|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
22.1.2008 18:27:53   
MetiLu
Jao, cel dan sem se potepala user posted image  Sem šla potem še ata obiskat, pol pa do mojga na šiht, sva letela še v Bauhaus in sem končno dobila vse, kar sem danes še nameravala nabavit user posted image  user posted image  me pa tko križ zdele boli, da je joj...
Pa lakota me daje, grem kuhno napast. Pa še slikce od mojga marsovčka vam prilepim, da boste mal pošnofale user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
22.1.2008 18:28:05   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mmmmmmmmm, tudi jaz bi zdele navalila na regrat... Mljaski.user posted image
Saj res - ko bomo dojile, ga ne bomo smele jest, kajne?user posted image

Ja solat res naj ne bi jedle...zaradi kisa, da potem user posted image  ne črviči. Ampak malo ga pa že bomouser posted image  

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.1.2008 18:32:42   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Mmmmmmmmm, tudi jaz bi zdele navalila na regrat... Mljaski.user posted image
Saj res - ko bomo dojile, ga ne bomo smele jest, kajne?user posted image

Ja solat res naj ne bi jedle...zaradi kisa, da potem user posted image  ne črviči. Ampak malo ga pa že bomouser posted image  

A ziher zarad kisa? Al zarad sveže zelenjave?? Ker...sej ni problem nardit solate brz kisa. Jaz sem se prvič ful izogibala sveži zelenjavi, mi je fuuuuuuulllll manjkala. user posted image  Sem pa pojedla na tone rdeče pese. Tokrat bom verjetno tud solato vsaj probala, pol bomo pa že vidli, če bodo kakšni krči.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.1.2008 18:36:48   
Februarka08
Ja, men so tud rekl, da zarad sveže zelenjave ne bi smele jest... Tako da mam že celo shrambe pese na zalogi.user posted image Vse kar je kuhan, pa baje lahko. Isto je z jabolki - v kompotu lahko, surovega pa ne. Tako mene učijo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.1.2008 18:43:53   
Marusah
Aja, pojma nimam...Jaz sem slišala, da zaradi kisa user posted image  Vem pa ne!!! Bojo mamice povedale...

Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.1.2008 18:44:27   
bamby
Po moje je pa najboljše probat, potem pa po zdravi pameti nadaljevat (kot je rekla suzi, če ne bodo krči user posted image )

Regrat bi pa tudi jaz. Ampak bom verjetno kar počakala, da mi ga kdo nabere user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.1.2008 18:48:05   
Marusah

Ja, men so tud rekl, da zarad sveže zelenjave ne bi smele jest... Tako da mam že celo shrambe pese na zalogi.user posted image Vse kar je kuhan, pa baje lahko. Isto je z jabolki - v kompotu lahko, surovega pa ne. Tako mene učijo...

a pol nobenega svežega sadja in zelenjave ne smeš oz. ni priporočljivo jest ko dojiš?

Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.1.2008 18:55:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

a pol nobenega svežega sadja in zelenjave ne smeš oz. ni priporočljivo jest ko dojiš?

To je bla včasih praksa....zdej ne vem, če je kej novega. Sicer pa vse o prehrani med dojenjem pove patronažna ko pride na dom.
Drugač je pa kolegica vegetarijanka že v P dobila pred 3 leti na jedilniku svežo zeleno solato....torej, kdo bi vedel kaj je prav. user posted image

Na kratko naj se ne bi jedlo stvari, ki tebe napenjajo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.1.2008 18:59:16   
Marusah
Suzi hvala...še dobro, da obstaja forum user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.1.2008 19:00:17   
Mateja81
Jaz pa itak skor nobene zelenjave ne jem. Sploh pa ne surove (beri : paradižnik paprika , kumare, čebula inp...bljak) tak da jupiii user posted image user posted image user posted image mi vsaj enkrat ne bodo težili kolk je zelenjava zdravauser posted image . Od vse zelenjave imam najraje klobaseuser posted image
Cao  cao

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.1.2008 19:04:09   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

... Od vse zelenjave imam najraje klobaseuser posted image

pa verjetno najrajši tisto iz jote user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.1.2008 19:05:59   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Jaz pa itak skor nobene zelenjave ne jem. Sploh pa ne surove (beri : paradižnik paprika , kumare, čebula inp...bljak) tak da jupiii user posted image user posted image user posted image mi vsaj enkrat ne bodo težili kolk je zelenjava zdravauser posted image . Od vse zelenjave imam najraje klobaseuser posted image
Cao  cao

to je tudi zelenjava..in to takšna, ki jo predela pujsekuser posted image user posted image user posted image user posted image
marsikdo ima rad takšno zelenjavouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.1.2008 19:07:33   
MetiLu
Februarka, ke hude fotkice user posted image  user posted image  user posted image
Mateja, lepa opremica in bauhi user posted image  user posted image  user posted image

Men bo pa kar malo težko, če ne bom mogla jest svežega sadja in zelenjave, ker jaz pa kuhnega ne maram preveč. No kakšen korenček pa brokoli še gre, drugač pa kompoti in podobne zadevščine (recimo rozine user posted image ) - NO WAY! Razen bučke, bučke mam pa rada user posted image  ampak tud te šele zadnji dve leti user posted image  user posted image  Zbirčna Metka - mam taprav ime user posted image  user posted image  Upam, da Janez vsaj po čokoladi ne bo imel krčev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol bomo preživel user posted image

Punce, prejle mi je tko slabo ratalo, da sem na WC-ju 10min globok dihala in razmišlajal iz katere strani bo kej ven priletelo user posted image  user posted image  user posted image  Zdej je mal boljš. Grem mal ležat.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.1.2008 19:11:29   
Marusah
Meti, ti pa imaš zadnje čase kr probleme s prebavo in slabostmi, a ne? Boga...user posted image  user posted image user posted image

Sej še samo malo....pa bo v telesu spet vse po starem - no, verjetno skoraj vse user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.1.2008 19:13:20   
Suzi*
Jaz bom tud ful pogrešala sveže sadje in zelenjavo. Sploh sadje (spomladi bodo češnje user posted image ), ker tiste kuhane jabke jest. user posted image  Pa citrusom naj bi se izogibale. user posted image   Zelenjava (razen solate) še kar gre....jo skuhaš, prepražiš, potenstaš, se vsaj da kej naredit.

Meti, božica. Samo da je zdej vse ok.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.1.2008 19:13:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Februarka, ke hude fotkice user posted image  user posted image  user posted image
Mateja, lepa opremica in bauhi user posted image  user posted image  user posted image

Men bo pa kar malo težko, če ne bom mogla jest svežega sadja in zelenjave, ker jaz pa kuhnega ne maram preveč. No kakšen korenček pa brokoli še gre, drugač pa kompoti in podobne zadevščine (recimo rozine user posted image ) - NO WAY! Razen bučke, bučke mam pa rada user posted image  ampak tud te šele zadnji dve leti user posted image  user posted image  Zbirčna Metka - mam taprav ime user posted image  user posted image  Upam, da Janez vsaj po čokoladi ne bo imel krčev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol bomo preživel user posted image

Punce, prejle mi je tko slabo ratalo, da sem na WC-ju 10min globok dihala in razmišlajal iz katere strani bo kej ven priletelo user posted image  user posted image  user posted image  Zdej je mal boljš. Grem mal ležat.

Ja in zakaj? Zato baby, ker se cel dan po štacunah prekladaš user posted image  Marš peglat! Kavč mislm user posted image  Upam, da te bo to izučilo in da jutri namesto v LJ prideš k meni pogledat najlepšo otroško sobico user posted image  user posted image  user posted image  Pa še kej za pod zobek dobiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.1.2008 19:25:06   
dolenjka
Joj punce, mene so pa zize oz bradavice začele tko žgat user posted image  Kr naenkrat, k da bi mijih kdo zakuru user posted image  A čem kar mal z bepantenom namazat? Bi verjetn znal pomagat a ne user posted image

Po vsem napisanem o zelenjavi oz solati sem pa jaz zdaj natrebila radiček in krompirček skuhala in bomo mi3je papcal takoj ko mojster miha odide (še neki zakita), ker je prejle prišel tapetko nalepit v sobico user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.1.2008 19:29:10   
pina-1
čerrrrrr..ne morem jaz brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede zelejnave...jaz sem pa pri Mii takoj vse jedla...sicer malo po malo ampak sem takoj jedla okisano mlado solato in vse ostalo...Pa ni mela nič krčev... Tudi sedaj bom delala tako.... če se bojo pa pojavili krči bomo pa začeli pazit pri hrani...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.1.2008 19:30:20   
Janey
Čer...zdaj bom pa kar umrla...sem tako crkjena..cel dan sem letala okoli..če nisem naredila 30 kilometrov danes...uf...komaj me še noge držijo. Res nisem več za nič. Upam samo da bom potem čimprej spet v formi, ker ne presenem da me utrujajo taka letanja in sprehodi. Pol pa pridem crkjena domov pa kr ne morem sedet...še kar nekaj šarim in brišem prah in čistim kuhno. Nisem normalna, pa se ne morem hejat. Gnezditveni me daje...pomoje bom kar šla kmalu.user posted image user posted image res is že želim it, ker ne spim več, ne morem več na daljši sprehod...čisto me ubija to.

Zdaj bo treba pa še nekaj dat v trebušček. Je mali pomoje že tako lačenuser posted image user posted image Grem pokukat kaj sma nakupila danes...sma kar konkreten nakup nardila. Ziher bo njamsi večerjica. Ko bi se sama postregla bi bla še bolša.

Glede dojenja meni tudi tašča ze cele dneve trobi da naj se najem jabolk in solate in vsega svežega. Sem pa brala, da pač je res dobro čim manj tega jest, pač pa poskusiš, da vidiš če ima dete krče. Samo jaz ne vem če bom sploh poskušala. Zakaj bi mu povzročila nekaj kar ni potrebno. Pol leta bomo pač na kuhani zelenjavi. Sej tudi ni tako slaba. Zagotovo ni tako zdrava kot sveža. tudi sadni kompoti. S kuhanjem gredo ven vsi vitamini. Pač meni to ne gre skupaj. Otrok in tvoje telo rabijo vitamine, ti pa jih ne smeš ker dobi otrok krče....ampak bo že tak, če babice tako pravijo.

Danes sem dobila košaro na kolesih v kateri sem bila že jaz, moj brat, bratranec, sestrična....in še cela vrsta zadnja letauser posted image user posted image user posted image je dala tazadnja delat novo peno...mami mi bo pa zašila nove prevleke zanj. Še vedno je tako lepuser posted image user posted image user posted image prav vesela sem...mami pa tudi, je dobila kar solzne oči ko ga je videla. Ko bo fertik prilimam slike.

februarkauser posted image user posted image user posted image sej veš kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.1.2008 19:41:43   
Janey
Februarka samo eno lahko rečem WOOOOWuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.1.2008 19:45:50   
MetiLu
Dolenči draga, jutri se ti znam pa res nalimat na vrata user posted image  user posted image  user posted image  Sam povej, kdaj boš doma.

Slabo mi je pa zato ratal, ker mi je spet cuker padu in da se nisem začela trest sem hitr en topfen pojedla, no pol mi je pa kuj slabo ratal... Sej zdej je minil. Ma me kar matra tale moja požrešnost. Drug problem pa je, ker sem prepozno dam prišla ja, ker nisem prej jedla user posted image
Ah, mam pa obešalnik za na vrata v kopalnici, pa okrasne nosilce za police, ki v dnevni sobi postrani visijo user posted image , pa nekaj PVC košaric, da bom mela vse kremice in tak za user posted image  lepo postravljeno v previjalni, pa novo metlico za WC, pa najboljš od vsega dones, moj novi plašček za male pare user posted image  user posted image  user posted image  (sem dala v albumček user posted image ) A teli nakupi tud pod gnezdenje spadajo? user posted image  user posted image  user posted image
Pa barvo za lase sem dones kupila, v soboto pride moja Ninči men pramenčka narest. Preden sem najdla to frizerko, ki jo imam zdej, mi je zmeraj ona na kapo delala pramena, pa je bilo ful fajn. Ne lub se mi zdej 2 ure in pol pri frizerki viset user posted image  Ninči to hitrej naredi, pa še nikamor mi ni treba it user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.1.2008 19:49:49   
ella79
uuu mene tudi skrbi, kaj bom potem jedla, ko bom dojila user posted image obožujem vse sadje in zelenjavo. Si sploh ne predstavljam, da ne bi pojedla vsak dan par kosov sadja, pa solatka njami user posted image na začetku bom zagotovo sam na pesi, kar se solate tiče, zato se je zdej niti pritaknit nisem hotla, k vem da mi bo kmal povsod že vn gledala user posted image user posted image pa pomaranče zdej jem kot za stavo, k agrumi kao sploh niso fajn user posted image
je pa fajn to, da poleti bomo pa že lahko vse jedle, k bo velik sadja in zelenjave user posted image no razen vmes češnje in jagode, po katerih se mi bo lahko samo kolcalo

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.1.2008 19:59:20   
pina-1
tiste pozne češnje bomo aahko jedle...bojo otročki stari že 3 mesece pa tahujši krči bodo že za nami

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.1.2008 20:00:03   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Februarka samo eno lahko rečem WOOOOWuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Hvala.
Meti, lep marsovček!!! Jaz bi tud tazga...user posted image
Ja, zdej se bo treba vsega dobrega najest, kar potem ne bomo smele... Samo kaj ko jest že zdej skoz to peso otepam zarad železa... Najbolj, da jo nekaj časa pustim pri miru, pomoje se mi bo potem kar obrnila.user posted image Jo je tašča vložila za celo gorenjsko.user posted image
No, zdej pa mal pred tv pa kavčka peglat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.1.2008 20:18:33   
brina2006
Pozdravljene punce!

Po dolgem času se malo oglašam, berem vas pa kar redno čeprav vam komaj tegnemuser posted image .
Kako ste kaj ,mene vse boli ,ponoči nič ne spim, na WC hodim vsake pol urceuser posted image .
Danes sem imela preglet pri G ,(Naslednji pregled 01.02.08 ANANDREJ) smo poslušali srčekuser posted image , mi je pa G rekla da če ne bom rodila do roka moram na dan roka v bolnišnico na pregled ,pravi da je sedaj taka praksa .
A ima še katera take napotke ? In zakaj?

FEBRUARKA PROSIM ! jaz sem tudi firbčna user posted image user posted image user posted image  prosim geslo !

CIAO!

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Spanje pri babici in dedku
Zoja Lara

Pri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?

pri 1 letu (51%)

pri 2 letih (19%)

pri 3 letih (18%)

ko je star 6 let ali več (11%)

Število vseh glasov: 636

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!