|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
23.1.2008 21:59:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

ojla dame
Pri nas še vedno nič novega user posted image . Po zadnjih podatkih (pogovor s pediatrom) se bo stanje "baje" izboljšalo nekje po 10 dnevu (od rojstva. Mali ima preveč ženine krvi v telesu in jetra ne zmorejo vsega dela.)
Se mi pa Janezek prov smiliuser posted image (po 14 ur na dan je pod lučko ) sedaj pa dobiva še neki prašek pomešan z glukozouser posted image .
Dobra stvar je, da je počutje ženke superuser posted image in da Janezek ne izgublja na teži (pridno je in se je celo malo poredivuser posted image ).

lepo se imejte in pridno likajte user posted image (seveda kavče in fotelje)

se tipkamo

Toni, hvala za obvestilo in držim pesti, da si Janezek čimprej opomoreuser posted image in pa seveda lepe pozdrave Vrtnici!!!user posted image user posted image user posted image Pohvale pa seveda tudi tebi, da nas tako redno obveščaš!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
23.1.2008 22:39:09   
katka37
Ati Toni, res si zlat, da nas redno obveščaš in smo na tekočem, pa še same lepe stvari nam zaželiš. Včasih nam ne gre vse po načrtu, ampak glavno da se bo stanje izboljšalo in da Janezek ne zgublja na teži, vidva bosta pa tudi potrpela, kmalu bo boljše. Pozdrav vsem.

Ostalim pupam in staremu pa mirno noč. Jaz bi se brez kapljic za nos zadušila, me je prehlad čisto znerviral. Pa saj bo, samo luna ima slab vpliv še vedno.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
23.1.2008 23:26:00   
Janey
Spet ste pridne in vse spite. Jaz upam, da mi danes uspe. Bi mi skoraj moralo glede na prejšnjo noč. Lepe sanje vam želim.

Čao bao

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
24.1.2008 0:42:37   
nizy
Ja,jaz sem bila pridna! Sem dala moji pupi spat ob 21h in sem kr z njima zaspala. Pa glejga zlomka ,zdaj na RR strašim. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
24.1.2008 6:53:12   
*Naja
Dobro jutroooooooooooooo....Kaj je zdej.....jst strašim že od 5.30 okrog....zmazala sem že en krožnik čjokolinota in pol škatle Karat napolitank........ve pa še kr spančkateuser posted image .
Tud ponoči sem slabo spala in sem od 2.00 do 4.00 u strop buljila in poslušala mojga, ko je tak zadovoljno "žagal"zraven meneuser posted image . Zadnji čas, da grem po našo bejbiko v P., da mi ne bo dolgčas ponočiuser posted image .
Grem pa čez eno urco na pregled. Upam, da mi bo delal Uz, da vidimo, kolk je zrastla zdej v zadnjih 5tih tednih. Mogoče pa ni več pr tamalih, ker trebuh mi je konkretno zrasteluser posted image .

Mateja81- vidim , da si iz Celja....jst se tudi mislim danes naročiti za akupunkturo...mogoče se pa še srečava. 2x tedensko je v Celju, ne? Drugače pa že hodi tja ena naša februarčica, Neni13.

Mene tudi zadnje čase občasno neke čudne slabosti grabijo. Včeraj se mi je fuuuul zaluštalo pice zvečer....potem pa je sploh nisem pojedla dosti, ker mi je kr neki brezveze ratalo slabo, pa v hrbtenici me je tolk začelo štihatuser posted image .
Se mi pa zdi, da bolj se bliža pdp, bolj me občasno zagrabi en tak zoprn strah...kak bo, ko se bo vse skupaj zares začelo...mah, bi bilo boljše, da bi vedela točn dan, ko me bo zagrabilo, ne pa tole čakanje, pa še cel mesec lahko trajauser posted image .

Mesečnica- še z moje strani čestitke za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
24.1.2008 8:01:45   
torcica
Bleščica čestitke za fantička user posted image user posted image user posted image !

Pina, glede zobkov sem se jaz malo pozanimala, ker je moja Maša lansko leto padla in si zlomila zobek (zgornjo enko), tako da smo ga morali izpuliti in me je zanimalo, koliko časa bo zdej "škrba brba", pa mi je zobozdravnica rekla, da prvi stalni zobki (enke) začnejo rast nekje okrog 6 leta, tako da bo verjetno to to.

V info:

Rast mlečnih zob po mesecih:

Zob št.            Mesec

1                       6
2                       7
3                      16
4                      16
5                      20

Rast stalnih zob po letih:

Zob št.            Leto

1                      6-7
2                      7-8
3                      9-10
4                      10-12
5                      11-12
6                      6-7
7                      11-13
8                      17-21

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
24.1.2008 8:02:11   
misar
dobro jutro!

včeraj zvečer ste kar hitro poniknile...jotico kuhat?? user posted image user posted image user posted image
jaz sem kar solidno spala, razen dveh obiskov wc-ja, ki seveda bolj motijo mojega dragega kot mene, ni bilo nič pretresljivega danes. moj user posted image pravi, da se ne zbudi, ko vstanem za WC ampak pol, ko se kobacam na posteljo in se nameščam s tem trebuhom, je rekel, da se postelja maje, kot, da bi bil na ladji user posted image user posted image user posted image . ma ga pihne!!

danes v celju spet lep dan. žulim svojo jutranjo kavico in čakam, da se februarčice prebudijouser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
24.1.2008 8:04:40   
larisa
Pupike moje drage, zdaj šibam user posted image  pokazat, da vidijo če se ima še fajn v najegovo garsonjerici....pol pa na smučanje!
Si kar ne predstavljam,da vas morda ne bom mogla do sobote brat user posted image . Jao pa sem res odvisna od RR user posted image ...

user posted image  vsem, pa pa

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
24.1.2008 8:28:30   
Februarka08
Dobro jutro še iz moje strani!
Spala dobro, kar ne morm verjet, tudi po jutranjem obisku wc-ja sem še mal zadremala nazaj.user posted image Samo user posted image zgleda še spi... Zjutraj se je malo pretegnil/a, zdaj pa ničuser posted image , pa ponavadi že tako veselo skače... Upam da vsak čas začne. Danes sem imela neke čudne krute sanje, ki jih sploh ne znam povezat. Kr neki. Groza... Pa skoz eni dojenčki in potem čisto nekaj drugegauser posted image .  Oh, ta psiha...
Misar, jaz bi tudi user posted image . Pa bom počakal mojega, da pride na malico (upam) in jo potem skuham...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
24.1.2008 8:32:32   
torcica
Larisa, uživaj na smučanju (ne ne smučkah!!!) in čuvaj se.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
24.1.2008 8:48:27   
Suzi*
Jutro čveke.

Pri nas je mraaazzzz. Ampak tako lepo sončno.
Sem uredu spala danes, edino ob 4ih sem romala na wc, kar je zdaj že stalna praksa, tudi tamal je spal celo noč. Upam, da ga je luna popustila. user posted image  Sem že pozajtrkovala dva jajčka na oko in popečen kruhek pa čajček. Čez čas pa še eno kavico (belo), pa bo trebušček zadovoljen.
Sem že dobila darilo za mojga, ga je danes poštar dostavil. user posted image  

A sem kaj zamudila v zvezi z mesecnico??? user posted image user posted image user posted image  al se je Lara mal zmotila?

Larisa uživaj na dopustu!!!!! user posted image  Da se ne bi kej okrog po smučišču kotalila slučajno. user posted image

Ostale zaspanke, kako kaj?? Ste uredu spale?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
24.1.2008 8:57:04   
MetiLu
Jutro punce, dones bo spet en krasen dan user posted image  user posted image  Jaz bom z mojo kavico počakala še kakšno urco, da se še malo sonček dvigne, pol se bom pa kar ven na balkonček parkirala, ker je tko lušno zuni.

Tole moje nočno pokanje v medenici je pa čedalje hujše user posted image  Dones se sploh nisem mogla s postelje pobrat user posted image  user posted image  user posted image  Pa trebuh me čedalje bolj srbi user posted image  ne vem več, s čim naj ga namažem. Mogoče bi kakšno hladilno mazilo pasalo?

Ata Toni, super nam ti tole poročaš user posted image  user posted image  Pozdravi našo pobeglo februarčico pa enga lupčka malemu navihancu user posted image

Mam mravljince v riti dones, me ima, da bi šla okna pomivat pa cunje prat, pa spet me neki v šoping vleče user posted image  user posted image  user posted image  Kakšna trenerkica bi se mi prilegla, mam že vse tko zgonene, da niso za nikamor user posted image  user posted image  user posted image  
No, bom vidla, kaj bo dogajal. Mogoče pa dones rižev narastek naredim. Moj ima popoldan šiht, se morva še zdilat, kaj bo za kosilo.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
24.1.2008 9:08:11   
mlavla
Jutro!

Pa je spet za mano ena prelepa prespana nočka..ma sem tko vesela...
toni..hvala ker nam poročaš..pa pozdravi svojo ženko in malega Janeza!!user posted image

Jst si grem tud eno kavico pripravit..pa sončka gledat...ma je tko lepouser posted image
Drugače pa tud mene drži, da bi šla okna pomit..saj se kje že komaj kaj čez vidi...no bomo videli če me napade ta volja...čeprav bi bilo dobro da naredim še nekaj stvari za faks...

Meti..a si pol zrihtala v knjižnici..pa diplomco?
Kje se pa dolenjka skriva..včeraj je bilo kar malo dolgčas?user posted image Rabimo kakšno konkretno...izjavouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
24.1.2008 9:10:47   
mojani
bleščica: iskrene čestitke!                 
                                                  user posted image     user posted image

tako, drage februarke! pa se vam po dolgem času tudi jaz pridružujem. sem namreč začela z dopustom, 31.1. pa nastopim porodniško.

moram povedat, da sem vas ves čas spremljala, pa dokler sem vse prebrala (ker ste prave čveke) me je že minila volja do pisanja. sem se pa ob nekaterih vaših izjavah zelo
                                                        user posted image

vse, ki ste delale fotoknjige bi prosla za gesla, da tudi sama dobim kako idejo kako pozirat za user posted image . LEEEEEEPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOO PROSIM!

sem pa tudi jaz dodala nekaj slikic v album, tako da si jih lahko ogledate. v sobici mi manjkajo le še zavese, po katere se bom odpravila danes.

tudi na mene vpliva luna. približno 10 dni prej in 10 dni pozneje. pa včasih ni bilo tako. zdej, ko gre že proti koncu nosečnosti sem ratala prava sitnoba ( al pa bolje rečeno pravi user posted image ).

user posted image se lahko, če mi kdo reče samo dober dan, kaj šele, če gledam kak romantičen film. groooooooozaaaaaaa. moj res trpi zraven mene, ampak mu tega ne bi priznala za nič na svetu. pa sej bo.

pa lep pozdravček vsem iz rogaške!

Marusah ali Anandrej: moji pregledi: 28.1., 6.2. in 15.2.

< Sporočilo je popravil mojani -- 24.1.2008 9:15:20 >

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
24.1.2008 9:10:53   
Suzi*
meti, pa probaj trebuščka s hladilnim mazilom namazat. Škodit ne more, če je za dojenčkovo ritko. Sploh tole moje lekarniško je kar precej mastno in bi blo po moje super.

Mene tudi ima, da bi šla mal v šoping, pa sem brez avta danes. tako da jutri bom pa kar mal šla za torbo pogledat. Trenirko bi pa tud jaz kakšno rabla, sam ne vem kako naj jo zdej sprobam, če je pa tak trebuh. mah, bo še mal počakal šoping zame.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
24.1.2008 9:14:12   
mlavla
mojani dobrodošla...še ena ki nam bo pomagla napolniti 3.del!!user posted image

A se je z mesečnico res že kej zgodilo..a se je samo katera zmotila?????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
24.1.2008 9:17:46   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Sem že 2x vse na rodili smo prečekirala, pa ni nobene novičke gor. user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
24.1.2008 9:24:33   
mojani
mlavla hvala za dobrodošlico. sedaj se pa res grem malo spedenat, pa po zavese.

user posted image ,
pa se tipkamo kasneje

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
24.1.2008 9:26:11   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Sem že 2x vse na rodili smo prečekirala, pa ni nobene novičke gor. user posted image user posted image

očitno gre res za pomoto...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
24.1.2008 9:32:29   
MetiLu
Ja Mesečnica je že rodila sinka Ninota, par dni nazaj je ena njena kolegica objavila novičko pri nas.

Mlavla, diplomco danes samo še sprintam in pošljem v tehnični pregled, potem bom mogla še te popravke narest (literatura, viri in podobno) in potem končno verzijo poslat v referat v oceno, ki jo je itak že mentor določil, samo tako uradno... S knjižnico nisem še nič uredila. Kreteni trdijo, da sem si knjigo sposodila in jaz nasprotno, zdej bodo pa moj dopis obravnavli na neki komisiji in dobim odgovor 4.2., v glavnem no comment!! sem se včeraj pol malo kregala z vodjo knjižnice po telefonu in je reku, da bo šlo na zaupanje in da je očitno nekdo zlorabil mojo kartico... Mislm, glih treba se mi je zdej še s tem ukvarjat. Itak mi pa ne bojo izstavili diplomo, dokler se ta zadeva ne bo rešila user posted image  user posted image  user posted image  Tko, da se bom pomojem še pol porodniške s tem sranjem ubadala...

Suzi, jaz za trenirko že kar vem, kakšno kupit, pa kje kupit, tako da grem samo v štacuno pogledat, če jih imajo user posted image  Jaz kar veliko stvari kupim, ne da bi pomerila, razen lepših hlač in kavbojk, to pa zmeraj znorim, preden se kej za na mojo rit najde... No, sej bomo vidl po porodu, kolk se mi je postava spremenila user posted image

Dolenjka je šla pa včeraj s svojim možekom še malo naokol, mislim, da do mame na obisk, dones pa pomojem še ni oči odprla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
24.1.2008 9:34:01   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ja Mesečnica je že rodila sinka Ninota, par dni nazaj je ena njena kolegica objavila novičko pri nas.

Ah, mislim, da sem se tudi jaz zmotila user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.1.2008 9:39:23   
mlavla

Ah, mislim, da sem se tudi jaz zmotila user posted image

to je bila bleščica, a ne?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.1.2008 9:41:49   
MetiLu
Ja sem glihkar pogruntala user posted image  user posted image  user posted image
Mesečnica sori, sem te že kar v P poslala user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.1.2008 9:55:13   
Suzi*
Meti, jaz moram pa vse probat, preden kaj kupim in zato tud jaz norim, ker me pol polovico dneva ni iz šopinga. user posted image  Po prvi user posted image  kakšne par mesecev sem si jaz kupila dvoje kavbojke. Sem bla zgleda tako suha takrat, da jih pol čez par mesecev in do začetka te nosečnosti sploh nisem mogla zapet. user posted image user posted image  mene tud zanima kakšno bo stanje tokrat. Po domači vagi sem od začetka nosečnosti do sedaj še kar na +8 kg.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
24.1.2008 10:02:04   
bamby
Dobro jutro!

Zame kot že nekaj zadnjih spet ni bil dober user posted image . Ponoči ne spim, pa konec. Ta nos me bo čisto zdelal. Popoldan bom pa res poklicala svojo osebno zdravnico in jo prosila, če mi lahko kakšen recept napiše za hitrejše okrevanje nosu.

Tim je pa danes zaenkrat vredu. Tudi pozajtrkoval je normalno. Upam, da ga čez čas ne bo spet zagrablo na bruhanje.

ati Toni, lepo da nas tako pridno obveščaš o stanju vrtnice in Janezka. Ubogo dete, da mora biti toliko časa pod lučko. Pa še v peto ga ziher vsak dan špikajo user posted image . Meni so kar solze lile, ko so našega Tima tudi user posted image  user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!