darja Kos - tvoja zgodba me je ganila... Svaka ti čast.
al bina - veseli me, da je bolje.
fricka - pod tvoj post se 100% podpišem, ker je oz. je bila pri meni enaka situacija pa še malo pokombinirana z al binino. Kakšen mesec nazaj sva šla narazen. Priznam, ne vem, kako bo z najinim 16-mesečnim otrokom, zase pa vem, da se zdaj počutim precej bolj svobodna in bolje. Če se bo gospod slučajno kaj spremenil v pozitivca iz nergača, potem morda poskušam najti pot nazaj k "skupaj", sicer bo pa ostalo tako kot je zdaj.
Vsem želim vse dobro!

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Vsakodnevno najedanje
29.11.2007 13:14:18   
baguSka
Zgleda kot osmrtnica


user posted image user posted image user posted image user posted image  u bistvu bl zahvala, ker smo stali ob strani, ko je blo najbolj hudo.. pogreb..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Vsakodnevno najedanje
29.11.2007 13:55:21   
Teya*D.
Ma pustiš mu veselje naj se izkašlja pa bo potem mir, če si napisala da je potem drug človek!
malo daš na ignor pa je...Jaz govorim samo še ja, saj vem in saj bo boljše...
Sem pa tudi dobila že kdaj pod nos da sem doma in mi je lepo,ko je to izkusil on en dan je rekel...
''Izvoli jaz imam dovolj za dve leti' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Vsakodnevno najedanje
29.11.2007 21:21:37   
Mavrica32
oj,
pa se še jaz javljam sem gor.  Pa čeprav kot popolna začetnica. Po svoje si lahko rečem, kaj jamraš, saj imaš vse. (Razen otrok in mačka.) A material mi nikoli ni pomenil sreče.
Fricka, ko sem brala tvoje besedilo, je bilo kot da bi me kdo s kladvom po buči. Veš to, kar si ti naredila jaz nočem. In mi je že sedaj po še ne pol leta zakona čist mem. Rada bi naredila en konsenz...čisto prilagodila se pa ne bom. Mislim, dost mi je bilo prilagajanja doma 19 let..,pa še malce več... potem sem imela vsaj svoj flet in sem lahko živela kot ptič na veji. Sedaj po 32 letu pa bi rada zaživela kot en normalen odrasel človek. Ne, da me en kar naprej sekira. Zaradi najedanj sem zgubila otroka - splav. Saj ne, da ni bil takrat z mano. A me sedaj nekako ne more sprejet, da kdaj pač še malce žalujem. obenem pa ve, da otrok ne bom dokler ne bom srečna. Imam močno psiho. Moj tretnutni lajf je služba, ta mi največ pomeni. Ne veselim se vikendov, ker v soboto vedno dela in ker nedelja ni nikoli po moji želji. Poznam ga že 7 let, a življenje v bajti je čisto drugačno kot tisto hoditi k punci spat. Moram mislit nase, pa čeprav ga mogoče kdaj užalim, ker ne pojem vsega kosila, če ga ja skuhal zame, pa čeprav sem rekla, da imam pozno službo in da me ne bo.
će bi imela svoj flet prost bi verjetno, že davno prespala kako noč tam. V varnem zavetju sten, ki sem jih sama opremila.... Sej morda bo kaka napisala, da sem razvajena smrklja. Samo jaz tako zelo pogrešam, kak objem, kak večer, ki bi bil posvečen samo meni. A res zahtevam preveč?  
Vedno sem si želela imeti otroke, celo sam sem si rekla, če ostanem sama, samo, da bi jih imela. Sedaj nisem več tako navdušena.  Saj bi bila sama za vse. Jaz pa si želim, da bi imeli otroci res fotra. Ne samo na papirju in ne samo par ur tedensko. Da pa bi samo on odločal o njih - pismo, mogoče bi mu mogla še enkrat prebrat poročno obljubo.
Že moji starši so mi dajali vedeti, da nikoli niso zadovoljni z mano. Sedaj je tak tudi moj mož. Človeku upada volja, da bi se sploh še kdaj kaj potrudil, da bi spekel kako pecivo, naredil bolšje kosilo.  Res ne vem. Sem kot v labirintu, a izhoda ne vem.
Oprostite, če sem kr vpadla kot dehidriranec v puščavi. In hvala, če ste me prebrale.
Veliko sonca vam želim

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Vsakodnevno najedanje
29.11.2007 21:53:50   
Anonimen
O mavrica, sem te kr začutla skozi zgodbo. A je ta tvoj tak iniciativen človek? Tak da mora imet prvo in zadnjo besedo? Da je taki mačo men? Se mi zdiš ko taka ptička, ki bi poletela pa nima moči v krilih več..user posted image

(odgovor članu Mavrica32)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?