Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ker je bil takoooo umazan in smeten kot 300 kosmatih
Ima ful natečeno dlesen in vidi se belo spodaj. Še kakšen dan in bo vzunaj. Moram pa vseeno pohvalit našo pupo, ker izraščanje teh svojih zobkov kar dobro prenaša. Trkam, da se ne bo kaj poslabšalo!
v usta.
Pajo dobrodošla z Blažom še z moje strani. Tole z drisko pa poznam in se mi res smili Blažko. Mene je tud prejšnji teden doletela
, tri dni sem kar pogost kampirala na školjki. Jej pa Shorty da tebi ne pozabim čestital za službico.
Joj sploh ne dohajam in zihr bom katero izpustila. Jah prav mi je kaj sem pa tolk mal na RR. R1ta upam, da se bo Anika čimprej pozdravla, drugač je pa Manca tud 3 tedne bolehala za virozo-nosek, kašelj, ušeska... Moj_moj pa Nejko tud bošček... Ančiki in Nejkotu enga velikega lupčka... Frufru ti si pa res taka faca-opica in drevo...Naja in Vilma lepa buškota, bi jaz tudi...No tole je bilo za uvod...bom zdaj večkrat tukaj...jah saj vem, da sem to že 100-krat povedala. No ampak zdaj res no... Ker jaz sem od 11.1.08 spet na porodniški. Za Manco, da ne bo kake zmede.