Anonimen
|
Jaz danes samo na hitro. Moram poravnati dolgove za nazaj. Prva je na vrsti: Angel_Rebelde, vse najboljše za RD, punca draga! Maj in Jaša, čestitke za 5 mesecev! IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Tašonka, kako pa to, da začneš čez 12 dni delati?? Ker mi ne dajo redne službe in delam preko svojega s.p. kot zunanja sodelavka in imam mizerno porodniško, ki glih za glih pokrije stanovanjski kredit (ostane celih 5€), ostalo pa komaj komaj pokrivava z moževim honorarjem oz. nama tudi to ne znese več... skratka, finance v buli in še nisem popolnoma 100°%, da bi me šiht res celo leto čakal in moram it delat. Ulla, mogoče mi bo jutri zneslo odpisat. Upam. Da ne boš ti mislila, da te ignoriram. Joj, ko bi vedla, kako sem ti za tarok fovš! Poldy, sožalje za razbit avto. Res važno je pa to, da nobenemu nič ni, čeprav vem, da jeze to ne zmanjša, ampak vsaj žalostna nisi še zaradi tega. Madejka, ne, 4.1. že začnem delat. Nimam samih nočnih, pretežno pa. Freycha, pozdravi Tejči. Kako je z Lariso? Nič, grem spat. Sem zmozgana. Včeraj tudi če ne bi šli k tašči, poleg tega smo pa še Juretu očitno zjeb*** trebušček z eno zelenjavno juhico, kar sem itak bolj nase kot na taščo jezna, ampak bogi revež že dva dni sračka kot vidra, po malem bruha in črviči ga. Pomoje noč ne bo glih prijazna. Nočko.
|