mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: teka se je pa dejansko zredil za 460 g v mesecu in 10 dneh, kar res ni ne vem kako veliko Teka, Eni se je v 3 tednih(od malo manj kot 3.do 3,5m) zredila za 360g in je rekla P, da je super. Nič mi ni rekla, naj bi začela dodajati ali začeti z GH. En teden sem ji pri 4 mesecih zvečer dajala AM, ker se je konstantno zbujala na 1.-2 uri že menda dva meseca in se je potem porihtalo, tako da sedaj ponoči je ponavadi le 3x. GH pa sedaj razmišlam da bi začela dajati pri 5.mesecu in sicer riževe kosmiče, ker se mi prav smili že, ko nas tako gleda ko jemo. Prav dudo ven spusti, ne odmakne pogleda in začne požirati slino. Pa me zanima, če bo potem res tako jedla, kot zdaj zgleda. Sadje in zelenjavo pa potem pri 5,5 nekje in počasi. Komaj sem vas prebrala punce! Tako da mi je sedaj zmanjkalo časa za pisanje. Sem zaspana. Ma, jaz sem sigurna da jutri v MB ne bo snega. Če pa je bilo danes tako lepo. Bi morala mojega atija vprašat - on vedno trofi. Aja, Eni se je danes popoldan prvič vozila v športnem vozičku in sicer po gozdu, kjer jo je tako rukalo, da je kar zaspala. Midva z Davidom pa sva si imela čas narediti hiško v gozdu - na tleh...saj vete, tako da očistiš listje stran in s palčkami narišeš kje je kaj. So ljudje mimo hodili in se smejali, ko sva se igrala. Je bil jezen, ko je šel kuža preko najine hiške. No, fajn se naspite! Pa-pa