Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 12:10:39
bamby
Glede piščančje obare: Jaz jo sicer nsiem še nikoli delala, če pa bi jo, bi jo nekako takole, da bi na čebuli tenstala še kose piščanca in rahlo solila (kakih 15 minut), potem bi to zalila, dala malo mezge, jušno kocko, malo vegete, vrgla noter še kakšen na kose narezan krompir in korenje.... skratka kuhala bi potem to naprej kot zelenjavno mineštro. Morda bo katera vedela kaj več povedat
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 13:16:31
Barbs
Ja, bamby, tako nekako... le da je fora obare v tem, da ko popražiš kose piščanca na čebuli (ki ni nujno potrebna) najprej mal posuješ z rdečo papriko, vržeš not na koščke narezan korenček, pa por, pa grah... in potem "na suho" prepražiš, daš brizg paradižnikove mezge (nekateri mal poprašijo še z mokco, pa spet mešaš in pražiš in čist malo zalivaš z vodo, tolk da se ne prime.... nato dodaš na kocke krompir (al pa ne ) in šele nato zaliješ z vodo ( začimbe so že od začetka na mesu - lovorjev list, mal rožmarinčka, zelena, bazilika, mal poprčka) ...Potem se to lepo kuha. Nekateri dajo not "blekce" (testenince ta male, ravne, kvadratki), jaz pa dodam žličnike....
joj, jo bom kar jutr skuhala, otroci jo obožujejo, jaz pa tudi - moža pa itak ne bo
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 14:55:31
Balonchy
Jaz sem govejo juho z zdrobovimi njokci, piščanca + pire krompir... ostali pa bodo (ko pridejo domov) juhico, svinjska jetrca, krompir v kosih z ocvirki in solato.
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 15:46:54
MARTINŠČICA
Rižota iz rdečega divjega riža, razpolovljnih piščančkih stegen, korenja, zelene, pora, paradižnika, paprike in začimb (peteršilj, , majaron, origano, bazilika, lovor, poper, sladka paprika, lahko tudi pekoča, curry, sol, pa česen dam na koncu, ko je že vse kuhano) Zraven pa solata - radič z rukolo Sladica - še ne vem, verjetno bo čokolada?
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?