Milamay
|
Pozdravljene vse skupaj! Po dooooolgem času se vam spet malo oglašam. Toliko časa me ni bilo tu, da ima Ringaraja že novo podobo, pa še celo vpisati sem se morala na novo, se me računalnik ni več spomnil Vsega nisem uspela prebrati, kar ste napisale, malo sem samo preletela. Ja, tempo je res tako hud ... Služba, pa vrtec, pa domov, pa kosilo, pa je že skoraj večer. No, ne ravno večer, ampak tema pa je že. Zvečer pa tudi se gremo že rihtat okrog 19h, saj gre naš mali spat ob 20h. Potem pa sicer mene čaka delo - ja priprave za drug dan ... ob vikendih pa tudi tako čas zbeži. Skušamo pač nekako nadoknaditi teden, pa vso pospravljenje in čiščenje, pa kakšen obisk babic in dedkov in prijateljev, pa je že nedelja zvečer. Drugače pa smo kar Ok. Mali je imel sicer v oktobru vnetje ušes, mene pa je vsekalo v križu. Ja, saj vem. Več bi morala telovaditi, samo ne vem, kam naj še to vtaknem Sicer moram reči, da sva začela hoditi z malim skupaj na telovadbo, samo moj križ bi potreboval še drugačne vaje. Se pa trudim - jih občasno delam doma, res pa ne vsak dan. In kako ste kaj ve? Imamo kakšno novo nosečko? Kakšnega novega otročička? Je katera rodila? Sploh ne vem, kdaj sem bila na zadnje tu gor? Poleti nekrat, se mi zdi. Poročajete, da bom malo na tekočem. Čeprav me ni bilo tukaj, pa sem mislila na vas vse. Pozdravček vsem
|