|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 11:28:29   
ronja
skratka če gledam prejšni mesec bi jo morala zdaj dobiti okoli 15.10.

Glede na tole, bi jaz na tvojem mestu poizkusila počakat še do petka ali sobote - da bo 30 dni vmes. Ali pa vzami babycheck, pa naredi enega jutri, pa enega v nedejo, če bo ta jutri neg. Navsezadnje vržeš stran 1,5€, ni to tak denaruser posted image . Pa obvezno delaj zjutraj in večer prej ne pij preveč, da bo čim več hormona v urinu.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 11:57:18   
Zvezdica
vredu, potem bom pa počakala te 3 dni, hvala ti ronja!!!user posted image
Sporočim kako bo!!
lep pozdravček


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 12:01:13   
ronja
Sporoči, mi pa držimo pesti! Saj veš, v 3. gre radouser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: ponovna zanositev po SS
11.10.2011 22:03:19   
pika001
Pozdravljena, Zvezdica user posted image . Tudi jaz držim pesti za user posted image !
Kar se tiče testa pa imam jaz take izkušnje:
- pri drugi nosečnosti mi je test takoj ko so se mi pokazali znaki nosečnosti (ki so bili zelo hitri) pokazal user posted image , čeprav je bilo 2-3 dni preden sem pričakovala user posted image
- sedaj pri nslednji pa znakov zelo dolgo ni bilo, sem pa iz radovednosti delala test 2 dni pred izostankom, pa mi ni pokazal. Potem naslednjega sem naredila 4 dni kasneje, ko mi je že 2 dni zostajala user posted image , takrat pa je pokazalo user posted image , čeprav znakov še vedno nisem imela...
Tako da - če se ti je nivo hormonov dvignil bo pokazalo, če ne, pa ne, ampak ni rečeno, da nisi noseča. Bo treba ponoviti čez nekaj dni...

Ronja, se mi zdi, da si res poskočna punca, taki nikoli ne opazijo sami pri sebi kako poskočni so. Jih drugi moraj opozarjati, da niso preveč poskočni...user posted image Saj niti ne vem koliko si noseča? Če te dol tišči sklepam, da si verjetno čez 20 tednov.
No, jaz sem šele v 6., tako da zaenkrat še lahko hodim in me ne tišči. Če pa se ne bi/bom počutila pa bom skrajšala in upočasnila tempo. Zaenkrat pa mi kar paše dokaj hitra hoja, tako da se malo spotim. Gibanje bi itak naj dobro vplivalo na plod in zdravje... user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 8:40:32   
Zvezdica
Podravljena pika001!
Sicer sem iz radovednosti včeraj naredila test z Clerbluem amapk to pozno popoldne kar verjetno ni bilo vredu vendar me je želja premagala ampak je pokazal negativno kar sem pričakovala da bo,pa še 5 dni je do predvidene menstruacije.
v prvi nosečnosti so me zelooo bolele prsi,hodila na wc ful,slabo mu je bilo, zdj pa ni glih tko; sicer mam povečan izcedek,pa občutljive prsi-bradavice,mal napet trebuh ampak lahko grem normalno na wc,lulam tud mogoče mal več ampak ne vem al se mi pa to sam zdi,drgač pa nič kaj tak posebnega jst mam občutek da sem,pa mož je tud tko reku da ma občutek da sem. Zelo si želiva oba otročka,to je najina največja želja odkar sva izgubila fantka Liama v 24 tednu!!

Sam tko eno mim vprašanje!
Včeraj sem klicala vedeževalko iz čiste radovednosti,saj veste da rade slišmo kaj lepega, in da vidim kaj mi bo kej rekla glede otrok in je tko rekla da vidi otroke sicer da bi naj zanosla drugo leto spomladi in da zdj je bolj verjetno da ne.
Neki mi povejte ve verjamete v te stvari??Ste že kdaj kej klicale??

Hvala vam za nasvete!!!



_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 9:12:11   
ronja
pika, ti le gibaj, gibanje je super za user posted image , te napolno s kisikom in vse se boljše prekrvavi, nima bit kaj narobe. Meni so prepovedali zaradi problemov (nizka posteljica, kratek mv, pa v prejšnji nosečnosti sem mela odstop posteljice - to je silno redka zadeva, se nimaš kaj bat, mislim, da sem za slovenke že jaz dosegla cenzus, ker je res ful redko to)

zvezdica, pojdi danes kupit babycheck (ta reagira na manjšo koncentracijo hormonov) in ga potem uporabi zjutraj, pa ne preveč pit prejšnji večer. Popoldne se urin že precej razredči, sploh če greš večkrat lulat in če je zadeva še na začetku, je hitro premalo hormona, da bi se vezal na protitelesa v testu. Ti želim, da že oktobra zagledaš user posted image .

Vedeževalke še nisem klicala, ne verjamem v te stvari (pri nas verjame sestra za celo družino;) - se mi zdi, da če dovolj na splošno poveš, potem je vedno res - in vedeževalci govorijo navadno na splošno. Verjamem pa, da včasih sami čutimo, kaj bo. Jaz sem sanjala najino stanovanje (prav vzorec plute, ki ga imava), še predno sem sploh vedela, da se bova skup preselila, tega stanovanja še ni bilo nikjer v vidu, te plute, ki sva jo midva not dala, pa sploh ne. Sanjala sem tudi, da sva se z lubijem poljubljala na badmintonu, ko sem bila še s prejšnjim fantomuser posted image - in se je uresničilo, hehe. Pa sicer ne sanjam takih stvari tako živo, takrat se mi je to zdelo ful hecno, da bi bila midva kdaj skup - čisto nemogoče. Pa verjamem, da lahko kdaj kaj začutiš tudi za koga drugega, vendar se mi zdi, da to ni tako po telefonu in na ukaz. Ampak komur pomaga, je ok.
Čeprav po moje se je vedeževalka zmotila in boš srečka user posted image že pred pomladjouser posted image .
PS: žal mi je za tvojega Liama (kaj pa je bilo narobe, nisem zasledila - ni treba odgovorit, če ti ne paše, jasno), si ne predstavljam zdaj izgubit Svita, pa sem malo več noseča kot si bila ti takrat - jaz bi uzakonila, da lahko otroke izgubimo do nekje 8 tedna, vse kar je kasneje, je že muka, po 12 tednu pa sploh, po 14., ko ga začutim brcat je pa čisto nepredstavljivo... Mogoče ti je pa namenjena še ena pupika, da vidiš, da so one tudi fajnuser posted image . Pa bova obe poizkusili še drugi spol:).
PPS: Lejla ima dva Liama v skupini in ju ima zelo radauser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 9:59:06   
Zvezdica
Ronja hvala ti za nasvete,tudi jaz upam da bom zagledala ta mesec user posted image ,to je največja želja na svetu.
Nobenega problema mi ni povedat ker vsaj tukaj se lahko pogovarjam z vami in mi to zelo pomaga.
Nimam pojma kaj je bilo narobe ker še nisem dobila obdukcijskega lista pa je od tega že 5 mesecev, prišla sem na pregled in sem imela zelo visoki pritisk kar naenkrat k sem prej imela nizkega skoz, in so me dali na UZ in mu ni več bil srček,čez dva dni sem potem rodila.



_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 10:10:25   
ronja
Nimam pojma kaj je bilo narobe ker še nisem dobila obdukcijskega lista pa je od tega že 5 mesecev

O, madona, to pa je dolga! No, saj vem, da še za žive navadno kar traja (na pediatrični približno enako dolgo čakaš na rezultate testov za alergije - vmes moraš pa jest kot da si alergičen...) ampak vseeno je to čakanje kruto.
Po tem kar si napisala, bi lahko šlo za preeklampsijo. Si imela slučajno tudi beljakovine v urinu? Moja mami je imela to pri meni in me je 1 mesec prezgodaj rodila, vendar sem ok (no, vsaj približnouser posted image ). Ima pa mami 3 otroke in se je to samo 1x zgodilo, če te to kaj potolaži. Vsekakor si pa v naslednji nosečnosti kupi en domači merilnik tlaka in si vsak dan spremljaj, kaj se dogaja. Lahko se je dvignil samo zaradi bližajočega poroda, ki ga je sprožilo kaj tretjega (to bojo povedali rezultati, ki jih čakaš...) - tudi meni je pritisk narasel pred Ronjinim porodom (je pa rojena čez rok), pa sem imela ves čas zelo nizkega sicer in baje je to značilno za pred porodom. Ampak v 23. tednu še ne bi smelo prit do poroda. Zato je težko vedet, kaj je razlog in kaj posledica... Vsekakor se mi zdi, da večina problemov v nosečnosti ni takih, da bi se ponavljali v naslednjih nosečnostih (najdemo nove, a ne?;), tako da v naslednji bo vse bp, velja?user posted image Bom do sobote držala pesti za user posted image , ok? Takrat boš pa verjetno že vedela.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 10:17:38   
Zvezdica
Nič mi niso rekli za kakšne beljakovine,ginekolog je rekel da sploh ne ve zakaj se je to zgodilo ker otroček je bil lepo razvit dosti velik vse ok, sicer je rekel da dvomi da bo kaj pokazalo kaj je bilo narobe!

fejst drži pesti da bom tudi jaz najsrečnejša oseba na svetu=)


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 10:52:12   
miš988
Ronja tole je moj novi profil,ker je z onim(zvezdica) bilo nekaj narobe tko da ti bom zdej tle dol pisala!!!Ti sporočim do sobote kako bo!!

Čao

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 12:34:11   
ronja
Okidoki. se mi je zdelo malo čudno, ker Zvezdica je bila ena naša januarčica, ki ima že dva fantka in kolikor mi je bilo znano, nista nameravala imet še enega. Veretno vaju je rr povezala, ker sta pač obe bili zvezdici. No, jaz ti vseeno držim pesti za user posted image , ne glede na nickuser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 13:01:14   
miš988
Verjetno se je to zgodilo ja!
Hvala ti!!
Čaouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: ponovna zanositev po SS
12.10.2011 18:08:43   
pika001
Miš, tudi jaz ti držim pesti, da v soboto pokaže user posted image . Res pa si imela hudo izkušnjouser posted image . Upam, da na obdukciji ugotovijo kaj je bilo narobe.
Kar se vedeževanja tiče pa - sem bolj nevtralna. Pri vedeževalki sem bila s prijateljico (tale je bila obsedena) nekaj krat, pa je potem tudi meni "pogledala", ampak mi je zelo slabo povedala - nič tako kot se je odvijalo..
Nato nisem bila nekaj let, pa me je druga prijateljica prepričala, da grem z njo k eni romkinji, ker da jo je strah iti samo... no, tista pa je do sedaj čisto vse uganila in kar ne morem verjeti. Stvari, ki mi jih je vedeževala so se vse uresničile in teta je res bila dobra. Na žalost pa je umrla nekaj let nazaj...
Vseeno pa mislim, da je lahko želja po vedeževanju hitro preide v obsesijo in vem da zaradi naše usode ni potrebno da vemo kaj se bo dogajalo... lahko izveš tudi kaj slabega pa morda ni res, ne vem. Po moje je lahko tudi razočaranje veliko če potem nekaj preveč upaš... vem pa, da doživljaš težke čase, želja je velika in mi ti resnično vsi privoščimo srečno in zdravo user posted image .
In seveda ti bo uspelo.


(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: ponovna zanositev po SS
13.10.2011 9:06:22   
miš988
Hvala ti pika001 za spodbudne besede!!!Upam da bo res tako.
Bom videla v soboto kaj bo pokazalo M ali user posted image !!!
Sporočim!!
Čao Čao

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: ponovna zanositev po SS
16.10.2011 10:17:16   
miš988
Pozdravljene!!
Da vam sporočim včeraj bi mogla dobiti M,vendar je nisem do danes še dobila,malo me špika v levem jajčniku,pa zaprta sem bila tri dni.
Danes zjutraj sem naredila test z CB in je bil negativen,sicer sem šla že prej 2x na wc!!
Zdaj mi pa povejte svoja mnenja??
Mislite da je še prekmalu da sem naredila test, ker v prvi nosečnosti mi je pokazalo 35 dan da sem noseča z CB in Babycekom.
LP

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: ponovna zanositev po SS
16.10.2011 10:21:54   
miš988
pozdravljene!!
Evo da vam sporočim včeraj bi morala dobiti M, danes(32dan)zjutraj sem naredila test z BC in je bil negativen sam sem šla že prej 2x na wc.
Tri dni sem bila zaprta in pika me malo spodaj.
povejte mi svoje mnenje?
Mislite da sem prekmalu naredila test,k v prvi nosečnosti mi je pokazalo z Babycekom 35 dan in isti dan sem naredila z CB in je bil takrat pol +.
Povejte??
Lp

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: ponovna zanositev po SS
17.10.2011 8:34:26   
miš988
Živijo!!
Si vidla sem pisala vam zdj v soboto bi morala dobiti M, včeraj(32dan)zjutraj sem naredila test z BC in je bil negativen sam sem šla že prej 2x na wc,tudi danes je še nimam.
Tri dni sem bila zaprta in pika me malo spodaj.
Misliš da sem prekmalu naredila test,k v prvi nosečnosti mi je pokazalo z Babycekom 35 dan in isti dan sem naredila z CB in je bil takrat pol +.
Lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: ponovna zanositev po SS
17.10.2011 8:36:13   
ronja
Naredi test s prvim jutranjim urinom, ne s 3. Prvi je precej bolj gost (tudi za laboratorijske preiskave ga zato ne uporabljajo, ker ni relevanten - razen če kaj posebnega iščejo). Kupi test, ne preveč pit zvečer in naredi test takoj zjutraj. Če se zbudiš ob 4h in te takrat ful tišči, ga pač naredi takratuser posted image - ne boš edinauser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: ponovna zanositev po SS
17.10.2011 8:43:55   
miš988
živijo!!!
Sej tko bom naredila sam bom zdj počakala kak dan še a??da bo res pokazalo,da ne bom tko k v prvi nosečnosti k sem jih naredla ene 4 teste pol peti na 35 dan je pa pokazal=)
ti sporočim kako bo.
Eno vprašanje mam,kot si vidla mam dvakrat al celo trikrat napisano,ne vem kje ni naj uredim profil k tam k grem prou mi sploh noče odpirat strani da bi kako sliko si dala al pa tele objeva k jih mam 3x napisane zbrisala???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: ponovna zanositev po SS
17.10.2011 8:48:27   
ronja
RR šteka (že ves čas, na to se je treba navadit;).

kar se objav tiče - ne moreš jih zbrisat, lahko samo zbrišeš to, kar si not napisala - objava bo pa ostala - tako da klikni pri objavi zgoraj na uredi in potem zbrišeš vsebino, napišeš 2x, pa bomo vsi vedeli, zakaj se gre - to nam vsem dela).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: ponovna zanositev po SS
17.10.2011 8:54:26   
miš988
Aha se mi je zdelo neki takega da more bit,dami noče odpirat stvari!!
Ronja hvala lepa zaenkrat ko kaj zvem ti sporočim!!
Drugače si vredu, nosečnost poteka tako kot je treba?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: ponovna zanositev po SS
19.10.2011 10:09:04   
miš988
Sem naredla včeraj test z First sing trakcom pa je pokazal -.
Sem pa potem klicala ginekologinjo pa je rekla da naj še kr počakam do naslednje tedna pa vmes naj naredim test.
A misliš da je pametno uporabit ta test,po navadi sem uporabila CB?
In kako si ti kaj?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: ponovna zanositev po SS
19.10.2011 16:38:06   
srečki
Pozdravlejna miš988,

najbolje je da nerediš kot ti je svetovala G. Jaz mislim, da je vseeno kateri test uporabiš, ker mislim, če si noseč pokaže vsak....tudi glede jutranjega urina nisem prepričana- namreč jaz sem delala test popoldan k sem prišla iz službe z CB po dveh dneh izostanka M in je bil lepo viden plusek.
Seveda držim pesti da zagledaš user posted image ....tudi jaz upam, da M konec meseca ne bo.

LP

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: ponovna zanositev po SS
20.10.2011 9:41:30   
miš988
Pozdravljena srečki!
Bom tako naredila ja,in tudi zate bom držala pesti za user posted image ,bova potem skupaj user posted image ,to bi bilo najlepše n svetu.

LP

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: ponovna zanositev po SS
21.10.2011 12:38:58   
miš988
Pozdravljena!!
Toliko da sporočim, da sem danes dobila M. Ampak nisem neki zelo žalostna saj sem že mislila da bi slučajno bilo kaj narobe in se mi učitno nazaj uravnava tako kot je bila prej.
Čao

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?