Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
punce, ki se zdravite v MB me zanima a lahko opravima spermiogram kje drugje, pa ga prinesema s seboj izvid ali ga je bolje kr tam opravit. Sploh ne upam pomislit kolko bo vse skupaj trajalo, ker nisem bila še na nobeni preiskavi doslej. kako dolgo traja potem, ko opravima ta prvi razgovor z zdravnikom pa do nadaljnih raziskav?

??? midva sva bila pred dobrim mesecem tam prvič, pa je že imel spermiogram. čudno, res čudno, da morata tako dolgo čakat. pa jaz sem že krvne preiskave dala skozi, pa UZ. zdaj pa čakam na laparo. pri kom pa se zdravita in kako dolgo se že trudita? mogoče gledajo kaj na leta, pa na leta neuspehov. nevem, res. ker ko sem jaz povedala zdravnici, da brez zaščite sexava že 5 let in da se intenzivno trudiva 2,5 leti (se pravi odnosi na dva dni) me je samo čudno pogledala, pa takoj začela pisat napotnice in jih sama nesla k sestri.
pa je še isti dan dal kri (spolne bolezni) in je naročen na ponovni spremiogram februarja. Takrat bova imela tudi razgovor, če bom seveda jaz imela že vse izvide.
.
po drugi strani me je pa malo strah.ampak po tvojih besedah je strah manjši.Mam pa dr.kovač-evo,če ti je kaj poznana.