Barči78
|
kivi - naš ga že kar nekaj časa je, pa še rad ga ima, mu ga pa polovico zrežem me ostalo sadje, veš kako fino kaka pol, same peške tinaaja - joj, da bi se res vreme poštimalo, samo men kaj dosti ne pomaga, ker ne smemo bit kaj dosti zunaj. sezam - upam, da se vam vrnejo mirni večeri in nočke. Je pa naš tudi tak, kadar mu raste zobek, pri vsakem zobu je bil čisto drug, jokav, crkljiv, spal je slabo,... Trma, ..............kaj je pa to draja - super za tako noč, upam, da bo skoz bolje začela spati Živa, pa super, da nimate več vročine, a si jo peljala na pregled? K_a_t_i - joj, prov lepo je brati, da Žiga uživa, upam, da bo skoz tako. Je pa res, da sta v Nejinem vrtcu tudi dve novi skupini čist ta mejčkenih, pa sploh nikol ne slišim ne vem kolk joka, ko jo pripeljem, pri Neji so skoz jokal na začetku, en fantek pa še dons cele dneve prejoka , zgleda je res kritična tale starost od 2-3 leta. Joj, kolk luštne maškare, res škoda, da se nismo mogle dobit v večjem številu včeraj, ampak pri nas je žal spet višja sila posegla vmes. Svit - ti kar pridi mimo, bomo zihr kej našli za tebe, čokoladooooo Drugače sem pa včeraj flancate spekla, krofov se pa kar ne podstopim pečt, mogoče zato, ker imam v spominu, ko sem bila majhna in sem mamici pomagala pečet krofe in so bili vsi notri votli , no ja vsaj za marmelado je bil prostor. Ela - za puzanje, zdej pa hitro lovit bratca Naš Žan se je pa tud začel spuščati in pol stoji nekaj časa kot kip pri miru, pa mu uspe narest dva koraka, pol se pa samo sesede, ja ja ta bo še dolgo previden, fanta skrbi za njegovo malo ritko Erna - no to je pa res smola, kaj eni mislijo, men ni jasno, sam da si čas zgubljala, no upam, da se kaj pametnega najde tudi zate Pikapola - a vi pa kar odhajate, joj uživajte max. pa čim več počivaj, če se le da, pa glej, da boš pravi čas nazaj Sibil - upam, da se ne bo kaj hujšega izcimilo