dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ej bejbi, kok cotkan košek za pop**** , bauhi lepo raste, črta se ti pa ni naredila, ne? Cotike - mikimiška je zmagovalna!! pa lepe barve si dobila, pri nas je vse roza al pa bež, se mi zdi, da za nimaš kej dost za zbirat. Super, a maš še kej v planu za kupit al že zaključuješ ta področje? Ja, košek je res lep, nisva hotla rozike vzet, ker če bo v drugo bi blo mal smešn A da se mi ni črta nardila? Ne sam da maš velko rit, tut vid ti mal šepa Črta se je men nardila samo od popka navzgor, pa neki jo krivi, verjetn zato, ker sem ene 3x po deci refoška spila Kar se pa brv tiče je pa tko, da je tut tle vse bl roza za punčke in tale Miki miška stvar je bila najdena v H&Mu če lohk verjameš Bodyi so pa lanska kolekcija Petit bateau (smo mal šparal pa v outletu kupil). Kako to misliš, če mam v planu še kaj kupit? Sej še nič nisem Manjka še vsa kozmetika, plenice (mal o Racmankah razmišljamo), nimam še enga štumfa, pa modrc za moje mlekarne...uf, rajš ne naštevam. Greš ko pridem z mano v šoping? Rabim vodičko