|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
23.1.2008 13:23:01   
Lanchy
Ja, sej mate ziher prav.... samo tako se mi zdi, da bi bilo pa vseeno fajn, da bi se vse skupaj spontano zacelo, ne pa z nekimi napotnicami za dodatne preglede, pa potem po moznosti umetna sprozitev poroda...user posted image ...kaj pa vem no, zame je itak to prvic in sem cist neizkusena.
Sem res ful vesela, da lahko delim to z vami, ki ste to dale ze enkrat (nekatere pa celo ze veckrat) cezuser posted image . Super ste punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
23.1.2008 13:28:16   
bamby
lanchy, z nobeno stvarjo, ki jo boš več naredila za svojega otroka se ne obremenjuj. Vse kar bodo naredili je vse dobro za user posted image  in zate. Sploh pa imej vedno to pred sabo, da boš v dobrih rokah in da bodo maksimalno poskrbeli zate, pa naj si bo porod spontan ali pa umetno sprožen. Pa še nekaj: sploh ni tako hudo kot se sliši. Jaz sem vedno imela to pred sabo, da če so naše mame in babice rojevale, bom tudi jaz, drugače bodo pa že poskrbeli zame, da mi bo lažje. In moram priznati, da tudi so user posted image .

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
23.1.2008 13:28:21   
mlavla
Lanchy..a nisi bila ti ta teden pri frizerju..pa si nam neke slikce obljubila...veš to jst ne pozabim...user posted image  zdej pa čakamuser posted image user posted image user posted image

februraka..hvala za recept...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
23.1.2008 13:35:00   
Lanchy
Mlavla, user posted image , ma si me dobila...sem se slikala s telfonom, zdaj pa ne znam slike dol dobit...z digitalcem se gre s telefona pa neuser posted image ...morm mojga mal nastimat, da mi to nardi, ker men ne gre....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
23.1.2008 13:36:32   
Lanchy
Da ne recem, da mam dons ze od vseh silnih silikonov in preparatov, ki mi jih je dala na lase, ze cist mastne in da si jih bom zvecer oprala, da ce slucajno jutri v P ostanem, da me otrok lepo spoznauser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
23.1.2008 13:50:10   
pina-1
no pa ste le pprišle na planouser posted image user posted image user posted image  mi je baterije zmanjkalo na PC pa sem ga pustila, da se malo napolni. Vmes sem pa Miino sobo pospravla in posesala celo stanovanje. Sedaj bomše oprala po tleh. Se mi zdi da skozi samo pospravljam in še vedno se mi zdi da je vse razmetano...user posted image

za do kosila sem pojedla eno polno skledo gresauser posted image  za kosilo bodo pa polpetki in krompir z ohrovtom. No zame samo ohrovt..Se mi zdi da je blo dovolj škroba za danesuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
23.1.2008 13:58:30   
larisa
Dannnn,

danes pa kar ne vem kaj bi napisala user posted image user posted image user posted image ......že cel dan se ukvarjam s fotoknjigo, me je čist not potegnilo in prav uživam v tem...

Pinči, ampak ti pa res samo pospravljaš, se ti kar prav zdi user posted image

Čvekice lepo čvekajte, ne še rojevat, pa počivajte tud kej...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
23.1.2008 14:04:18   
mlavla
evo moj burek je v pečici..zdej se moram pa še juho spravt nardit..dragi pride namreč čez pol ure...jst sem pa že čist crknjena..pa nobene volje nimam..pa tok stvari vidim, ki jih je potrebno naredit..

pina tud men se mi zdi,da skoz neki pospravljam...pa je še kar zmeri razmetan...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
23.1.2008 14:14:32   
itata
daaan,
glede na lepo vreme predvidevam, da se vse počutimo veliko bolje kot prejšnje dniuser posted image  vsaj jaz se.
bila na pregledu danes. spet 2 rahla popadka - otrdevanje trebuha. vsak teden so malo bolj jasni in malo višje gre "hribček"... tko da punce bliža se čas... danes sem tko dobro razpoložena bi mi blo čist vseen tud, če me odpeljejo rodituser posted image  bi šlo zihr z lahkoto. drugače pa je rekla, da mi ne more še nič napovedat, ker tko izrazito pa ni vse skupaj. da user posted image  pa zgleda ok (po utripu pa tko).
no glede na počutje in lep sonček sem šla pol še račune plačat v mesto pa na kavo z eno prijateljico pa na trg po kakije - tko da sem se kar nasprehajala, se mi ni pol pa nič domov mudilo počivatuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
23.1.2008 14:14:48   
jencili
Vidim, da ste vse čvekice še ful aktivne in pridne, jst pa morem skoz samo ležat in nč delat.user posted image
No sej ne, da kdaj ne paše, sam ne pa da morš ležat cca 22-23 ur na dan. Ostane mi samo ko jem, tuš, če se kej sprehodim po stanovanju in vsak dan max 15 minutk sprehoda, to je to.
Hvala bogu, za mojega dragega, ki tko pridno skrbi zame in za stanovanje, da ga lahko samo pohvalim. Čisto vse je pospravljeno in poštimano!user posted image user posted image user posted image

Morm pa rečt, da bi se tud sama z veseljem lotila kake roladice ali česa podobnega...user posted image ...no, očitno bom še kak teden počakala, pol pa upam, da bo šlo...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
23.1.2008 14:21:56   
itata
aja pa začela sem se resno veselit vsakdanjih dogodkov (ne povezanih z user posted image  v tem primeru) kot so: kuhanje jote kot se šika, oblačenja mojih običajnih oblačil, pobiranje s tal in zavezovanje čevljev brez težav, konec zatekanja, vstajanja iz ležečega položaja brez valjenja na bok... in drugih opravil, ki so sedaj pač omejena ali neprijetna ali otežkočenauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
23.1.2008 14:26:52   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

aja pa začela sem se resno veselit vsakdanjih dogodkov (ne povezanih z user posted image  v tem primeru) kot so: kuhanje jote kot se šika, oblačenja mojih običajnih oblačil, pobiranje s tal in zavezovanje čevljev brez težav, konec zatekanja, vstajanja iz ležečega položaja brez valjenja na bok... in drugih opravil, ki so sedaj pač omejena ali neprijetna ali otežkočenauser posted image

user posted image user posted image user posted image  si sploh ne znam več predstavljati, kako te stvari potekajo v normalnih okoliščinah....user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
23.1.2008 14:29:41   
Marusah
Jencili sej bo kmalu boljš user posted image user posted image user posted image  Ko ti bo najbolj hudo ležati ti kr lepo trebušček pobožaj in pomisli na user posted image  kako bo lepo, ko bo enkrat v tvojem naročju user posted image . Še čisto malo, pa bo res prikukal na svet...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
23.1.2008 14:37:37   
jencili
Ja, Marusah, sej maš prov.
Kmalu bo konec tega in bom lahko spet po starem zavihtela cunjo nad policamiuser posted image user posted image user posted image . Sej, takrat se mi bo pa verjetno kolcalo po teh trenutkihuser posted image . Taki pač smo, zmer bi neki drugač...user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
23.1.2008 14:40:36   
Marusah
Mogoče pa bomo ene izmed tistih srečnih mamic katerih user posted image  pridno spijo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
23.1.2008 14:49:12   
jencili
v to pa sploh ni dvomauser posted image . Ne vem, al samo jst tok trdno spim, al pa se naš user posted image  ponoči nič kaj ne premetava. Čutim ga preden zaspim in takoj ko se zbudim. Ponoči nikoli...
Zdej pa al je to moje spanje, al pa user posted image  spi ponoči ko velikiuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
23.1.2008 14:54:42   
Marusah
Jaz ga tudi ponoči nikoli ne čutimuser posted image  Čez dan mi tako dela po trebuhu, da imam včasih občutek, da bo kr ven skočil al pa, da ni bo vse rebre polomil user posted image  Ponoči pa je priden ko user posted image ... 

kaj veš, mogoče bosta pa zaspančka - po mamicah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
23.1.2008 14:55:53   
Marusah
Bi bilo prelepo, da bi blo res user posted image  Verjetno midve tako trdno spiva user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
23.1.2008 14:58:04   
misar
jaz tud misim, da sam trdno spimo me user posted image user posted image user posted image jaz sem tud mislila, da naša malčica nič ne skače ponoči, pa odkar zadnje tedne narahlo ponoči spim, ugotavljam, da prav veselo rogovili tudi ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
23.1.2008 15:00:41   
Marusah
Punce moj dragi je pršu domov...tako, da grem na kosilo, potem pa malo kavč likat. Vas pridem še potem pozdravit.

Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
23.1.2008 15:03:49   
jencili
No, sej ne, da sem ful zaspanka, sam ko pa spim, pa spim in upam, da se bo to vsaj malo preneslo na user posted image , ker če se bo, smo zmagaliuser posted image user posted image user posted image
Maruša, zdej pa sam upajva, da ta povezava deluje...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
23.1.2008 15:13:52   
Janey
Dan...me je prej klicala sodelavka ko ima že 3 porode za sabo in sem rekla, da ne morem spat, pa je rekla naj si kar spakiram, ker mi da še par dni...sploh pa glede na to kak nizko imam buši. Sicer jaz upam, da bo prej ko kasneje...ampak če je taka gužva v P pol bi jaz še malo počakala user posted image user posted image razn če luna ven vleče in bo naš čmrlek kr zletu venuser posted image user posted image sej ni čudno, da ne morem spat če pa samo razmišljam kako in kaj.

Za rulado mam jaz še enga bol na izzi od moje mame:

5 žlic cukra
3 jajca
1 vanili
mešaš da naraste, dodaš 2-3 žlice olja in še malo zmešaš. Potem pa kar z roko dodaš 5 žlic moke in pecilni in z vilco vmešaš, ne več z mešalcem. Potem pa to samo poliješ po peki papirju (je mase za normalen pekač od pečice) in daš na 180 ene 10 min. in je to to...testo

en dva tri, pa še dobro je.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
23.1.2008 15:23:38   
Februarka08
Uh, sem se najedla sarmic... Komaj sedim. Sedaj bo pa treba mal zaležat.user posted image Kak je fino k mam kuhno čisto k mi ni blo treba kuhat.user posted image
Nekje sem zasledila, da se moraš s hrano tud zadnji mesec neki merkat glede dojenja... Zelje in to. A je v tem kaj resniceuser posted image ? Če bo katera vedla... Sam pomoje da ne. No, ne vem. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.1.2008 15:34:17   
itata
februarka po mojem ne, ker se kar poješ v mleku "pokaže" čez cca 2-4 ure in ostane noter cca 24 ur...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
23.1.2008 15:41:23   
ella79
Dan...me je prej klicala sodelavka ko ima že 3 porode za sabo in sem rekla, da ne morem spat, pa je rekla naj si kar spakiram, ker mi da še par dni...sploh pa glede na to kak nizko imam buši.

jaz ne spim že par tednov (no, razen sedaj par dni), trbušček nizko, 10 dni pred PDP, pa se še nič ne dogaja user posted image jaz bi tudi že kar šla, k zdej sem pa res že pripravljena, pa še nervozna nisem tok k si pomoje na PDP

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Valentinovo
binyy

Koliko denarja porabite za valentinovo (nakup daril)?

nič, ker ne praznujem (46%)

do 50 € (49%)

od 50 - 100 € (2%)

od 100 - 200 € (0%)

200 in več (2%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!