MetiLu
|
Ja Mesečnica je že rodila sinka Ninota, par dni nazaj je ena njena kolegica objavila novičko pri nas. Mlavla, diplomco danes samo še sprintam in pošljem v tehnični pregled, potem bom mogla še te popravke narest (literatura, viri in podobno) in potem končno verzijo poslat v referat v oceno, ki jo je itak že mentor določil, samo tako uradno... S knjižnico nisem še nič uredila. Kreteni trdijo, da sem si knjigo sposodila in jaz nasprotno, zdej bodo pa moj dopis obravnavli na neki komisiji in dobim odgovor 4.2., v glavnem no comment!! sem se včeraj pol malo kregala z vodjo knjižnice po telefonu in je reku, da bo šlo na zaupanje in da je očitno nekdo zlorabil mojo kartico... Mislm, glih treba se mi je zdej še s tem ukvarjat. Itak mi pa ne bojo izstavili diplomo, dokler se ta zadeva ne bo rešila Tko, da se bom pomojem še pol porodniške s tem sranjem ubadala... Suzi, jaz za trenirko že kar vem, kakšno kupit, pa kje kupit, tako da grem samo v štacuno pogledat, če jih imajo Jaz kar veliko stvari kupim, ne da bi pomerila, razen lepših hlač in kavbojk, to pa zmeraj znorim, preden se kej za na mojo rit najde... No, sej bomo vidl po porodu, kolk se mi je postava spremenila Dolenjka je šla pa včeraj s svojim možekom še malo naokol, mislim, da do mame na obisk, dones pa pomojem še ni oči odprla