tinaaja
|
Stunfek, ja fullllllll lepo!!! cestitke Le pogumno v naslednjih 8 mesecev Medika - cestitke za sluzbo Eva, Tim in Dasa za vse napredke, papanje, sprehode in preglede Pocasi bomo rabili nove nosecke, se dobro, da je stunfek zdaj na vrsti. Tko da vse nenosecke - racunamo na vas Hja, jaz bi tud ze pocasi kaksnega novega clana narocila, pa je nasa prevelika zizomanka in se vedno ni ... hja, si ne bi mislila, da si jo bom celo zelela Tody, cas res priense svoje in dovzame bolecino. Spomini ostajajo, a niso vec boleci kot na zacetku. Moja M je prisla tud nekje 34 dan po UPN. Milamay, kako kaj zdravje? Morda se kak actimel spij No danes je zadnji dan moje porodniske cas tece a ne.. no na sreco se bova se stiskali doma ene 3,5 meseca, ko se mi izetece se podaljsanje B je prava frajerka, zadnja dva tedna debatira 100 na uro, cist po mamici. Bili smo pri nevrologu, vse bp, zdaj cakamo nove izvide njenga imunskega sistema. Upam, da bodo boljsi, ker pol bi jo probala dat v vrtec, drugace pa bom morala najt varusko kar pa je kot kaze mission impossible Sonchek - seznaaammmm upadate lepo bodite