Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem še bila zanimiva, ko pa so me klicarle po porodu in sem rekla da obiskov še ne sprejemam so nekatere surlo potegnile, nekatere pa se sploh prikazale niso niti po tem, ko sem jih povabila naj pridejo.
otroka. Vedela sem da ona nima rada otrok skozi je govorila, da jih nebo nikoli imela, ker pač ji niso ljubki pri srcu. in to bi bil njen razlog zakaj se je oddaljila od mene. Kadar koli sem jo poklicala po telefonu nikoli ni imela časa, tudi takrat ko sem bila sama brez otroka me ni želela poznati, ker pač se je izogibala temi glede otroka.
...bivše sodelavke me tud pokličejo,se zmenimo za kavo....se mi zdi,da pravo prijateljstvo ne umre,tud če nimaš časa vsak dan kofetkat
hudiča pa so bili, ko jih je najbolj potrebovala, ko je imela probleme z bivšim in pdb.. Sedaj se mi zdijo vsi super sladki, samo kako dolgo, dokler jim bo