Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
sem v 38 t in je to moja prva nosečnost, no vceraj sva imela z mojim spolni odnos n je spustil v mene, sva sprobavala, če bo prislo do poroda, vendar ni še nič, kaj pa ve mislite? res HVALA za odgovore.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.12.2007 9:21:10 >
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:05:34
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sem v 38 t in je to moja prva nosečnost, no vceraj sva imela z mojim spolni odnos n je spustil v mene, sva sprobavala, če bo prislo do poroda, vendar ni še nič, kaj pa ve mislite? res HVALA za odgovore.
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:53:03
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 9:01:16
Anonimen
Po naravi naj bi ženska nosila 9 mesecev, zato ne vem kam hiteti, če je vse v redu. Nekatere bi rade, da v par mesecih zanosijo, rodijo in otroka začnejo takoj hraniti s hrano za odrasle. Da bi ja bilo čimmanj dela. Morda sem grdo napisala, vendar ob takšnih branjih dobiš tak občutek. Pa vse dobro ti želim, brez prehitevanja.
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 11:55:16
klarisima
Pa sta dobro zarobila uhlje? Malo se hecam, ker če sta le zaradi tega da sprožita porod pol nimam besed. Vsaka je poglavje zase in vsaka sama ve kdaj je čas, da pride, zato če že dajta vsaj z drugačnimi razlogi. To je moje skromno mnenje pa brez zamere In srečno
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?