katka37
|
Se še jaz malo danes javim. Februarka, krasna sobica že zdaj, kako bo šele v končni fazi lepa. Mlavla, kar nekaj jih je v podobni situaciji, ti bodo svetovale, ti se le drži in si dopoveduj, da potem to mine. Paziti s prehrano in je baje boljše. Jaz pa ugotavljam, da se mi zadnjih par dni kar nekako občasno zvrti, če ne bo boljše, bom poklicala h g naslednji teden. Sicer pa za vse, ki še okrašujete sobice, sem prišla na eno idejo in jo pravkar preizkušam in ugotavljam, da bo lepo: nalepke v trgovinah so drage, na internetu pa je ogromno raznih slik iz risank..... Ker bomo imeli vse v stilu medvedka Puja, bolj tigra, sem natisnila nekaj motivov iz risanke, z obeh strani sem prelepila s prozorno samolepilno folijo in motiv izrezala, pa je ful lepa nalepka, bom kar nekaj prišparala, pa še motive imam kakršenkoli pač želim. Nekaj jih bom zanekrat prilepila kar na omaro, pa bom malo pofotkala. Toliko, če pač katera želi poskusiti. lepe motive pa najdete tu http://www.risancki.si/o_meni/katalog_motivov/risani_junaki/medvedek_pu.html. Zdaj pa me čakajo cote za obesit, moj in starejši mulc sta šla na tekmo, z mlajšim pa strašim doma . Lepo se imejte, pridem še kaj pogledat.
|