Raho
|
Evo, uspelo se mi je javiti Preberem vse bolj na pol, ker enostavno nimam časa. A se še kateri to dogaja . No, torej, prejšnji teden sem se spoznala z našimi puncami - želvo, Elo in loncico... Ki so res super punce. Ugotovile smo celo, da je želva hodila v osnovno šolo, ko sem jaz živela v Logatcu . Loncica - odgovor tebi. To je prevleka za Maxi cosi cabrio in sem jo kupila v Baby centru, stane pa nekje okoli 25 €. Vem, da si mi poslala SMS, ampak jaz butl sem šla na morje samo z mobitelom, brez polnilca pa ti nisem uspela odgovoriti. Želva, kaj to berem, kaj je z Mančko? A mi lahko še enkrat napišeš, zakaj ji sploh daješ Calpol? Ampak vaša pediatrinja je res zarukana . In kot je Magi* napisala, še večja Assssssssssssssssssssssica od njene. Mi imamo v soboto krst pa še vedno nič pripravljeno - še dobro, da bo Živa imela tako dobri botri, da sta večino stvari opravili namesto mene . SD - vidim, da tvoji dečvi lepo napredujeta. Samo ju ne primerjati. Mene naš P vedno krega, ko primerjam Živo s Črtomirom. Andreja2000, kako je s tvojo sestro? Vidim, da se eni pridno hodite kopat. Jaz bi se tudi, ampak se letos ne oblečem v kopalke. Ni šanse Šibam zdaj, ker mi eden na vratih visi. Lepe pozdrave
|