Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
cipresa... mene je ful prizadela novica. kr nekak se mi je zamajalo, zdaj so se začele tut žalostne novice. men je res hudo. pa sem tko upala, da čisto vse pridemo do konca. drži se punca.

!!!!
Meni so se v prvi nosečnosti strije pojavile po sedmem mesecu, potem so zbledele (ostale so srebrne "nitke"), v vsaki naslednji nosečnosti pa so se na isti mestih spet razprle
pa močno stiskam pesti, da si čimprej opomoreta
Nisem sicer še bila pri ginekologinji, vendar se danes naročim. Po mojih izračunih sem nosečka okrog 6-7 tednov, torej bo najverjetneje tudi moj dojenček ali dojenčica spadal med julijčke. Če me vzmete v svojo družbo, se vam z veseljem pridružim. Lep dan še naprej,
Hčerki sta stari 10 in 7 let in se včasih res počutim staro za nosečnico. Moram reči, da pa sem kljub starosti kar panična in me tudi skrbi, če me preveč uščipne itd.. Kot bi bila prva nosečnost.