|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
23.1.2008 18:44:45   
Marusah
Bleščica čestitke za sineka!!! user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
23.1.2008 18:49:04   
kati kati
bleščica-tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
23.1.2008 18:53:54   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Pri nas je pa mulc pri kosilu spet bruhal. Zdaj pa ne vem čemu je bil vzrok ali se spet na kakšno virozo pripravlja, ali mu enostavno kosilo ni bilo všeč user posted image . Kdo bi vedel??? Itak smo mu povedali, da mu danes cicibanove urice v vrtcu zaradi njegove bolezni odpadejo, pa je bil grozen jok. Zdaj si je pa že kakav zaželel, tako da res ne vem user posted image . Na kakšno vročino pa zaenkrat tudi še ne kaže, le bled je pa res v obraz.

Bamby, mogoče mu je pa samo kaj presedlo v želodčku... upam, da spet ne zbolite!

Jaz sem pa staknila prehlad. Na srečo nimam vročine, ampak smrkam pa ko nora. Imam nos rdeč kot kak user posted image  al pa pjanček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
23.1.2008 18:57:06   
Februarka08
Bamby in Marusah user posted image da vama čimprej minejo slabi dnevi in da ne zbolita!
Jest sem ravno pri večerji (2 pomaranči), mi je moj reku da pride šele čez debelo uro gor, tako da spet ne bom vedla kaj počet...user posted image Joj, če ga potem ne bo nič pri naju...user posted image Dobr da mam vsaj user posted image , da mi z pretegovanjem v trebuhu mal družbe dela...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
23.1.2008 19:01:58   
Marusah
Februarka jaz sem tut taka revica kot ti user posted image . Sem dosti sama in tudi zato še toliko bolj komaj čakam pikeca, da bom imela družbo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
23.1.2008 19:04:30   
Februarka08
Ja, komaj čakam, da se bom mela s kom ubadat. Tele tv sem že sita, prav tako revij, križank...user posted image Še malo, pa bomo cartali...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
23.1.2008 19:06:46   
Suzi*
Februarka, Maruša, tudi jaz sem še vedno sama, pa zelo veliko sem sama. user posted image  No, saj mali je zdaj doma seveda, samo pogrešam odraslo družbo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.1.2008 19:08:16   
MetiLu
Pina, za zobke ne vem, v filo za štrudelj dam pa jaz isto kot Bamby, samo seveda brez rozin user posted image , pa namesto kisle metane, dam jaz sladko, pa limonin sladkor, ker limon ponavadi nimam doma. Aja, pa še malo cimeta v prahu user posted image
Mlavla super, bom pa res naredila tako filo za rolado. Mogoče se bom pa jutri spravila pečt user posted image  Upam, da hitro zvok dobita nazaj.
Men je ravno moj javil, da gre še malo nazaj na šiht (je bil na rekreaciji), ker ima en sodelavec poslovilca. Boh ved kdaj bo dam prišel user posted image  No, sej je dobil jasno sporočilo, da če se bo ponovila zgodba od zadnjič (postanki na avtocesti...user posted image ), da mu bom jajuser posted image  odrezala, da ne govorim o prostih izhodih v letošnjem letu - jih ne bo!(pa je šele januar) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa malo cotke v previjalno zložit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
23.1.2008 19:09:05   
mlavla
no vidim, da nisem edina ki pogreša družbo svojega user posted image  čeprav me danes res drži ena sitnoba..še sama sebe komaj prenašam...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2709
23.1.2008 19:09:07   
Marusah
Februarka škoda, da smo doma vsaka na drugem koncu Slovenije...bi te povabla na user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Bog ne daj, da bi mogla pa danes it rodit, ko sem z energijo čist na psu user posted image  po moje tut prtiskat ne bi bila sposobna user posted image  Komaj čakam, da ta mraz mine in z njim prehladi in viroze... ker jaz moram čisto vse viruse pobrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
23.1.2008 19:13:09   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ali pa moje dete res odrašča in jaz na to še nisem pripravljenauser posted image

pina, po moje bo le to user posted image . Nimaš kaj, punca rase user posted image .

Če ne boš dajala rozin v štrudelj, nima posebej pomena rum dajat. Deni le vse ostale sestavine. Pa najboljši štrudelj je iz listnatega testa  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Bamby, mogoče mu je pa samo kaj presedlo v želodčku... upam, da spet ne zbolite!

Ne bi rekla, ker je prej tudi kakav ven vrgel. Sem omenila, da sem celo kopalnico pucala user posted image .

meti, cimet pa jaz dajam le v štrudelj, ki ima prisotno sadje (jabolka, češnje, borovnice...)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
23.1.2008 19:13:20   
Februarka08
Dobr, da mamo forum in nismo tolk same.user posted image Mlavla, upam da se kmalu tudi zvok vrne... Saj bo, kakšna dobra jotica in bo vse spet po starem in kot se šika... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
23.1.2008 19:19:24   
Marusah
Bamby potem pa je vaš otrok bogi tak kot jaz, da ga čisto vsi virusi in bakterije napadejo.
Držim pesti, da ne bo resno zbolel...

Neposredna povezava do sporočila: 2713
23.1.2008 19:22:41   
Marusah
Sem bila prehitra...sem vas hotla še nekaj vprašat, in sicer:
A se še katera poti? Jaz na trenutke ratam čisto prepotena...pa ne vem a je to zaradi hormonov ali zaradi bolezni...user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
23.1.2008 19:24:23   
Februarka08

Sem bila prehitra...sem vas hotla še nekaj vprašat, in sicer:
A se še katera poti? Jaz na trenutke ratam čisto prepotena...pa ne vem a je to zaradi hormonov ali zaradi bolezni...user posted image  

Joj, jaz tudi na trenutke! Se mi vse čisto zalima na telo. Ponavadi kar naenkrat, ko s kom govorim po tel. ali kaj podobnega.user posted image Čudno, samo se mi je že večkrat to nardilo...
Zdej grem pa mal kavč speglat, ker me že rit boli od tega stolauser posted image . Vas pridem še kaj pogledat... Itak ne morm brez RR-ja.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
23.1.2008 19:26:22   
mlavla
Maruša tud jst mam kakšen dan probleme s potenjem..opažam, pa da me to zimo čisto nič ne zebe (sem drugače pri ta zmrznjenih) dones že cel dan hodim s kratkimi rokavi po bajti..pa mi je ravno pravuser posted image

drugače pa mi je zdele že dvakrat otrdel trebuh...no v taki obliki se mi to še ni dogajaluser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
23.1.2008 19:28:12   
MetiLu
jooooj, jest spet jem user posted image  Mi je tko poli salamca zadišala, sem si šla dva sendviča narest, pa jih ni več user posted image  sej ni čudn, da rit raste, pol se pa na pokanje in širjenje medenice zgovarjam user posted image  user posted image  user posted image

Ja jest sem tud vesela, da imam vas tuki gor, če ne bi se mi pa ob temle konstantnem visenju doma kar zmešal. Tko se pa lahko vsaj s kom pogovarjam. Čeprav zadnje dva dni imam kar eno enrgijo za okol letat. 14 dni nazaj sem vsak dan mislna, da zdej bom pa vsak čas šla v P, zdej se mi zdi, pa da še en čas ne, pa moram tele dneve še malo izkoristit za kakšen nakup ali pa čvek in kavico user posted image  user posted image  user posted image  že študiram, kam me bo jutri pot zanesla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
23.1.2008 19:31:09   
Marusah
Mlavla, kaj te bo treba dati na seznam?user posted image user posted image user posted image

Potem bojo pa za potenje res hormončki krivi. Jaz sem tut bolj zmrzljiva, ampak to zimo me pa res nič ne zebe, pa skus stanovanje luftam user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
23.1.2008 19:35:54   
larisa
Dober večer user posted image ,

joj jaz imam pa danes prvič tko slab dan, vse me boli in tišči in sama sebi sem v napoto, da prvič čutim tist filing da bi pa kr šla....(v P, da ne bo kakih dvomov kam)

V glavnem, jutri imam pregled in prvič CTG in če bo vse ok., grem do sobote na smučanje z prijatelji (ne bom smučala, da ne bo pomote user posted image ), ampak si res želim samo za kak dan malo okolje zamnejat. Upam, da bom tam lahko kaj na RR skočila, če pa ne pa vsem želim lepe dneve in da nebi katera šibala v P, če ima rok po 5.2.... Potem se spet beremo...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
23.1.2008 19:38:01   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

jooooj, jest spet jem user posted image  Mi je tko poli salamca zadišala, sem si šla dva sendviča narest, pa jih ni več user posted image  sej ni čudn, da rit raste, pol se pa na pokanje in širjenje medenice zgovarjam user posted image  user posted image  user posted image

Meti zdej še lahka brez slabe vesti uživaš v hrani - zato punca, ti si sam privošči!!! Bomo z marcem začele gledat na prehrano!!! Ups, ne še takrat...potem se bomo zgovarjale na dojenje user posted image user posted image user posted image  

Pa sej tako al tako mormo celo življenje gledat na prehrano - enkrat si lahka pa tut me ženske pošteno privoščimo, a ne? user posted image

Si mi lušte naredila s poliko - grem še jaz si nardit sendvič al pa dva user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 23.1.2008 19:51:14 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
23.1.2008 19:39:55   
mlavla

Mlavla, kaj te bo treba dati na seznam?user posted image user posted image user posted image

upam, da še ne..grem enga magnesola vzet...

zdele sem razrezala rolado...ma je ful dobra ratala..še enkrat hvala za ta recept...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
23.1.2008 19:45:05   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dober večer user posted image ,

joj jaz imam pa danes prvič tko slab dan, vse me boli in tišči in sama sebi sem v napoto, da prvič čutim tist filing da bi pa kr šla....(v P, da ne bo kakih dvomov kam)

V glavnem, jutri imam pregled in prvič CTG in če bo vse ok., grem do sobote na smučanje z prijatelji (ne bom smučala, da ne bo pomote user posted image ), ampak si res želim samo za kak dan malo okolje zamnejat. Upam, da bom tam lahko kaj na RR skočila, če pa ne pa vsem želim lepe dneve in da nebi katera šibala v P, če ima rok po 5.2.... Potem se spet beremo...

Larisa ti kr lepo pejdi v P-osteljo mislim in se lepo naspi...bo jutri lepši dan user posted image

Pa uživaj za vikend....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
23.1.2008 20:54:02   
Janey
Kje ste čveke...???

Jaz sem spet dodala dve slikci. Geslo je enako kot za druge dve mapici. Moj lubek je tudi šel..in sem tak sama...nimam si kaj za počet oz. bolše rečeno se mi ne da...tv mi pa tudi že pri uhah ven visi.  Mali se danes že cel dan tak preteguje...ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj vem da je še tuuser posted image user posted image user posted image me opominja, da nebi ki slučajno pozablauser posted image user posted image

sma mela pozno kosilo pa potem sem zmazala še puding, ampak ko berem o sendvičih me kar ima da bi si ga šla nardit...malo bom še počakala..mogoče me pa mineuser posted image user posted image user posted image če ne pa...sej ne morem pustit otroka lačnegauser posted image user posted image user posted image zdaj še moramo to izkoristituser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
23.1.2008 21:54:17   
vrtnica76
ojla dame
Pri nas še vedno nič novega user posted image . Po zadnjih podatkih (pogovor s pediatrom) se bo stanje "baje" izboljšalo nekje po 10 dnevu (od rojstva. Mali ima preveč ženine krvi v telesu in jetra ne zmorejo vsega dela.)
Se mi pa Janezek prov smiliuser posted image (po 14 ur na dan je pod lučko ) sedaj pa dobiva še neki prašek pomešan z glukozouser posted image .
Dobra stvar je, da je počutje ženke superuser posted image in da Janezek ne izgublja na teži (pridno je in se je celo malo poredivuser posted image ).

lepo se imejte in pridno likajte user posted image (seveda kavče in fotelje)

se tipkamo

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
23.1.2008 21:57:44   
Februarka08
Ne vem kje so vse čveke danes!user posted image Zgleda da na koncu ne bo več take aktivnosti tuki gor.
Janey, kako konkreten in lep buši!!!user posted image
Jest vas počasi tudi zapuščam (če je sploh še kera tukiuser posted image ) in grem ovčke štet... Lepo pančkajte, se beremo jutri... Mogoče spet izvemo kakšno lepo novičko.user posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!