Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jutranja kavica, rogljiček ,
Aja, pa irske pastirske pite tudi ne bi.
sam pol bo fajt
Ne vem - kislo zelje in bešamel se mi zdi, da ne gre ravno skupaj. Lahko pa poskusiš seveda in nam poveš rezultat
. Če prav razumem boš delala improvizirano sarmo, a ne? Jaz bi raje naredila tako, da na oljčenem olju (ali tistem, ki ga uporabljaš) prepražim dve žlici moke in eno žlico paprike v prahu in to zalijem s pol litra vode in potem s tem zalijem ter dam pečt. Ker če pogledaš ima že meso malo soka pa tudi kislo zelje ni tako suho, da bi zahtevalo toliko tekočine.
- ker mleto meso je pa zelenjava, a ne ...) , pa drobtine sem morala vsipat, ker je blo preveč rahlo... zdaj pa masa počiva v hladilniku ( kosilo bo danes ob treh), jaz pa še vedno ne vem... v končni fazi mi preostanejo čufte v omaki in pire krompir, bolj čudna mesna štruca pa krompir iz pečice , ali pa polpeti - zrezki, naloženi na peki papir in spečeni v pečici, pa krompir.... solata bo itak.