Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ker ne kupuješ Večera... Ena fina topla predjed...
Polnjene melancane
- 4 majhne melancane - 20 dag gob - 1 por - 3 žlice olivnega olja - 4 žlice kosmičev - timijan po okusu - muškatni orešček - maslo za pekač - sesekljan peteršilj - 2 dl zelenjavne juhe - 2 dl rastlinske smetane
Pečico vklopimo na 225 stopinj C. Melancane operemo in jih razpolovimo. polovice posolimo in jih v pečici na hitro opečemo (10-15 min). Izdolbemo jim sredico in jo seseklajmo. Gobe in por operemo, osušimo ter drobno narežemo. Vse skupaj podušimo na nekaj olivnega olja, nato dodamo sesekljano meso melancan. Zelenjavno maso potresemo še s kosmiči. Nadev še začinimo s timijanom in preostalimi začimbami. Pečico segrejemo na 180 stopinj C. Ognjevarno posodo namažemo z maslom, vanjo položimo polnjene melancane in jih v pečici zapečemo. Posebej prevremo zelenjavno juho, ji dodamo smetano, dobro začinimo. Pečene melancane damo na krožnik, jih prelijemo z omako in po vrhu potresemo še s sesekljanim peteršiljem.