|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
22.1.2008 15:04:54   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Celga boga napišem, pol mi pa vse zbriše user posted image  user posted image  user posted image

Pina, knjigica je res tko personal, da ni za širšo javnost (sej veš, ti si mal širša user posted image  ).

Mater, PC mi ne dovoli ven vzeti kartice od fotoaparata in zdej me lahko moj dobi (je že na poti iz službe) user posted image  user posted image  user posted image

Februarka user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
22.1.2008 15:06:38   
Februarka08
Evo, mislim da sem vsem poslala...
Pa saj ni nič takegauser posted image . Hvala vseeno. Meni danes niso nič kaj več všeč...user posted image

Mi smo po kosilu, sedaj bo pa treba mal zaležat... Možek že pridno pospravlja...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.1.2008 15:08:17   
Marusah
Februarkauser posted image user posted image user posted image  Lepe slikice...to bo tvoj dragi navdušen user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.1.2008 15:10:41   
itata
evo mene iz masaže nazaj, se počutim kot pušlc. pa nič nisem zatečena več (roke pa noge)user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.1.2008 15:11:06   
Lanchy
FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image ...enkratno si tole nardila!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.1.2008 15:15:47   
bamby
Februarka, ful dobre slikce user posted image .

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.1.2008 15:18:18   
mary_lou
Lepo fullllll

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.1.2008 15:21:29   
mlavla
februarka...ja super!!!user posted image user posted image mam filing,da boste še mene prepričale, da začnem kakšen foto sešn..user posted image  

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.1.2008 15:27:41   
Februarka08
Hvala.user posted image
Sem pa tako slabe volje ratala da bi najraj kar vse skoz okno zmetala in poslala vse k user posted image . Na mizi sem pozabila zložen papir k je gor napisano potrdilo o naročilu fotoknjige in moj firbec kokr je, je mogu pogledat... Pol pa 100 vprašanj kaj je to, da naj mu pokažem in bla bla. Sem kar v user posted image padla. Tolk enga matra, pol pa tkole. Sem mu rekla, da bom zdej odpovedala vse in da naj pozabi da je sploh kej vidu... Dobr da ne ve kako naj bi to zgledalo... Vsaj upam. user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, bi mi zdele prijala ena dobra čokolada, a kaj ko je ne smem vidt.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.1.2008 15:32:20   
Suzi*
februarka, super fotke!!!! user posted image user posted image  tvojmu pa nič povedat, pa bo. naj ga firbec matra. user posted image  user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.1.2008 15:35:30   
mesecnica
Mlavla...za tisti kruhek...

Jaz sem ga prvič pekla po tem linku:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8170&besede=kruh
Je poleg pripet tudi video. Full fancy stvar v glavnem. Če me spomin ne vara je bil recept na kulinariki objavljen pozneje in sicer iz tegale linka. Poglej si video in boš videla kako gre to.

Jaz sem ga delala po nasvetu ostalih opunc na kulinariki (na tem linku). Zmešala sem ga ponavadi en dan prej (zvečer preden sem šla spat), naslednji dan (ko sem prišla iz službe) pa sem nadaljevala s postopkom.
Je res full enostaven recept user posted image ... Malo si preber ta mnenja pa ti bo vse jasno, boš videla.

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.1.2008 15:56:30   
jencili
Februarka, tudi jst bi vidla slikce...user posted image

Sm se dons tudi sama spravila neki fotk nardit, sam jih še nisem uspela prenesti na rač.user posted image Pride tudi to še na vrsto....user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.1.2008 15:58:24   
larisa
Ojla čveke,

me par uric ni pa vidim 3 nove strani, pol pa itak sam posti, ko za geslo prosite user posted image , pa kruh pečete user posted image

Ampak Februarka, jaz bi tud geslo, ga nisi še čist vsem poslala.....user posted image

Jaz si pa kosilo pripravljam, bom mela tud danes samo solatko z jajčkom, ker mi nič drugega ne diši... Joj pa regrat sem prebrela, da je že. Kolk bi šele regrat jedla, na to sem pa čist nora....a se ga da že kupit, če katera mogoče ve???

Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.1.2008 16:04:36   
ella79
februarka geslooooo plizzzz user posted image user posted image user posted image user posted image
dolenjka, a si zdej že dodala besedilo? sem mal kavč vmes likala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.1.2008 16:05:15   
mlavla
mesečnica hvala!!!user posted image bom sprobala, potem pa poročamuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.1.2008 16:19:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka geslooooo plizzzz user posted image user posted image user posted image user posted image
dolenjka, a si zdej že dodala besedilo? sem mal kavč vmes likala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zrihtan baby.... tebe je za po smrt poslat, k te je treba tolk dolg čakat user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.1.2008 16:22:19   
ella79
Zrihtan baby.... tebe je za po smrt poslat, k te je treba tolk dolg čakat

user posted image user posted image ti sploh ne veš kok je bil zmečkan kavč, pa kok je velk user posted image user posted image user posted image user posted image je blo za več kot uro dela user posted image user posted image user posted image
a boš kej svojo mojstrovino na ogled postavla?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.1.2008 16:30:33   
jencili
Februarka, fajn slikce so res in tud sama ideja s fotoknjigo se mi zdi ful fajnauser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.1.2008 16:52:09   
larisa
Februarka, zelo lepe fotke!! user posted image user posted image user posted image  Zarad tvojga se pa ne sekiraj, sej ne more vedet kakšne fotke si pripravla in to bo ziher ful presenečenje, sej naši dragi si ne predstavljajo kolk hude foto sešne znamo mi narest!!! user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.1.2008 16:56:51   
Februarka08
Ja, saj sem se že mal pomirila, ker pomoje se mu res ne svita kaj in kako bo izpadl.user posted image Bom potem še v albumu geslo zamenala za vsak slučaj...user posted image Sem mu pa rekla, da sem odpovedala vse skupi in mu je zdej kar mal bed. user posted image Prav mu je, kar naj ga mal matra... Do Valentinovega je še daleč.user posted image
Zdej grem pa nazaj kavča peglat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.1.2008 17:14:26   
ella79
februarka, kakšne hude fotke user posted image user posted image user posted image user posted image to bo tvoj čist navdušen, k zdej se mu niti sanja ne, kaj si mu skrivala user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.1.2008 18:17:33   
katka37
Februarka, tvojega kar naj mantra, ve pa itak ne, za kaj se gre. Glavno, da so ti fotke uspele, so mi ful všeč. user posted image

Jaz bi tudi regrat, ga obožujem, ampak bom pa počakala mamo, da ga nabere.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.1.2008 18:24:05   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Jaz bi tudi regrat, ga obožujem, ampak bom pa počakala mamo, da ga nabere.

...jaz tut user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.1.2008 18:24:14   
Suzi*
Joj, ste mi zdej nardile lušte s tem regratom. Bi ga jedla s krompirjem...njamiiiiiiii.

Bo treba hitro kaj tega pojest, ker pol bo treba mal pri hrani pazit. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.1.2008 18:25:43   
Februarka08
Mmmmmmmmm, tudi jaz bi zdele navalila na regrat... Mljaski.user posted image
Saj res - ko bomo dojile, ga ne bomo smele jest, kajne?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

ime
samma

..

Ariela (10%)

Neva (24%)

Kati (23%)

Alisa (23%)

Anisa (19%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!