Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

zdaj že 3 mesec intenzivno
  zdaj že 3 mesec intenzivno  ko so plodni dnevi, to pomeni vsak dan. Ali je možno, da tako pogosti spolni odnosi prikrijejo sluz, da jo jaz ne opazim? Prej sem jo opažala ko še nisva delala na
 ko so plodni dnevi, to pomeni vsak dan. Ali je možno, da tako pogosti spolni odnosi prikrijejo sluz, da jo jaz ne opazim? Prej sem jo opažala ko še nisva delala na  , zdaj pa je ni. Ja čutim povečano vlažnost in malo izcedka ,to pa je tudi vse. Prvi mesec si merim tudi BT. Pred ovulacijo je bila 36,5 sedaj pa je zrasla na 36,8.
 , zdaj pa je ni. Ja čutim povečano vlažnost in malo izcedka ,to pa je tudi vse. Prvi mesec si merim tudi BT. Pred ovulacijo je bila 36,5 sedaj pa je zrasla na 36,8.  

, čutim pa tisto špikanje, ki naj bi bila O,
 , čutim pa tisto špikanje, ki naj bi bila O,  pa bo že ratalo.
   pa bo že ratalo. 

vem, da verjetno nisem
  vem, da verjetno nisem  , ker BT ne ostane povišana in potem sem sam še bolj down, tako da ...
 , ker BT ne ostane povišana in potem sem sam še bolj down, tako da ...