Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tašonka zakaj nisi prej rekla.Škoda!Smo ga že naročili. Nisem prej videla, da ga rabite. Res škoda, ker je naš tak kot nov. Se mu praktično ne vidi, da je rabljen. No, nič hudega. O, a tvojemu možu je Jure ime! Super! Slike daš pa v sporočilo tako, da jih naložiš v album, jo odpreš, daš copy na sliko in paste v sporočilo. Pa preko internet eksplorerja moraš to narest. Če imaš mozillo, ti ne bo skopiralo. Pa 400 pixlov je lahko največja širina, če ne se vse sfrčka tukaj, ko je prevelika slika. No, to je to, jaz slikomata ful ne maram, zato vse delam preko albuma tu. Aja, vidim, da si za ene druge slikce spraševala. Kapica, jaz sem že od 8h pokonci. Kaj pa če bi kakšne ekološke plenice kupila? Moltex (v Müllerju se jih dobi pri nas, verjetno gor tudi) ali pa Alana (te so pa od DM-a). Ena prijateljica je imela take probleme z hčerkino ritko. Sem videla tisto in me je kap, kako boga, rdeča, vneta je bila. In zdaj uporablja Moltex in nima nobenih problemov, z vsemi drugimi jih je pa imela. Zvesta, seznamček je kul. Pa uživaj danes na zabavi! A_R, vau, uper za prenosnik! Madejka, hudo, kera nora fotka! Svetovna je!
|