MetiLu
|
Janey, si pridna dones Lara, men se tole otrdevanje pojavlja kar pogosto. Mi trebuh otrdi, postane trd ko kamen, pol pa drži ene 20 sek in popusti. Manj mi otrdeva če ležim, pa ko mi otrdi, mi tudi na mehur pritisne in šibam na WC, zdej sem se že mal navadila pa ne letim vsakič Če je pa mali malo bolj len, pa spij kozarec mrzle vode ali pa kaj sladkega pojej. Jest ga tko prepričam da se malo zbudi, sicer pa je čist dost živahen. Res pa moram ležat nekaj časa, da se otrdevanje malo umiri, ker takrat ga pomojem malo stisne, pa nima glih prostora brcat Tukaj je link, kjer so ene punce imele iste težave z otrdevanjem, pa ni bilo potem nobene panike, so donosile do roka, ampak na bolniški. A si ti doma al še delaš? Oooo, Dolenjka, jest mam seznamček že pripravljen Ti kar lepo v miru spakiraj, jutri pa na čvek! Tale vikend je prov dolgčas tle gor. No, zdej je pa moj prišel iz štacune, bo treba kej za kosilo narest. Pa ne vem al nej naredim tortiljice s piščancem v arašidni omaki al pico? Oboje je zlo nahitr, pa zlo nasitn pa ne glih zelo zdravo, sicer pa kakšen obrok je zdrav za nosečnico, še zdej nisem pogruntala Razen sadja, zelenjave, mlečnih zadevc?