|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ponovna zanositev po SS
2.9.2011 17:36:43   
pika001
Pozdravljene,

Sem še ena taka žalostaka, ampak tudi sprijaznenka... meni se je zgodilo 3 tedne nazaj. Ni bilo utripa v 8. tednu, pa mi je moj gin. priporočil abrazijo.
Res sem bila zelo žalostna, me je pa nekaj izjav mojih prijateljic, sestre, partnerja potegnilo iz depresije. Mogoče kateri pomaga:
1.) Narava se je sama odločila da bo tako naredila in mi nimamo vpliva na to. Naša hotenja nič ne pomagajo, tudi če jokamo in tuhtamo kaj smo naredile narobe, ali s čim bi lahko pomagale, da bi se razvilo drugače. Nekaj ni bilo točno tako kot mora biti in naravna selekcija poskrbi, da tak zarodek odmre. Žalostno ampak resnično. Kaj, če bi rodila prizadetega otroka?
2.) Kdaj lahko začneš delati novega otroka? Me je vprašala zelo dobra prijatljica... povej, da ti takrat damo mir. Do takrat bom itak vsak dan prišla na kavico, ki jo bom jaz skuhala. In na drugo sploh ne študiraj. Vrzi čez ramo, pejdi naprej, ker te ne bom gledala tako. Moraš se zavedati, da imaš še vedno vse možnosti odprte in glej da jih izkoristiš....
3.) Moj partner pravi, da če nama je sojeno, bomo imeli dojenčka, če ne, pa pač ne... (imava enega sina starega 13 let) in da nam je lepo, da naju ima oba neizmerno rad ... Če bo, bo še lepše, če ne pa tudi.

Sedaj pa k naslednji stvari, ki pa me malo skrbi... svojemu gin. zaupam 100%. Na prvem pregledu po abraziji sem bila ta teden v ponedeljek. Naredil mi je ultrazvok in povedal, daje vse v najlepšem redu, da je maternica lepa in čista, da jajčnik že deluje in da imam ravnokar ovulacijo. Lepo se vidi folikel, ki je ravnokar počil... in nato, da naj kar takoj poskusimo narediti otročička. Ker sem že prej prebrala nekaj stvari, sem ga vprašala ali ni potrebno nič počakati, kakšno user posted image ali pa dve, pa je rekel, da ne. Ko je videl, da sem rahlo zmedena, je rekel, da se je dan prej lih vrnil iz seminarja in da so diskutirali prav o tej temi, pa da so se odločili, da če je vse OK, tako kot pri meni ni potrebno nič več čakati.

Ko sem poklicala moža in mu povedala, mi je rekel, da naj premislim, če sploh bi želela že sedaj zanositi. Nisem oklevala in če ovulacija traja 24 ur, tudi nimaš kaj... sem rekla, da itak želim in sva zvečer lepo user posted image . Sedaj pa, 5. dan po, imam občutek, da sem tam, kjer sem bila. Mogoče že user posted image . Tudi slabo mi je že 2 dni... zdi se mi malo hitro, ampak možno je. Obe nosečnosti do sedaj sem takoj preštimala in občutek me še ni prevaral. No, če je že, upam da je vse OK, pa da bo tokrat tako kot mora biti. Malček mi pa je čudno, da sem edina na tem forumu, ki ji je gin. tako svetoval in posledično malo zaskrbljena...

Ve katera, da bi kdo takole zanosil in da je bilo vse OK?

Hvala, pa vso srečo vsem skupaj.


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ponovna zanositev po SS
4.9.2011 10:10:51   
srečki
Živjo, Pika

ne bodi nič zaskrbljena saj tvoj ginekolog ve kaj je prav :)))
Veliko sreče ti želim.

LP

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: ponovna zanositev po SS
4.9.2011 12:04:56   
ronja
p. pravi, da ni problem, samo da se včasih rada posteljica malo bolj trdno priraste, ker je pač sluznica po ss tanjša kot po m, ker se pač vse odlušči. Ampak na samega otroka in nosečnost naj to ne bi nič vplivalo (saj po mojih izkušnjah je boljše imet bolj trdno rpiraslo posteljico, če se odlušči, ej celo sranje).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: ponovna zanositev po SS
4.9.2011 17:16:55   
pika001
Hvala Srečka in Rojna, za spodbudne besede (črkeuser posted image ). Mislim, da v primeru, da okolje ni pravo za vgnezditev se verjetno ne bo vgnezilo, tudi če jajčece je oplojeno... vseeno upam, da okolje je pravo user posted image .
Se bom pa zavestno malo boj pazila (ne bom dvigovala nič težjega, ne bom se sekirala,...) in bom vpregla moja dva junca za mokre cunje prenašat in podobne zadeve.
Ronja, v katerem tednu pa si? Se dobro počutiš?
Jaz imam kar konstantno en občutek slabosti, prsi mi še niso otekle, sem pa danes zjutraj opazila malenkost rjavega izcedka in sem prebrala, da ja to lahko vgnezditvena krvavitev... kao naj sem brez strahu. Seveda če ne bo user posted image , ampak do sedaj še ni izgledalo tako...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: ponovna zanositev po SS
5.9.2011 15:35:24   
pika001
Evo ga, dane sem dobila user posted image ... v redu bo. Bom delala na tem, da malo sluznico zadebelim user posted image , pa tudi da se malo sčisti... kar gre ven, je prav nagraužno. user posted image Prav neke rajve krpice. Dobro da to ni vse notri ostalo.
Sedaj pa ne bo strahu, da se mi posteljica vraste v maternico...
Načrti za nadaljne akcije so že narejeni, tako da počakamo da user posted image gre mimo, potem pa user posted image veselo na delo...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: ponovna zanositev po SS
6.9.2011 9:35:36   
srečki
Jupi...Pika sem vesela zate, hkrati pa me veseli tvoja pozitivnost (sva že dve).
Tudi jaz imam ravno user posted image počakam še naslednjo v začetku oktobra pol pa akcija.
Upam, da nama rata hitro :) No seveda tudi vsem ostalim želim vse najboljše!

LP

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: ponovna zanositev po SS
6.9.2011 16:07:46   
pika001
Seveda nama bo ratalo. Tudi če ne takoj, samo da bo potem vse OK in da bomo user posted image in user posted image in potem šeuser posted image user posted image ...  Pa vsem ostalim tudi bo. Včasih je pač potrebno malo več... a ne?


(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: ponovna zanositev po SS
7.9.2011 7:54:58   
srečki
Pozdravljene

punce, jutri grem v KC na razgovor z dr. Taneska. Upam, da bom kaj več izvedela (namreč pri meni so v KC zašuštrali in mojega otroka niso dali na analizo (splavila v 23t), čeprav bi ga morali- niti to ne vem ali je bila punčka ali fantek). Me je kar groza :(, upam, da mi ne spremenijo planov za naprej.

Lep dan vsem....in veliko sreče!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: ponovna zanositev po SS
7.9.2011 16:14:39   
pika001
Katastrofa! Da si lahko take dovolijo... ne morem verjeti.user posted image
Srečka, držim pesti, da gre po tvojih planih in da boš kmalu user posted image , pa si bomo pisali kakšne o tem, kako nas tšči, pa kako nas brcajo v trebuhu in kako nam je vroče...user posted image .
Samo optimistično in čim manj razmišljati o tem kaj je bilo... samo o tem, kaj bo. Čeprav vem, da je težko, celo tebi, ki si nosila tako dolgo... mi je hudo za te. Ampak moramo iti naprej.
Poročaj kako si opravila - jaz sem s teboj. Za srečo ti pošiljam še tega lepega user posted image , ker naj bi nosili srečo. Saj baje tudi slončki, če imajo rilčke gor, samo tale tukaj pomeni čist nekaj drugega user posted image ...
No, srečno, držim pesti.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: ponovna zanositev po SS
9.9.2011 8:38:23   
srečki
Pozdravljena Pika,

tko včeraj bila v KC na pogovoru....in v kartoteki piše, da zaradi pomanjkanja kliničnih podatkov ni bila narejena obdukcija :( ta dr., je rekla da zanjo to ni noben izgovor je pa pač tako, da je ta patologinja trenutno v bolnici in je ne moremo vprašati kaj je s tem mislila. Sledeče dr. mi je svetovala pregled in posvet pri genetih, napotnico mi je dala moja G in sevede oktobra že lahko greva v akcijo in v nosečnosti priporočajo čim več preiskav. Dodala je še da je bil fantek in da na videz z otrokom ni bilo popolnoma nič narobe prav tako z posteljco. Aja pa da otročke dajo na analizo šele po 3 neuspešni nosečnosti (žalostno je da zdravstvo pričakuje od žensk, da morajo 3x nekaj slabega doživeti, da oni sploh kaj nardijo).
No sedaj pa bomo vidli kaj bo genetika pokazala in kaj bodo tm rekli, bom veselo obveščala. Prosim ti pa tudi, ker držim pesti, da boš videla kakšen plusek. No pa še to, če si takoj zanosila ni nobene panike, panika je samo v primeru če si noseč več k 15t, ker se mora telo spočiti zaradi spremembe.
Punce držim pesti za vse.
LP

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: ponovna zanositev po SS
9.9.2011 10:12:14   
ronja
Vama držim pesti. Kar se pa našega zdravstva in odnosa zdravnikov tiče pa... je treba imeti dostikrat zelo debelo kožo in veliko svoje pameti - slepo zaupanje, da oni že vejo, kaj delajo, ima lahko zelo neprijetne ali celo usodne posledice, vsaj po mojih, ne ravno skromnih, izkušnjah. So pa nekaterih zdravniki super in sama sem vsakič vesela, če naletim na kakega takega. Žal pa so v manjšini, vsaj tam, kjer sem imela jaz opravka.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: ponovna zanositev po SS
9.9.2011 23:59:19   
pika001
Srečka, upam samo, da ni bilo ful mučno in da te čustveno ni preveč prizadelo... če se postavim na tvoje mesto si ne morem predstavljati. In z Ronjo se strinjam. Občutek imam, da z nami delajo kot z živino v hlevu, pa še tam vem da človek spregovori s kakšno kravico in ji nameni lepo besedo. Tudi jaz delam z ljudmi, pa si ne morem misliti, da bi imela takšen odnos... bi zelo na hitro ostala brez službe.
Jaz sem z mojim gin. zadovoljna. No, rada pa stvari na hec obrnem, tako da se kar dosti nasmeje, verjetno se mi kar čudi, sem pač človek ki ne mara deliti resničnih čustev s tujci (ve ste izjeme, saj smo sotrpinke...).
V glavnem, moja user posted image je mimo, tako da je user posted image naprej, moj dragi je cel hepi, itak bi najraje cele dneve skakal po meni, verjetno je že v ta tretji puberteti... user posted image

Tako da evo - upamo da bo ratalo, tokrat bolje in tudi Srečka tebi držim pesti, da kmalu user posted image . Ronja, ti pa pazi na sončka v trebuščku.


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: ponovna zanositev po SS
16.9.2011 9:49:37   
srečki
Pozdravljena Pika,

ja mučno je kar bilo, naredila sem vse kar je bilo v moji moči, sem šla nazaj težit v KC. A mi žal niso mogli pomagati drugače kot, da so mi rekli, da ko bom naslednjič noseča bom pač morala opraviti več preiskav. No sedaj sem vse pustila za samo in si rekla je že moralo tako biti :( zdj pa pozitivno naprej.
Pika hvala za vzpodbudne besede. Počakam še oktobersko user posted image potem pa akcija. Upam, da bo hitro pokazalo kakšen user posted image in da bo vse OK.

Skratka vsem želim, da čimprej zagledate user posted image in da bo vse OK. Tiste ki pa ste že user posted image pa želim, da bo z njihovimi sončki vse uredu.




(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: ponovna zanositev po SS
16.9.2011 9:57:48   
ronja
Tudi jaz delam z ljudmi, pa si ne morem misliti, da bi imela takšen odnos... bi zelo na hitro ostala brez službe.

jaz delam z živalmi, pa bi se mi spuntale in ne bi mogla naredit nobenega poizkusa, če bi bila groba do njihuser posted image .

Ronja, ti pa pazi na sončka v trebuščku.

Bom, hvala za lepe misli in pestiuser posted image .

Vam pa res vsem iskreno želim, da čimprej vidite user posted image ,ki bi ostale vseh nadaljnih 8 mesecev in potem enega živahnega user posted image . Ss ne pomeni, da bo tako tudi naslednjič - jaz mam zaenkrat polovični uspeh, amapk ga bom zdaj dvignilauser posted image . Tako da nič obupavat, ssov je veliko več, kot se o njih govori, skoraj vsaka je že imela kakega, včasih pa tako niso vedele, da so noseče in niso vedele, da so imele ss... Kakšna je slutila, govorilo se pa o tem ni in tako je šlo pač mimo. Zdaj lahko damo vsaj ven in je lažjeuser posted image . Pogumno naprej, punce!


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: ponovna zanositev po SS
16.9.2011 18:34:40   
pika001
Ronja, kako lepo, da delaš z živalmi! Verjetno ti dajo ful pozitivne energije user posted image . Želim ti, da se vse lepo izteče. user posted image user posted image user posted image
Srečka, lepo da si sprejela tako kot si. To je dobar znak in kot Ronja pravi, dobro da lahko o tem govorimo in želim ti, da ti konec oktobra oz. začetek novembra pokaže user posted image . Seveda boš javila veselo novico, a ne? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: ponovna zanositev po SS
1.10.2011 17:18:45   
pika001
Pozdravljeni,

Evo, pa nam je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image , danes sem naredila test in je user posted image . Sedaj pa samo upam, da bo vse OK z malo pikico in da bo tako kot mora biti.
Tudi Srečka tebi želim čim prej veselo novico, upam, da si OK - verjetno si se malo umaknila... vseeno držim pesti.
Ronja, sedaj se včlanjujem v tvoj klub user posted image ... ampak ne bi se rada veselila prehitro - verjetno bi se morala prvih 12 tednov malček brzdati. Po navadi sem prevelik sanjač, tako da če ne gre vse tako kot si splaniram v svoji glavi sem toliko bolj razočarana... saj vesta, kdor visoko leta tudi nizko pade.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: ponovna zanositev po SS
3.10.2011 8:20:47   
srečki
Hey Pika,

sem zelo vesela zate JUPIIII bi kar vriskala. Držim pesti, da bo vse OK. No jaz sem dočakala še zadnjo user posted image   in sedaj lahko greva z mojmu v akcijo. Končno....bom pa seveda vse sporočila.
Punce držite se in želim vam vso srečo.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: ponovna zanositev po SS
3.10.2011 10:30:35   
ronja
Čestitam pika! Vse dobro tebi in tvoji pikici! Srečka, tebi pa želim, da se nama čimprej pridružiš v veselem pričakovanju (čeprav me ta besedna zveza vedno asociira na bruhanjeuser posted image ).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: ponovna zanositev po SS
4.10.2011 16:51:22   
pika001
Hvala obema za lepe želje user posted image
Ronja - ma kaj te pa asociira na bruhanje? Veselo pričakovanje? Aaaaa, dolgi kabli - verjetno si bruhala in veselo pričakovalauser posted image . Ma upam, da ti je sedaj bolje...
Srečka - res, sedaj pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image ... veš, meni je moj rekel, da ga bom uničila. user posted image za sigurno sem imela še 3 dni pred in 3 dni po možni ovulaciji za user posted image , pa je skupaj ratalo kar 10 dni... in kakor sem ziheraš, je bilo zaželjeno vsak danuser posted image .

Mi je pa malo čudno - Ronja a pri drugi nosečnosti (po SS) si imela iste simptome? Jaz kar ne morem verjeti, da sem noseča, saj nimam nič simptomov... prej sem obakrat imela ful znakov - občutljive bradavice, povečane prsi, slabost, utrujenost,... in to že nekaj dni pred izostankom user posted image . Čudno a ne?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: ponovna zanositev po SS
4.10.2011 20:19:08   
ronja
Ronja - ma kaj te pa asociira na bruhanje? Veselo pričakovanje? Aaaaa, dolgi kabli - verjetno si bruhala in veselo pričakovala

Ja, meni je med user posted image vedno ful slabo. Tudi trenutno zdajleuser posted image . Sem že navajenauser posted image - v zadnjih 5ih letih sem bila polovico časa noseča in bruhajočauser posted image .

Ronja a pri drugi nosečnosti (po SS) si imela iste simptome?

Meni je navadno vedno bolj slabo, kadar je vse ok z nosečnostjo (no, to je bilo malo pretenciozno - vse ok pre meni nikoli niuser posted image - ampak hočem rečt, kadar ni ss) - ampak to sem jaz, ki mi je v nosečnostih pač slabo in če mi ni, pomeni, da neki ni ok. NIso vse take, hvalabogu, sicer bi čisto preveč žensk bruhalo okoliuser posted image .

Je pa razlilčno: ko sem bila prvič noseča (1. ss), sem točno vedela, da sem noseča, čeprav mi nib ilo nič slabo - ampak imela sem vse druge znake (pa ful bolj sem bila lačna) in mi je bilo čisto jasno, ko sem bila 2. noseča (z Ronjo), pa sem bruhala ko vidra, pa mi sploh ni potegnilo, da je to to. Prsi so bile še od ss dalje povečane in še niso uspele prit nazaj v original stanje, vse ostalo pa tudi... kaj pa vem, sploh nisem opazila. Se mi zdi, da če zanosiš kmalu po ssu, je maternica še od ss malo povečana, pa ne čutiš toliko vseh sprememb.

Ko sem bila noseča z Lejlo, mi tudi dolgo ni potegnilo - sva hodili s prijateljico ponoči lulat, pa nobeni ni potegnilo, da je to to... (smo bili skup na izletu v Rimu za 1 teden), pa slabo mi je bilo tudi... No, ko smo prišli nazaj, mi je bilo pa že tako slabo, da sem točno vedela, koliko je urauser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: ponovna zanositev po SS
4.10.2011 21:20:58   
pika001
Verjetno je res pri vsaki drugače - meni v prvi nosečnosti ni bilo nič slabo (rodila zdravega fanta), sem imela pa zato vse druge simptome takoj. Pri drugi(odmrl plod) pa mi je bilo slabo  kar konstantno cel dan, ne samo zjutraj (bruhala pa res nisem)...in tudi vse druge simptome sem imela.
No, vejetno je pa tudi res, da se mi telo še ni čisto umirilo od abrazije in mogoče simptomi niso tako izraziti, ker še od prej niso izginili. Ko se takole postavi na glavo mogoče niti ne opaziš, da dejansko ni vse "uplahnilo". Po resnici povedano niti nisem bila pozorna... 2 meseca je res kratka doba...
Sicer pa, me tudi nič ne moti če ne bo teh sprememb(le kdo pogreša utrujenost, večje prsi, občutljive bradavice, slabost...) user posted image user posted image user posted image

Imam pa zelo dobro prijateljico, ki je uboga že 3x imela SS oz. porod vsakič v 18-25 teden, nobenega otročka nima in z možem si obupano želitauser posted image user posted image user posted image ... ona pa je uboga vsakič fuuulll bruhala... res grozno.
V glavnem, Ronja, želim ti da ti ne bi bilo tako zelo slabo - malo boljšega počutja, če pa misliš da je to znak da je vse OK, potem pa kar ostani pobruhanka... user posted image


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: ponovna zanositev po SS
9.10.2011 10:57:59   
pika001
Zdravo,
Evo ga - znaki so prišli... slabo mi sicer ni user posted image , vsi ostali pa ja - boleče in povečane prsi, napet trebuh, prebavne motnje, utrujenost (jooj, spala bi pa kar naprejuser posted image )... če mi ne bi bilo treba v službo menda sploh iz postelje ne bi šla...
Mi pa tudi paše dosti hodit v naravi, tako da vsak dan hodim 1,5 - 2 uri, kar mi pomaga da se razbudim.user posted image in danes je spet sonček. Punce, idealno za hojo. A Ronja tudi tebi to tako zelo paše, ali sem jaz malček user posted image

Srečka, sem pa prebrala, da plavanje in hoja dobro vplivata na plodnost. Tako da če ti odgovarja, kar pot pod nogeuser posted image ...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 11:03:01   
Zvezdica
Pozdravljene!!
Po mesecu dni spet z vami,vidim da nas je veliko punc ki smo doživele tako hude stvari!!
Mene neki  zanima, ker doma itaq pravijo da se to meni samo zdi in da naj rajši preusmirim misli drugam sem se odločila da vprašam vas.
V prvi nosečnosti ki se je na žalost končala žalostno mi je bilo zelo slabo a bruhala sem samo 4x,boleče prsi,ščemenje bradavic.
Po porodu sem imela 3 mesece redne menstruacije,septembra pa sem zbolela(angina) in sem jo dobila 5 dni prej, skratka če gledam prejšni mesec bi jo morala zdaj dobiti okoli 15.10. vendar tuki me pa zdaj zanima imam dokaj napet trebuh,malo me bolijo prsi in imam močno ščemenje bradavic.
kot sem napisala doma tega ne morem pravit zato se obračam na vas,ali mislite da bi lahko posijal sonce za mene v tem mesecu,mislite da bi lahko bila noseča ali so samo hormoni ponoreli zaradi menstruacije??
Lepo pozdravljene


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 11:12:58   
ronja
o, zvezdica, živjo. Možno po moje je, ziher pa seveda ni. Oboje je možno - v vsakem primeru so hormoni malo po svoje šli (ali zaradi nosečnosti ali zaradi m. boš pa videla, ko boš naredila testek:). Ti želim user posted image , pa bova spet skup zibaliuser posted image .

Pika, jaz bi športala karkoli, samo mi žal zdaj nič kaj ne pustijo in res tudi kadar malo dlje hodim, me že vse dol tišči in boli, tako da kaj dosti pretiravat ne upam. Res pa je, da sem na splošno bolj živahno bitje in baje šibam po stopnicah gor pa dol - mi je  zadnjič rekla soseda, da me je vidla, da ji ni bilo nič jasno, saj ima sama na isti dan rok, pa nima nobenih problemov, pa pravi, da ona tega ne more... Meni se sploh ni zdelo, da bi šibalauser posted image user posted image ...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 11:16:56   
Zvezdica
Hvala ti Ronja za iskren odgovor,tudi jaz upam da bi zagledala na testu user posted image in da ne bo menstruacije,ker si z možem resnično želiva otroka.
Upam da bova skupaj zibale!user posted image Sporočim čez teden dni kakšen bo rezultat!
Povej mi še kaj ti meniš da če bi zdaj naredila test bi kaj pokazalo ali naj rajši počakam do konca tenda??


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?