|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
5.2.2008 21:36:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
ja! tega bi user posted image  ... telefon moje mladosti ... če verjamete al ne ... pri vsej ponudbi dandanes je moj fotr zadnjič mojga brata prisilu, da je takle (tudi barva je ista) telefon celo popoldne popravljal ... in ga tudi popravil user posted image user posted image user posted image

a da ga bo lahko zdej na bolhi prodal? user posted image user posted image user posted image

Super za Živo!!! Zdej pa še pančkat pa bo odličnouser posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
5.2.2008 21:39:28   
Anonimen
draja:
Šesta bolezen (Exanthem subitum, Roseola infantum)

Je akutna virusna bolezen majhnih otrok. Najpogosteje otroci zbolijo spomladi in jeseni.

Inkubacijska doba je običajno od 7-14 dni.

Bolezen se začne z nenadnim povišanjem telesne temperature (tudi do 40° C). Pojavijo se lahko znaki vnetja zgornih dihalnih poti.
Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalno. Ob padcu temperature se pojavi rdeč izpuščaj (lahko redče pikice) po celem trupu in udih.Ko se izpuščaj pojavi otrok ni več kužen. Otrok se pri tem dobro počuti in zdi sem kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. Po 2 deh izpuščaj izgine ker pomeni, da je otrok zdrav.

Zdravljenje
Ob visoki telesni temperaturi dajemo otroku veliko tekočine, zdravila za zniževanje vročine, mlačne kopeli.

zdej sem na housu-reklameuser posted image ...je pa moj prej spekel bozanska jajca na oko s parmezanom in cebulouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
5.2.2008 21:59:56   
sezam
erna - ful luštna vaša maškarca. user posted image Pa user posted image user posted image za avto in službo.

cv105 - tudi vaša žabica je luštna user posted image

draja - user posted image  da je Živa bolje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
5.2.2008 22:01:41   
draja
Thaiss, LeINA hvala. Saj sem prvo na to bolezen pomislila. Zdaj pa ne vem al jo it pokazat jutri ali ne. po svoje dobro da se diagnoza postavi, tudi če je bolezen že mimo. ali neuser posted image . Bom videla kaj bo jutri.

Kati že cel dan čakam, da nam poveš kako je bilo danes v vrtcuuser posted image . Je jokal ko si se poslovila? Je zdržal buden do kosila? Daj no, napiši kaj, sem cel dan mislila na vaju. To je vendar naš Žigauser posted image , veš da me zanima kako mu gre!

cv105 sem pozabila prej vašo žabo pohvalituser posted image user posted image user posted image . Glede živcev- če jih kdaj zgubim jih zaradi večerje od kar uvajamo allernovouser posted image . Pa ne mi tukaj s pizzo mahat pod nosom, je nisem jedla od kar se je Živa rodila, ker ne smem sirauser posted image . Tebi pa dober tek!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
5.2.2008 22:04:18   
Naomi
...a maste kej za pusta hrusta?...user posted image

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
5.2.2008 22:11:25   
amy26
ful luštne slikice vseh maškaruser posted image  mi nismo bili nič, mi kar ni bilo do tega saj je Ela zadnja dva dni tudi imela vročino in bila kar tečna tako da mi ni bilo do maškar.
no krofe sem pa jedla jih nebi smela zaradi diete, ma nisem se jim mogla upreti

Draja, glede pikic zna biti res 6.bolezen

naj omenim da je Ela končno začela puzati, dva dni nazaj, ja je med poznimi kot je bil Aleks se vidi da sta v sorodstvuuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
5.2.2008 22:11:49   
erna14
sezam,thaiss-thxuser posted image user posted image ,grem spat

lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
5.2.2008 22:19:39   
draja
Erna joj ta vaš avto jauser posted image user posted image . Sploh ne vem več kaj naj ti napišem. Upam, da ne bo res toliko prišlo popravilo. Pa ne sekiraj se glede službe. Mater pa ti frizerji, ki bi imeli vse na črnouser posted image .

Amy bravo Eli za puzanje!!! Aleks skrij igračeuser posted image user posted image . PA upam, da je zdaj zdrava!

Svit imamo, imamo za pusta hrusta: medolino, čokolino, rižolino, grisolino,... kar češ. Ti sam pridiuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
5.2.2008 22:23:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Kati že cel dan čakam, da nam poveš kako je bilo danes v vrtcuuser posted image . Je jokal ko si se poslovila? Je zdržal buden do kosila? Daj no, napiši kaj, sem cel dan mislila na vaju. To je vendar naš Žigauser posted image , veš da me zanima kako mu gre!

Hvala, Draja user posted image . V vrtcu je blo super! Bila sem z njim na zajtrku (je mal protestiral, ker je skoz s stola dol lezu pa zgleda nima zic ledra - to bo po mami user posted image ). Ko je pojedu, sem rekla papa in sem šla. Do 11h smo se zmenili. Enih 15 do sem pršla čez steklo pokukat kaj se dogaja in videla Žiga z bagerjem v roki in jezičkom zunaj kar je pomenilo, da uživa user posted image . In sem šla še za 15 minut. Ko sem se vrnila, je pa neki po umivalnikih šaril. Tršica je bla navdušena, baje je bil oh in sploh, med "malico" so mu dal tko stolček, da je mel nogo od mize vmes med nogicam in ni dol lezu, baje ga fuuul vse zanima, niti se ni starejših mask nič bal, ful je spil.... Skratka same stvari, ki sem jih hotla slišat (no, razen pojedu ni nič, ampak kok pa bi se lohka od krhlja jabolka najedu user posted image ). Na kosilo danes nisva šla nazaj, sem ga dala ob 11:30 spat - in ga po 2h urah zbudila za v Mercator user posted image  (pol je ob 19:30 že smrčal, tko da se mi oprosti).
Ju3 ostane do kosila, zajtrk mu dajo tršice. Jaz ga samo pripeljem. Zaenkrat torej odlično, za naprej pa bomo vidli.
Aja, ko sem ga prišla iskat, se pa tud ni glih zakadil vame user posted image .
Tko. Zdej grem pa spat k tole ustajanje ni človeku prijazno user posted image .

Erna, naj se ta frizerka nekam zaleti! Kwa pa si misle?! Mislem halo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
5.2.2008 22:32:39   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

poznano!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
5.2.2008 22:32:53   
draja
Kati o super user posted image user posted image user posted image . Bravo Žiga!!! Držim pesti, da bo vsak dan tako zadovoljen med vrstniki.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.2.2008 22:36:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

poznano!!!

A pol je Matia tud že navdušen nad vrtcem? user posted image  Super!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.2.2008 22:38:31   
Žabika
draja: navodilo moje P: pri šesti otroški bolezni, se z naglim padcem visoke vročine pojavijo izpuščaji na čelu in po vratu, naslednji dan po trebuščku in hrbtu, tretji dan pa po okončinah. Če potek ni takšen, potem to ni šesta bolezen, ampak kaj drugega. Jo pa diagnosticirajo tudi po analizi krvi.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.2.2008 22:50:43   
thaiss

poznano!!!

A pol je Matia tud že navdušen nad vrtcem? user posted image  Super!

dosti manj kot Žiga.....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.2.2008 23:10:58   
tejčica

Žiga, user posted image user posted image user posted image  za 11 mesecev.

Kaj več od mene pa jutri. Se mi počasi že spi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
6.2.2008 1:13:51   
Anonimen
pa se nasa vcerajsnja maskara user posted image

zdaj grem pa koncno spat

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
6.2.2008 7:50:27   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

draja: navodilo moje P: pri šesti otroški bolezni, se z naglim padcem visoke vročine pojavijo izpuščaji na čelu in po vratu, naslednji dan po trebuščku in hrbtu, tretji dan pa po okončinah. Če potek ni takšen, potem to ni šesta bolezen, ampak kaj drugega. Jo pa diagnosticirajo tudi po analizi krvi.

tole je zakon napisano, ekr sem sama razmisljala, kako locis skrlatinko od seste.. no, pri skrlatinki se pa po trebuhu zacne, pa pregibi - dimlje, podpazduho al neki tazga

Draja, jaz bi poklicala P in povedala potek.. naju je takrat takoj klicala. Sicer mislim, da je 6, ker npr pri nas pri skrpaltinki ni sploh bilo tooook vrocine in tud ne tok visoke..

Amy, super za plazenje Ele

In super za vse vrtickarje

Urla, a ze kaj odstevate do enke? Bo zurka od jutra?

vec kasneje.. tisle o sestri si moram zapomnit..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
6.2.2008 8:12:17   
Sibil_
Bistvena razlika pri škrlatinki in 6. bolezni je hrapavost pikic.Če je koža samo pikasta in niso pikice hrapave je to 6 bolezen, če pa so hrašpave je lahko en kup drugih viroz, poleg seveda škrlatinke. Tako mi je povedala pediatrinja, ona namreč tako gleda in ne daje krvi pregledovat, ker pravi da je to temeljna razlika.

Patrik je začel nekaj kašljat, Lukas malo piska v pljučih in ima pumpico in mene malo boli grlo.TAko da sumim, da bomo mi trije zboleli, na žalost.No, šibam zdej po eno Septoleto, če bo kaj pomagalo.MA te viroze so res en drek, kdaj bo že april????user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
6.2.2008 8:38:41   
thaiss
Jutro,
tudi danes nas čaka velik sonček  user posted image !!!!!!!!

Sibil kaj pa vas spet hvata???? Upam da ne zbolite!! Kdaj gre Lukas v vrtec????

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
6.2.2008 8:40:18   
Lejci
Jutro,

Kok hude maškarce user posted image  Ful cortki vsi otročki, tile celi kostumčki so tok hudi user posted image  Pa ful mi je žal, da spet nisem mogla na srečanje. user posted image

Mi smo morali obletat vse babice in prababice, ko smo končali, je bil čas za v banjo. 

Še naša čebela... ali bolj osa user posted image

user posted image

Hvala za vse nasvete o kockah od 2 dni nazaj, sem si ogledovala lego duplo, pa so res... mal drage, čeprav ful luštne.

Spet je slabo spanje back, zgleda še druga dvojka raste...

Pa začela sem uvajat kravje mleko. Pol-pol s sojinim zaenkrat in je vse ok. Vrtec se bliža, ja... še 19 dni.

Draja user posted image  za Živo... da čimprej mine

In Sibil tudi user posted image  za vas, da se čimprej pozdravite, pa sončka za nas vse. Ta dež že prav mori.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
6.2.2008 8:48:37   
erna14
jutro

evo midva sva ze pokonc,cokolino je v zelodcku 1/3 pr zigatu,drugo pr men

sluzba-ma sej briga me,mislm ni mi vseen ampak kaj cem,je rekla da ona trenutno me ne more prijavit,ker se ji ne splaca.....da kao da ce hocem na crno,da ni problema da lahko zacnem kadar hocem,pol cez cas bi me pa iz zavoda poteglna kao z fcoro da me bo uvajala,da bi ji zavod kril 20% stroskov.kr neki.....
kati-super za vrtec,da ziga uziva,da mu je lepouser posted image
sibill-user posted image user posted image user posted image
lidl-zdaj bodo mel za ceno 2.5€ (8 varoval za vticnice,4 kosi za robove,7 kosov varoval za predale,varovalo pred zmeckaninami,zapiralo za stedilnik ali hladilnik)akcija se zacne jutr,aja pa zabice tud po 2.5€,varovalno ograjo za stopnice 22€
maskare-vse zelo lepeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
6.2.2008 9:07:08   
draja
Jutro!

Danes sem pa po ziher ene pol leta vstala pred Živo in uživam v kavici v miru user posted image . Je sicer rogovilila od 23:30 do 1:45, samo potem se je pa samo trikrat zbudila in jaz sem naspana kot že doooooolgo neuser posted image .

Hvala vsem za opise 6. bolezni in škrlatinke. Takšne informacije so vedno dobrodošle! Ko se zbudi bomo pogledali stanje pikic. Definitivno gremo k P če bodo še pikice, ker ne bi rada sama postavljala diagnoz.

Erna mislim, da tale frizerka kar nekaj nabijauser posted image . Zakaj je pa imela razgovore, pa zakaj si morala modele striči, da ti pol reče, da te ne more vzeti. Ona je že skoz vedela, da išče delavko na črnouser posted image . Upam, da boš imela drugje več sreče.

Vrtci res je, tisti, ki so že vpisani so vpisani do izpisa oz. šoleuser posted image  in ni več potrebno jih vsako leto vpisovati. Sem se včeraj za vsak slučaj pozanimala v našem vrtcu.

LeINA, Lejci super maškari!!!!

Joj a veste, da smo dobili čestitko za novo leto od Žabic (Živine skupine v vrtcu)user posted image . Samo na žalost so jo poslali na napačni naslov in so nam jo šele zdaj na razgovoru dali. Meni je ful lepo gledat to čestitko, ki jo je en mali škratek, ki se bo kmalu z Živo igral, ustvariluser posted image . Veliiiiiiki so že naši marčki ja, veliiiiiki!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
6.2.2008 9:08:21   
Sibil_

Sibil kaj pa vas spet hvata???? Upam da ne zbolite!! Kdaj gre Lukas v vrtec????

MA Lukas je že vpisan v bistvu in bi lahko že šel, ampak mi kao odsvetujejo do marca ga dat noter.Tako da res ne vem, zdaj pa itak ne ko piska malo.Zdaj je zaspančkal pol greva pa ven na zrak, komaj čakam.A bo katera Obalka kje okrog?user posted image

PA Obalke še vedno čakam na odgovor za it ven zvečer kakšen večer samo ženske-a niste za to?Meni bi prav pasalo malo počvekat brez mulcev, pa kakšno pijačo spit.user posted image

Joj sem že od ponedeljka živčna, ker čakam na odgovor glede službe.Damn.To čakanje je najhujše, če je negativno bi mar dali takoj odgovor, grrr.

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
6.2.2008 9:55:45   
draja
Če se je katera res zagrela za tale živalski vrt je tukaj akcijauser posted image :

http://soncek.si/si/lego-4960-veliki-zivalski-vrt-i8885.shtml

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
6.2.2008 10:06:44   
Pikca
evo me spet malo bolj v miru...

slikic ne morem trenutno prilimat, ker imam disk tako poln, da mi sploh ne sprejme fotk s fotoaparata... bo treba mal pospravit...

maškare fulll luštne vse!

Amy, čestitke Eli za plazenje! Naš še ni nič kaj napredoval v tej smeri...

Draja, naš je imel (ravno na Božič) podoben potek bolezni kot ti opisuješ, smo ški k dežurni p. in mu je vzela bris, izključili škrlatinko, je rekla, da potem je pa kaka viroza ali morda 6. bolezenuser posted image , pikice so šle nazaj po 3 dneh

Erna, user posted image za službo, držim pesti, da bo kje drugje več uspeha, pa da bo avto od zdaj naprej delal kot urca...

Sibil, tudi tebi držim pesti za službo! in za zdravje!

Žiga, Matia, Anej - bravo za uspešno uvajanje v vrtec!

Ko je bila zadnjič debata o tem, kako oblečt otroka za v vrtec, sem hotla napisat, da valjda hlače, čimbolj komot... evo, danes pa Živa ful zateži, da hoče kiklcouser posted image ... dobr, da imamo vsaj eno, ki ji je prav - bo treba v nabavo (teško meniuser posted image )

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?