Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Moje slike iz Grčije(absolventski izlet 2007) 22.10.2007 22:24:59
Anonimen
Pa mi je uspelo slike iz Grčije spraviti na net in jih urediti. Tako jih lahko sedaj pokažem tudi vam,kot sem obljubila.Da nardim lušte.
Slike so iz absolventskega izleta v celoti(od 25.9 do 8.10.2007)-priprave doma,potovanje z busom in ladjo,Korint,Atene,Kreta,izleti,Spinalonga,partyi,...
RE: Moje slike iz Grčije(absolventski izlet 2... 22.10.2007 22:48:30
Samrela
Sem pogledala in hkrati obudila spomine na mojega absolventa 2001. Res, da ni zvoka a upam si trditi, da je bilo neki podobnega. Brez detajlov seveda! Lepe slikce za še lepše spomine!
RE: Moje slike iz Grčije(absolventski izlet 2... 30.10.2007 19:15:00
Anonimen
res je bilo noro
Mojca,sej bi te,bi mela še boljšo družbo...sam ko greš ti,morš še tri zraven štet(Tejo,Niko in tvojega možeka)+prtljago,kar pa zasede že pol ladje(potem pa plovba ni več varna).