|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:25:47   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ne, ne bi šla. Raje bi šla na Dannyjeve zvezde.


ti si šele falila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:26:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ne, ne bi šla. Raje bi šla na Dannyjeve zvezde.


ti si šele falila

user posted image user posted image tudi jaz tako mislim. Čist mem.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:28:58   
Taula
Po moje se je hecala.

Drugače pa jaz ne bi šla do Karin,oz kamorkoli. Sam si krojiš usodo.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:33:56   
fragola99
 Moja sestra je ful navdušena . Pravi, da so ji vse uganili, kar se tiče njene preteklosti, da sploh ne moreš verjet, kakšne stvari so vedeli. Ker pa sem sama bolj skeptična sem ji malo namignila, da jim verjetno ona sama nakaže možne odgovore skozi pogovor, pa pravi, da sploh ne sprašujejo veliko, razen osebnih podatkov (ime, dat. rojstva..) in da potem kar začnejo sami govoriti in, da res slabih stvari npr. smrti ne napovejo.

V glavnem moja sestra jih večkrat pokliče in pravi, da ji to zelo pomaga, ker lažje uvidi določene življenjske situacije. Drugače se pa jaz vedeževalcev ne poslužujem. Mogoče pa je za probat..?

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.12.2007 20:43:29 >

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:44:57   
natasaom
upam,da se je hecala...fragola,kolk pa tvoja sestra plača telefona?
punce,jest vam povem,da tele čarovnice vohajo,da ste v pizdi in vam sam dnar pa energijo kradejo.vem iz lastnih izkušenj..ne grem nikamor,da bi mi šlogarca povedala,da se bom ločila..raj zapijem ta denar..bom imela več od tega.

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:58:14   
fragola99
Ja telefona je pa res veliko plačala ampak ona si to lahko privošči in kot sama pravi ji je pomagalo, tako da.... Mene pa kar glava boli ko pomislim, kok je dala za telefon (85.000,00 SIt), sam koker je rekla je res veliko govorila.

Jaz nisem za take fore.


lp

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 14:58:52   
piščanc
jest ne pravim, da ne zadanejo, ampak da tudi če ti povedo določene stvari iz preteklosti, ti to nič ne spremeni. niti, če ti napove prihodnost, ker odločiti se boš morala še vedno sama.

ne vem, kaj pričakuješ od vedeževalca, da bo storil/povedal.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 15:03:23   
AKP
Ena znanka je šla pred leti k eni ful znani vedeževalki na primorskem. Draga je bila ko žafran. Napovedala ji je, da bo imela enega otroka fantka in da bo imela dosti uspeha v poslovnem življenju. Prvi otrok je bila punčka, drugi pa fantek. Pri poslovnem življenju pa je čisto pogorela. Tudi ostale kolegice, ki so bile so rekle, da jim je preteklost in bolezni ful zadela, prihodnost pa jim sploh ni zadela. Če se ne motim je bilo enkrat   v Italija neka zadeva okoli ene ful znane vedeževalke. Neka ženska jo je menda prišla vprašat kakšen bo njen zakon. Pa ji je vedeževalka napovedala vse naj, naj ko pa je odšla od nje pa so se ji vrata od dvigala odprla, dvigala pa ni bilo in se je ubila.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 15:29:37   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

jest ne pravim, da ne zadanejo, ampak da tudi če ti povedo določene stvari iz preteklosti, ti to nič ne spremeni. niti, če ti napove prihodnost, ker odločiti se boš morala še vedno sama.

ne vem, kaj pričakuješ od vedeževalca, da bo storil/povedal.


Se strinjam.
Jaz sem pred se mi zdi da 15. leti šla k Maruči in takrat je videla dobesedno vse, za nazaj, za tisti hip in tudi za naprej. Potem sem kasneje, ko sem se ločevala v bistvu že točno vedela, kaj bom naredila, da se bom odselila, pa vse ostalo tudi, kako bom speljala, majčkeno me pa je skrbelo, kako se mi bo finančno izšlo, pa sem v tistem nemiru šla spet do Maruče. Pripovedovala mi je reči, ki bi sicer veljale za 90% ljudi v moji situaciji, ker situacijo je videla, vendar pa sem jaz vedela, da nima prav o tem, kaj bom storila. Pa sem iz firbca šla še do Stanke v Postojno in mi je rekla identično kot Maruča. Vendar sem bila zihr, da se obe motita. Pogledala sem sebi v učke in videla čisto drugačno prihodnost. In sem jo tudi speljala v praksi. Hočem reči, da imaš vedno v življenju več možnosti, kako nekaj speljat, nobena prihodnost ni zacementirana, tudi vedeževalci tega ne morejo videt natančno, ker vedno je možnih poti več, zato ti lahko kdorkoli reče karkoli, pa ni nujno, da tako tudi bo. Vsekakor pa bo vedno tako, kot se sam pri sebi odločiš. Problem pa rata, če greš k vedeževalki, da se bo odločila namesto tebe. E, vidiš, ona tega ne more storiti. In ker ne more, je čisto brez smisla sploh k njej hoditi. Pogledaš se v učke in ti je jasno, kako bo. Ko se odločiš, seveda, kaj bi rad, in kaj je najboljše zate, da boš srečen.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 16:29:46   
Mariposa
Ne bi šla. V take stvari ne verjamem. Čeprav je to moje neverovanje omajal nek Italijan v Portorožu 7 let nazaj. Bral mi je z dlani, čeprav me je prvič videl. Skratka do sedaj se je še vse uresničilo kar je napovedal, tudi leta uresničitve je zadel. In zaradi tega mi je zelo žal, da nisem takarat bolj poslušala kaj mi je govoril, samo kaj ko nisem verjelauser posted image Po njegovi napovedi je odšel in od takrat ga žal nisem več srečala. Tako, da če bi še kdaj imela priliko z njim govorit z veseljem, ostalim pa nič ne verjamem. Sploh Karin se mi zdi nakladač svetovne klase, pa še kakšen bi se našel. Ne bi šla tudi zaradi tega, ker tudi če nekdo ugane kaj približno se bo zgodilo, ti potel lahko prisugerira kakšno rešitev, za katero misliš, da ti je pač usojena. Čeprav bi se drugače z glavo odločil za drugo, pravilnejšo.


_____________________________

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 16:43:37   
Anonimen
Bila enkrat pri eni, ki je včasih živela v naših krajih. Zdaj je v Lj.
Povedala mi je vso preteklost, potem napovedala prihodnost in čisto vse uganila. Ampak res čisto vse. Takrat mi je celo svetovala, da za user posted image  ni pravi čas in naj se pazim, ker ne bo ugodno za nobenega. Le zakaj? user posted image  Ja, dogajale so se potem res katastrofalne zadeve v familiji.user posted image  No, se je uredilo. user posted image
Uganila je, da imam težave s sodiščem in naj dopolnim papirje (tožila sem zav. ), potem uganila je partnerja, da je v uniformi, ampak ne uradni.user posted image  Potem je rekla, naj fant pazi v desnih ovinkih in zgodilo se je ravno to čez par mesecev. Ni bilo hudega, ampak spomin na njo mi je pa zanetilo.user posted image

Skratka, šla bom še, ampak samo k njej. user posted image

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 16:52:19   
Anonimen








IZVIRNO SPOROČILO: cukerček

no jaz sem že bila in imal pozitivne izkušnje no jaz sem šla k numerologinji plačila pa ni zahtevala sploh ni hotla imet ampak sem ji sama dala pa vse do zdaj kar mi je povedala da bo je bilo....


si tako prijazna in mi poves kam si sla?

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 17:05:24   
Anonimen
Jaz sem bila pri jasnovidki prejšnji teden, ker imam ene težave in sem ostala odprtih ust, ko mi je začela govorit vse za nazaj in za naprej. Za nazaj je vse zadela, tudi moža je opisala do potankosti, tudi o meni je vse vedla povedat, tako da sem samo brez besed, kako lahko tako točno napove. Za naprej mi je ogromno povedala in mislim, da se je že začelo uresničevat. Sem pa bila pri eni na Gorenjskem in nima določene tarife. Pač, daš, kolikor daš. Sem pa slišala, da dajejo od 15 do 20 €.  V glavnem, jaz verjamem v to in še bom šla k njej. Prav kmalu, da mi da še kakšen nasvet. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 18:12:36   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: fragola99

(85.000,00 SIt),



Jaz mojega kretenčka, če ga podganji strup ne pobere, peljem za ta denar en teden na Kope.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 18:13:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

. Pa ji je vedeževalka napovedala vse naj, naj ko pa je odšla od nje pa so se ji vrata od dvigala odprla, dvigala pa ni bilo in se je ubila.



Saj vedeževalka se ni zmotila. Zakon njenega moža je bil naj, naj.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 18:59:13   
Anonimen
Karin nima pojma, 100%, Danny pa še manj, tudi 100% user posted image

Sem pa slišala, da so kakšne take srbkinje ali pa ciganke fino zadele, ker imajo res prirojeno in kak jasnovidni dar.

Karin pa poznam od prej (preko znanke, nisva kaki frendici, da ne bo pomote), potem se je pa nekega dne spomnila, da se bo učila šloganja, si je nabavila karte, hodila na tečaje in zdaj kao uradna šlogarica...jaz torej k njej ne bi šla

lahko pa greš, poskusiš in se prepričaš sama user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 19:12:10   
natasaom
sej pri daniju je blo isto..pa s helejno blagajno sta takrat skup živela-prijateljsko ker njega kravjeki rajcajo pa vlakce se rad igra..
helejna je začela cvilt,on pa šlogat..ona je bogata in uspešna,danči pa...bo kmal stojevodja al pa kmet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:12:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

sej pri daniju je blo isto..pa s helejno blagajno sta takrat skup živela-prijateljsko ker njega kravjeki rajcajo pa vlakce se rad igra..
helejna je začela cvilt,on pa šlogat..ona je bogata in uspešna,danči pa...bo kmal stojevodja al pa kmet


Kdo je živel s kom? user posted image user posted image user posted image  Priznam, še bolj sem butasta, kot sem mislila, da sem butasta. user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:14:11   
Anonimen
Z Dannyem je živela Deja Mušić, na Helena Blagne. 100% ker je bila Deja moja soseda.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:15:12   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image   Meni se ta ženska zdi čisto kul. In je živela z njimuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:15:46   
Anonimen
Kaj je Tanikaa? user posted image Kaj ti ni jasno?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:16:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Kaj je Tanikaa? user posted image Kaj ti ni jasno?


Nič. Edino to, da sem iz minute v minuto bolj butasta. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:33:16   
*viva*
Sem bila pri vedezevalki. Vedezevala je iz kart, pa morem rect,da me je zelo zadela. In nisem ji mogla sama povedat,ker se sploh nsva pogovarjale ampak je govorila sama.

Sem pa vzela vse z rezervo,čeprav ona trdi,da ti je usoda zapisana ob rojstvu in je ne moremo mi spreminjat,lahko se le sama, tega ne verjamem čisto,mislim,da si jo še vseeno lahko sami malo prikrojimo.

Priznati moram da sem kr pozabila kaj vse mi je povedala,se pa vsake tolko časa spomnim,ko se kaj uresniči...do zdaj se je še vse... Bomo vidli.
Neumno pa je da vse vzameš 100% kar ti pove. Potem se res začnejo take stvari dogajat(moč misli). Njene besede so ti lahko vzpodbuda za že mišljena dejanja, ne pa samo po sebi vodilo...
Za Karin sem pa slišala take stvari,da kolikor vidim,lahko tudi jaz postanem vedeževalkauser posted image , pa bom bolj uspešna kot onauser posted image
Danny pa je živel tudi z Helenco...in sta se veselo pretepala po znanih slovenskih apartmajih...ni pa bil ne prvi in ne zadnji ki je to počel z njo. Tako,da tudi "zvezde" imajo doma nepošlihtane stvar.

Če misliš,da rabiš vzpodbudo, pojdi k vedeževalki ampak ne dopusti da ti bo to edina orientacija,važno je le kar ti miliš in čutiš..

Sami sebi smo največji vedeževalci,samo poslušat se moremo!

LP


(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 20:50:13   
Anonimen
Jaz sem tudi bila pri vedeževalki. Iz kave. Mi je rekla, da bom spoznala visokega temnolasca s svojim podjetjem, bova zelo hitro imela otroka, se poročila in imela svojo hiško.
Pocukrano, a ne?
Ampak, samo tole povem: edino hiška še manjka user posted image

No, je pa res, da sem sama na to pozabila. In ko so se zadeve začele hitro dogajati (poroka, otrok), sem dojela, da je vse tako, kot je rekla.
Ne vem. V nekem določenem trenutku je res fino slišat, kar želiš slišat. Sam pa itak potem (po navadi) nardiš čisto kontra.

Sem pa lani šla s prijateljico v City park, kjer so bili neki vedeževalci (mislim, da Dani, pa Meta Malus pa še ena) in sva čakali tam 2 uri in sem rekla, da sem pa tolk časa čakala, da grem tudi jaz.
In kaj mi ženska (vedeževalka) reče:
"Ja, kaj ste pa vi prišla, saj ste zelo srečna?!?!"
"Kdaj bo hiša?"
"V roku 3 let."
Ok user posted image

(odgovor članu *viva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Vedeževalka KARIN
5.11.2007 21:34:42   
ThinkPink
Morda bi šla k vedeževalki, ne bi pa vsela za 100% vse, kar bi povedala.
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?