Nika v službi
|
Ojla! Pia, čestitke za tek. Obema seveda. Si sploh ne predstavljam, da bi Nika samostojno tekla in me sama počakala na dogovorjenem mestu. Saj teče izredno rada, ampak da bi to takole sama opravila - no go. Kapo dol pred tvojo punco! Ninočka, slikice iz lanskega RD so luštne, pohvale za aktualnost. A-n-j-a, seveda si tudi ti naša, lepo povabljena na naša prihodnja srečanja. Ninočka, slikic še vedno ne vidim, a si kaj kontaktirala RR? Mimogrede, a vam delajo oglasi, mislim, ali lahko oddajate oglase? Jaz zadnje čase tudi tega ne morem, mi ne deluje. In me hočejo prepričat, da je napaka pri meni, ampak jaz sem prej že nekajkrat objavljala oglase in je vedno šlo bp, zdaj pa nikakor ne gre skozi. Grrr, tale RR in prenova. Me je čisto pogrelo. Benika, Edotu želim uspešno operacijo in čim prejšnje okrevanje. Bomo na vezi za kak obisk in kavico. A to bo na ortopedski? Imam še kar naprej gužvo, letim. Aja, to pa le moram povedat. Včeraj smo imeli sistematski. Niko so namerili 94 cm in 14,60 kg. Vidi dobro, je znala povedat, kaj je na sličicah tudi v tisti čisto zadnji vrsti, pritisk je ok (90/50), narisala je brez problemov črto, krog, križ ter delno kvadrat, šteti ni hotela, barve je vse pravilno povedala. Itak pa je ni mučila z ne vem kakšnimi vprašanji, ker nas čaka še pregled v RA, bodo tam opravili bolj podrobno. Oddali sva kri in vodo, kakec pa moramo še pokakati.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 28.10.2008 14:57:52 >